🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Ось тут вся інформація конкретно по цій професії
-
alis.alberta.ca/occinfo/occupations-in-alberta/occupation-profiles/nail-technician/#certification-requirements
-
Ви плутаєте ліцензію на ведення бізнесу і сертифікацію спеціаліста. В Альберті 💯 не потрібно проходити сертифікацію майстрам манікюру. Достатньо просто отримати бізнес ліцензію, якщо ти працюєш на себе, а якщо в салоні, то і цього не треба. Цей вид діяльності не регулюється.
-
Для того, щоб отримати канадський сертифікат спеціаліста, в деяких провінціях потрібно пройти місцеве навчання, отримати диплом і лише потім мати можливість працювати, як у Манітобі, наприклад. Коли тут у чаті люди запитують, чи потрібна ліцензія, вони питають саме про це) Бізнес ліцензія це трішки інше: наприклад, якщо є сертифікат про навчання з України, цього досить. Далі потрібно оформити заявку на ведення бізнесу, і цей дозвіл є платним. Те, що потрібно виконати певні умови щодо відповідності вашого місця роботи стандартам безпеки ( пожежна безпека і т.д.) це само собою. Ось що я намагаюсь пояснити)
-
Девочки, здравствуйте , подскажите, кто занимается депиляцией, воскоплавы в Канаде покупали? 220V не работают?
-
Добрий день Мене звати Марія У мене є бажання зробити на 8 березня приємне жінкам і донечкам тих, чиї чоловіки пішли на фронт. Або втратили на війні своїх коханих. Я зв’язалася з представницею групи цих дівчат (їх по Україні 600+, багато з них в Києві) Ініціатива гарна, але для реалізації не вистачає декілька компонентів. З того, що потрібно наразі: - принаймні 2 дівчини мені в допомогу, які можуть зробити зачіски/укладки/плетіння (які готові долучитися на безоплатній основі і зі своїми матеріалами/інструментами) - круто, якщо можуть приєднатись дівчата, що вміють робити макіяж. (Також безоплатно і зі своїми матеріалами) - круто якщо фотограф зможе долучитись і зробити на пам’ять гарні знімки - було б круто, якщо хтось може надати безоплатно або зі знижкою хоча б 2-3 місця в салоні/ бьюті коворкінгу на весь день 8 березня) - будь яка інша допомога (поради/рекомендації/допомога з матеріалами типу косметики/засобів для укладок/ речі/смаколики тощо буде корисною. План реалізувати цей проек в Києві. Якщо хтось підхопить в інших містах - можна обговорити
-
Дівчатка, запрошую до нас у Liliia SPA на шугаринг та спа масажі обличчя та тіла. Весна не за горами, а значить час записатися на антицеллюлітну програму. Вона містить в собі: - антицелюлітний масаж - Вакуумно-роликовий масаж - антицелюлітне body wrapping Курс включає 10-15 процедур, які бажано робити 2-3 рази на тиждень. Доступні ціни, знижка на курс процедур. Ми знаходимося в центрі Калгарі: 101, 638-11 Av,SW Tel: 5878371576
-
Онлайн семінар в режимі реального часу від засновниці Міжнародної Школи Колористики - Світлани Геворкової 🔥 Ви розглянете: 🔹Фарбування усіх видів сивини: на натуральному волоссі, прикоренева, зональна та яка важко піддається 🔸Ідеальний блонд при наявності сивини 🔹Робота зі 100% сивиною 🔸Покриття сивини на 1% окислювачі Ви навчитеся фарбувати ❌ БЕЗ ПРИВ'ЯЗКИ ДО БРЕНДУ ❌ та 💰 більше заробляти! ☝️ Семінар як для новачків, так і для майстрів з досвідом ❗Попередній запис обов'язковий 👉 Кількість місць обмежена ☎️ Viber, Telegram, WhatsApp +380986606210 🌟 ZOOM з будь-якого куточку світу Запрошуємо Вас поринути в атмосферу професіоналізму та відкрити нові горизонти в роботі.
-
Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
-
Потрібні моделі Безкоштовно на 19 лютого на 11:00 нюдовий макіяж та на 15:00 вечірній макіяж Та 20 го на 14.00 на креативний макіяж Район Garden city
-
Дівчата ,уточнення місто Вінніпег
-
Так
-
Предлагаю услуги подолога Калгари: -Педикюр аппаратный с покрытием гель лака и без: -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Маникюр с покрытием и без: -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
🔥Наращивание ресниц в Калгари, район остановки c-train Southland 💣от 1D до 6D за 1,5-2 часа 🤫на мягком кресле-реклайнере 💥Носка ресниц 4-6 недель 👍Есть удобная онлайн-запись-> активная ссылочка в шапке профиля инстаграм👇 instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= Места ограничены⏳ #нащиваниеРесниц #нараститьРесницы #ресницыКалгари
-
Дякую, моделі всі наявні Ви можете бути в інший день за мінімальною ціною, всього 30