🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Наращивание ресниц любой сложности, всевозможные еффекты 🤩 ❤️ Носка ресниц 🔥(сохненные хайлайт) ❤️Опыт работы - 6 лет ❤️Скорость процедуры 1.5 -2 часа ❤️Инстаграм : instagram.com/_._ilash_._?igshid=YmMyMTA2M2Y= ❣️17 Ave SW
-
Winnipeg ◾️Нужны модели на перманентный макияж бровей, губ, век Февраль, Март ◾️ instagram.com/liza_pozhydaeva?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Добрый день ,я косметолог -эстетик ,вы не знаете ,какая процедура получения канадского сертификата ,это курсы ?или же нужно учиться в колледже ?
-
Всім привіт. Якщо хтось має запит у цільових заявках для вашого бізнесу, напишіть мені в лс. Я більше 4-х років займаюся налаштуванням таргетованої реклами Facebook та Instagram. Найкращий результат – 100 заявок в день у товарному бізнесі. Перші 10 заявок залучу безкоштовно❗️
-
Достаточно курсов. Здесь много школ по обучению на косметологию. Учиться месяца 4. Потом получаете сертификат .
-
Дівчатка, привіт 💗 підскажіть будь-ласка, можливо хтось вкурсі , як легально працювати майстру по відновленою волосся та кератиновому випрямленні ? Потрібно підтверджувати сертифікацію, чи достатньо бізнес ліцензії ??? Дякую 🫶🏻
-
Привіт ❣️ Дівчата, запрошую вас на beauty lashes and brows 🫶🏻 ✅Найкращі гіпоалергенні матеріали 🇪🇺 та 🇺🇦 ✅Якість ✅Ідеальна носка ✅Стерильність ✅Атмосфера , яка тобі сподобається ✅Доступний прайс ❣️Edmonton, West , не далеко від West Edmonton Mall instagram.com/your_lashhes_edmonton?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Merry Christmas and Happy New Year 🎅🏽🎄 Дівчата, запрошую вас на процедури: •КЕРАТИНОВЕ ВИРІВНЮВАННЯ •ХОЛОДНИЙ БОТОКС •ГАРЯЧИЙ БОТОКС •СПА ДОГЛЯД •ХОЛОЛНЕ ВІДНОВЛЕННЯ НА МОЛЕКУЛЯРНОМУ РІВНІ+СПЛІТ СИСТЕМА ЗАПАЮВАННЯ КІНЧИКІВ Новорічні свято вже зовсім скоро і Ваше волосся має виглядати на всі 💯💯 Любов до себе починається з догляду за собою 🎄Пишіть мені у Messenger або дзвоніть за номером 🇨🇦📲 5875979820
-
Приглашаю вас к себе на маникюр💅 • Нахожусь в Downtown🏙️ • Гарантия на покрытие 7️⃣ дней🗓️ • Я сделаю ваши ручки красивее☺️ Мой inst: instagram.com/nails_calgary_?igshid=YmMyMTA2M2Y= Адрес: Калгари, 1005 Cameron Ave, SW Я жду именно тебя!🤭
-
Дякую ❤️
-
Не погоджуюся. Це виконано саме машинкою для татуажу. Якраз мікроблейдинг виглядає по-іншому. А тут брови виконані волосковою технікою голкою одиничкою. Але тому, хто хоче такі брови, потрібно розуміти, що лише майстер може вирішити підходить ця техніка чи ні конкретному клієнту. Бо за наявності товстої жирної шкіри ці волоски попливуть через рік і замість тонких волосків будуть товсті ковбаси і це виглядатиме жахливо. І це аж ніяк не пудрове напилення, як зазначила автор запиту. Та й взагалі я б не довіряла таким рекламним фото після обробки. Бо в житті це може виглядати зовсім по-іншому.
-
Доброго вечера девушки-мастера🤝.предложение для вакансій актуально только в Канаде? Или и в других страна
-
Теж погоджусь, що це мікроблейдинг, тобто волоскова техніка. Я його дуже люблю але на мені він не тримався. Виконується маніпулою з 1 голочкою
-
Вінніпег! Потрібні моделі на перманентний макіяж (брови, губи ) ❤️🔥 25,26 січня * оплата тільки матеріал. Моя сторінка Інстаграм instagram.com/liza_pozhydaeva?igshid=YmMyMTA2M2Y=