🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Девочки, напишите в лс, кто делает маникюр с покрытием в Калгари. Район 14 авеню 6-8 стрит.
-
Там девушка предлагала сигареты с дьютифри. Мол только едет и т.д.
-
Привіт ❣️ Дівчата , запрошую вас навести красу і бути готовими до свят на всі 💯. Залишилося декілька місць на гарні lashes та brows . ✅ Найкращі гіпоалергенні матеріали з 🇪🇺 та 🇺🇦 . ✅ Якість . ✅ Ідеальна носка . ✅ Стерильність . ✅ Атмосфера , яка тобі сподобається . ✅ Доступний прайс ❣️ Edmonton , West , не далеко від West Edmonton Mall instagram.com/your_lashhes_edmonton?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Вчора оплатили на картку, податки не знімались.
-
Якщо ваш роботодавець платить податки за вас, то все начебто вірно, як мені здається. Що саме вам не подобається? Чи ви самі повинні ще платити податки за себе? З вашого допису не зовсім зрозуміло в чому проблема.
-
Наталія, дякую, що звернули увагу і хочете допомогти! Я хочу зрозуміти скільки я повинна отримувати працюючи на 50%! На прикладі даної послуги:
-
Клієнт заплатив 72,23 Скажіть, будь-ласка, скільки маю отримати я, якщо це 50%?
-
Я працюю на відсотку, як селфимплойд
-
А тіпси ви ділите, чи це тільки для Вас?
-
Чаєві мені давали відразу після уходу клієнта готівкою
-
Тобто Вам оплатили Ваш відсоток від суми яку сплатив клієнт?
-
Так, я сама робила інвойс і вказувала саме 50% від суми. Вони не зовсім знають скільки клієнт має платити це все я казала. Наприклад, клієнт оплатив 100$ + додав мені 10$. 10$ віддали після уходу клієнта, а в інвойсі я вказала 50$. Їх вони мені і оплатилн
-
Дякую Вам велике за відгук! Вважаю так і повинно бути!
-
Я насправді не зовсім на цьому розуміюся. Тому напишу з власного прикладу. Податки за вас хто платить? Ви, чи ваш працедавець? Я теж на відсотках працюю. Мій працедавець перераховує мені мій відсоток від повної вартості процедури. А податок я повинна сама платити. Тобто у вашому випадку вам повині заплатити 36,12. А ви в лютому подаєте декларацію і платите податок.
-
Якщо я отримую від клієнта 100 дол., власниця салону рахує так: 100-7% податку, потім 93:2, і потім з моїх 46,5 вона віднімає це 7 долларів податку і я отримую зі 100 долларів 39,5!
-
Працюю за тією ж схемою що і Ви виходить Замість 36,12 на руки отримую 29,02 😕 Вважаю, що мене дурять
-
Дякую за допомогу! Бачу що я лопух( Вона там щось нараховує а я не перевіряла, довіряла і вже 3 місяці отримую мізер… а коли підняла питання то вона мені доводить що все правильно…