🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Нема різниці,для мене ,на якій мові спілкуватись,аби людина була добра🤗 Można też po polsku 😉 Але навіть на початку 30 баксів ,це неможнв робити. Поважайте себе,як майстра. 🌼
-
Аля я вам вже все написав, що ви не зрозуміли? Мені поставити ціну 50-60 доларів і сидіти чекати раз в неділю як ктось напиши? Мені траба руку набивати і не забувати майстерність. Плюс ви не знаєте яка в мене зараз ситуація, що я не можу займатись тим, чим хочу… Взагалі не розумію до чого тут повага, якщо в мене є ціль удосконалювати свою майстерність, практикуватись і займатись коханою справою, а не заробити гроші. Якщо для вас повага це = гроші, то це ваш вибір, але для мене це коханна справа.
-
Здравствуйте,можно ссылку на ваш Инстаграм
-
Набір в команду в тг!❤️ Заробіток що входить до заробітка? -переклади текстів -багато сайтів на яких можна заробити -чат боти які дають гроші за завдання -400 гривень в день і більше -перепродажа курсу -платите один раз за вхід - весь дохід твій -лайки та коменти за це тобі будуть давати гроші ❕вкладення 50 грн❕ пишіть мені в лс
-
Я с вами согласна. По началу, пока вас многие не знают, вам нужны практика, клиенты и таки да деньги. Спуская цену немного , как сделали вы, вы обсолютно правы... цена не должна быть очень низкой, но и не должна быть очень высокой. Я бы сказала , чуть ниже чем в салоне....
-
Всім привіт 🤗 Мене звати Марина . Я майстер манікюру з Харкова . Запрошую до себе на манікюр, зроблю твої ручки гарними🌸 ✅️ Всі матеріали якісні Привезені з України 🇺🇦 ✅️ Інструмент стерильний Знаходжусь у Downtown 🌇 • Манікюр - 30 $ • Манікюр + покриття - 40 $ • Зміцнення гелем , полігелем , ремонт нігтів , дизайн + 10 $ Усім хто перший раз ,зміцнення у подарунок 🎁 Підписуйтесь та записуйтесь 📩 instagram.com/nails_calgary__?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
#реклама #стрижкаедмонтон Запрошую в Erican Barber shop & salon за адресою 10994 124 St, Edmonton. Чоловічі і жіночі стрижки, гоління. За деталями в приватні.
-
Всім привіт 😊 Дівчатка, маю декілька запитань стосовно косметології : 1. Як в Канаді (бо ще не визначилась з містом Калгарі/Едмонтон/Ванкувер) з косметологією?( є попит такий як в Україні?😅) 2. Реально знайти роботу косметологу? 3. Які вимоги для працевлаштування? 4. Де краще замовляти препарати, чі краще на перший час везти із собою?) можливо хтось щось знає, то буду дуже вдячна за будь-яку відповідь🥰 можете написати в DM 🥰 дякую
-
Всем привет! Меня зовут Дарина, я сертифицированный мастер маникюра и лашмейкер 🇺🇦 Приглашаю Вас в Downtown Vancouver. 📍 1075 Comox street Моя Инстаграмм страница : instagram.com/dary_nailsandlashes?igshid=YTY2NzY3YTc= Любые вопросы задавайте в личные сообщения! До встречи 💕
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, де можна у Вініпезі проколоти (голкою) вушка дитині?
-
Доброго дня! Мене звати Олександра, я лешмейкер, бровіст та майстер перманентного макіяжу. Мій досвід у бьюті більше 6 років, срібний призер всеукраїнського чемпіонату з нарощення вій 2021. Нещодавно прибула до Ванкувера та буду рада бачити наших дівчаток у себе наводити красу 🥰 Мої послуги: - нарощування вій - ламінація вій - моделювання брів - ламінація брів - перманентний макіяж губ та брів Мій інстаграм (стррінка нова, починаю заповнювати ) instagram.com/alexa_beauty.fairy?igshid=YWJhMjlhZTc= #Ванкувер, Кітсілано #майстер
-
💥💥💥 Запрошую всіх на 💥💥💥 Японський масаж обличчя Кобідо Calgary, SE, район станції Heritage Мета Кобідо - підняти шкіру обличчя через використання рухів шиатсу і терапевтичних технік, що стимулюють нерви особи, які доходять до клітин особи. Вони покращують потік крові. Цей древній шлях краси, що відрізняється від інших видів масажу, розглядається як освіжаюча процедура, яка стимулює колір шкіри, покращує циркуляцію, розслаблює і сприяє зростанню колагену з часом. Вважається що масаж обличчя Кобідо надзвичайно ефективний для лікування сухої і жирної шкіри, зморшок, вікових плям і блідого кольору обличчя, а також мігрені, головних болів і сезонних розладів здоров'я.