🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Добрый вечер , подскажите есть кто-то , кто делает маникюр в салоне ? Что бы можно было расплатиться картой ( не наличными и не перевод средств ) Калгари
-
www.instagram.com/p/CoGnw0Nr7wi/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Всем привет. Хочу предложить свои услуги массажа. Занимаюсь классическим, релакс, массаж глубоких тканей, ГуаШа. Кабинет находиться в Даун Таун, Калгари , остановка c-train 7 ave(8ave). Адрес 819 4 Ave SW, Calgary, AB T2P 0K5. Весь ‼️ФЕВРАЛЬ ‼️акционное предложение для знакомства со мной - 70CAD за часовой массаж.
-
Yes
-
Yes, if you have insurance covering massages then yes.
-
Всім дівчатам привіт!Хочеш відчувати себе гарною та сексуальною? Мене звуть Наташа, я коуч-стиліст і я люблю робити жінок красивими й щасливими. Тобі просто потрібно, дуже-дуже потрібно, потрапити до мене на семиденний онлайн марафон, який присвячений дню Валентина! -На ньому ти навчишся любити себе. -Навчишся відчувати себе сексуальною. -За тиждень приведемо себе та своє тіло максимально в порядок. -Будуть цікаві ідеї по подарункам для своєї половинки. -Круті ідеї подарунків без витрат. -Техніки зваблення, флірту. -Ти навчишся правильно підбирати білизну. -Та ще купа всього цікавого і корисного (нехай буде інтригою). Семиденний онлайн марафон буде тобі корисний навіть якщо ти ще не маєш свою другу половинку. Результатом марафону буде те, що відчуватимеш себе сексі пантерою (без всяких дихань маткою), а чоловік знову буде в захваті від тебе. Ставитимешся до себе з любов’ю і оточуючі побачать позитивні зміни. Все по суті і без води. Приходь і вдосконалюйся! 😉 Ціна всього 15 євро. Якщо не сподобається 100% гарантія повернення коштів. За деталями звертайтесь в приватні або дірект інстаграм. instagram.com/natali.polishchuk.style?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всім привіт 🌟Я сертифікований майстер з реконструкції волосся - Вікторія. Шукаю моделей на кератинове відновлення волосся . Знаходжуся в центрі міста. Буду дуже рада нашій зустрічі🎀💓для запису будь-ласка пишіть в особисті повідомлення або дзвоніть за номером телефону: +1(825)488-2019
-
Всім привіт 💙💛 В наявності є готові пости для різних сфер ❤️🔥 ЗАКРИВАЄМО ПРОДАЖ,кількість людей обмежена‼️ Тому ціна зі ЗНИЖКОЮ для таких сфер🔥: 1. BROW-майстер; 2. Візажист; 3. Перманентний макіяж; 4. Косметолог-естетист; 5. Косметолог-ін'єкціоніст; 6. Майстер манікюру; 7. Педикюр; 8. LASH-майстер; 9. Ламінування вій; 10. Перукар; 11. Шугарінг; 12. Воскова депіляція 13. Кератин/ботокс; 14. Масажист/масаж обличчя; 15. Лазерна епіляція. За допомогою готових постів ви піднімете залученість, а також, охоплення🤗 Кого цікавить - пишіть в особисті смс❤️
-
🔥Наращивание ресниц в Калгари, район остановки c-train Southland 💣от 1D до 6D за 1,5-2 часа 💥Носка 4-6 недель 👍Есть удобная онлайн-запись-> активная ссылочка в шапке профиля инстаграм👇 instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= Запишись сейчас, и получи подарок ко дню Св.Валентина😉 ⏳Места ограничены⏳ P.C.на фото ресничкам месяц и отзыв клиенточки😊
-
Привіт дівчата) я змінила локацію, зараз працюю біля скай трейн, і до мене дуже зручно добратися з Барнебі,Суррей,Коквітлем,Ленглі) Шугаринг/воск. Курси депіляції🔥 Локація: Mou Jam Beauty Salon, 13634 104 авеню #3, Суррей, Британська Колумбія V3T 1W2