🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Доброго дня,шановні майстри та клієнти💙💛 Мене звати Анна,я спеціаліст по лазерній епіляції та аппаратній косметології з медичною освітою (досвідом в косметології 6 років,в апаратній 4 роки,також займалась тренуванням спеціалістів на лазерах) В листопаді планую свій приліт.(вже активно надсилаю резюме та вже мала співбесіду) Можливо хтось має ще контакти салонів/клінік,де надають послуги лазерної косметології і шукають співробітників. Буду дуже вдячна! Всього найкращого🍁
-
Чекаємо,без роботи не будете😉
-
🎈Вітаємо всіх новеньких,хто долучився до групи. 🎀Шановні майстри,пішіть пости про ваші послуги. 🎀Любі клієнти ,пішіть хто шукає свого майстра
-
Доброго дня,шановні майстри та клієнти🕊️🕊️🕊️ 🌹🌹🌹Мене звати Яна, мастер шугарингу (сахарной пасти , (Ваксинг,воскова депиляция ) з медичною освітою , наращивание ресниц, ламинирование ресниц, коррекция покраска бровей, Мастер перманентного макияжа Планую свій приліт же жовтни .
-
Чекаємо з нетерпінням 🎉🌸
-
Дякуємо за Ваше оголошення 🌸
-
Привіт всім! Я Надія, спеціальність реабілітолог, масажист.Стаж роботи 13 років, працювала в основному з дітьми та людьми з обмеженими можливостями, а також виконувала воскову депіляцію для жінок. Шукаю роботу в салоні краси, або догляд за хворими, мова intermediate, активно вчу. Прилітаю в середині вересня🇺🇦
-
🌟Вітаємо в нашій групі! Будемо раді вашому приїзду та гарного дня!🌸
-
Скажіть будь ласка, в цьому чаті зібрані бьюти майстри з усієї Канади, чи якась конкретна провінція?
-
Калгарі,Едмонтон та Ванкувер
-
Ще ті хто мешкають в маленьких містечках поруч
-
дякую 👋
-
спасибо 👋