🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Дівчата ,уточнення місто Вінніпег
-
Так
-
Предлагаю услуги подолога Калгари: -Педикюр аппаратный с покрытием гель лака и без: -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Маникюр с покрытием и без: -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
🔥Наращивание ресниц в Калгари, район остановки c-train Southland 💣от 1D до 6D за 1,5-2 часа 🤫на мягком кресле-реклайнере 💥Носка ресниц 4-6 недель 👍Есть удобная онлайн-запись-> активная ссылочка в шапке профиля инстаграм👇 instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= Места ограничены⏳ #нащиваниеРесниц #нараститьРесницы #ресницыКалгари
-
Дякую, моделі всі наявні Ви можете бути в інший день за мінімальною ціною, всього 30
-
Можу бути моделлю на будь-який мейк якщо цікаво🤍
-
Good afternoon, everyone! Information for potential buyers and sellers of real estate in British Columbia. I work as a realtor's assistant in a company Homelite Advantage Central Valley. We work in Vancouver, Abbotsford, Chilliwack, Langley, Agassiz, Harrison, Hope. You can send me a private message with the search criteria for the property you want to purchase. There are special conditions for newcomers to Canada. Our lawyers will advise you individually. Also, I work for the construction company SAMs Bobcat Service, Agassiz, BC, which performs construction work of any complexity: construction of houses, various types of excavator work, installation of septic tanks.... Write a personal message. +380661772158 (Viber, Whatsapp, Telegram) +14372427132 I accept messages Sincerely, Denis Pomogaibo
-
Всем привет! Меня зовут Дарина, я сертифицированный мастер маникюра 😊 Ищу новых клиентов на маникюр 💅🏻 На МАНИКЮР приглашаю Вас в Downtown Vancouver. 📍 1075 Comox street Моя Инстаграмм страница : instagram.com/dary_nailsandlashes?igshid=YTY2NzY3YTc= Любые вопросы задавайте в личные сообщения! До встречи 💕
-
Добрий день , я майстер по реконструкції волосся . Зараз шукаю 3 моделей на кератинове відновлення волосся та 3 моделей на ботоксне відновлення . Для запису пишіть будь-ласка на номер 825-488-2019 або можете зв’язатись зі мною в інстаграмі @hairbyvikkiii
-
Девочки,срочно нужен На СЕГОДНЯ хороший мужской барбер или просто парикмахер который умеет слушать и делать как нужно😁☝🏻 если есть возможность с выездом на дом,было бы вообще замечательно,естественно за доплату! Эдмонтон,ДаунТаун,стрижки такого плана ниже . Спасибо🌹
-
Всім привіт. Дівчата, велике прохання. В кого є змога надати приклад як майстру маникюра зробити резюме за Канадськими вимогами.
-
Потрібно 2 Моделі на нарощення вій Безкоштовно 2 березня на 14.00 9 березня на 13.00 Район Garden city Фото в приват
-
Всім привіт 🌹 Я візажист і стиліст по волоссю з досвідом близько 5 років. ШУКАЮ МОДЕЛЬ на відпрацювання нових технік в ЗАЧІСКАХ і для контенту в інстаграм 🔥 Зніматимемо рілси, багато фото і відео (буде повний образ макіяж + зачіска) БЕЗКОШТОВНО ✅зайнятість: 4-5 годин ✅ вміння позувати (скидайте в лс фото, де ви позуєте, щоб я розуміла, як ви почуваєтеся у кадрі) ✅ без великого об‘єму нарощених вій (до 3д) 📍10 хв на 🚍 від центру Ванкувера
-
Додайте мене будь-ласка в группу Вінніпегу🙏🏼
-
Друзі, створила телеграм канал, щоб допомагати вам у створенні контенту. Користуйтеся ❤️ Тут ви можете знайти 👇 - ідеї для сторіс/reels; - фон та готові сторіс; - чек-листи та корисну інформацію; - наліпки та туторіали. Сподіваюсь, що цей канал вам стане в пригоді у створенні контенту 🫧 t.me/kariina_smm
-
Добрый день ! Я Ксения с 15-летним опытом работы в индустрии красоты и волос из Киева ! Сертифицированый мастер колорист -трихолог- реабилитолог! Моя философия- это здоровые волосы и кожа головы !Я использую новые технологии и лучшие формулы которые заботиться о волосах ! Выполняю все техники окрашивания :осветления волос Air-touch,тонирование волос,окрашивание седины 100% Диагностика волос по длине через трихоскоп подбор индивидуально косметики для волос по структуре и повреждению волос для домашнего ухода а также в салоне выполняю Восстановление волос олаплекс, Orising,Dr.Sorbie ,Абсолютно счастье для волос Lebel Диагностика кожи головы и индивидуальная консультация по подбору косметики для кожи головы в домашних условиях и выполняю антибактериальные процедуры в салоне- ( себорейный дерматит , перхоть , жирная кожа головы) instagram.com/kseniia_seredynska?igshid=YmMyMTA2M2Y= 236-513-35-39 Ксения 22378 119 Avenue Maple Ridge, British Columbia Салон Bexley Жду встречи !
-
Всім привіт! Мене звати Марія. Я дипломований #масажист з медичною освітою та сертифікатами. Досвід роботи більше 5 років. Надаю послуги різних видів масажу: - релаксуючий масаж спини та всього тіла - міоліфтинговий масаж обличчя - оздоровчий масаж всього тіла - антицелюлітний (корекція фігури) - баночний масаж - масаж живота, рук, ніг та стоп Приймаю в районі West Kildonan, Winnipeg Піклуйтесь про своє тіло та здоров'я в цей нелегкий час🤍 Для запису та додаткових питань пишіть повідомлення📩
-
#реклама #стрижкаедмонтон Запрошую в Erican Barber shop & salon за адресою 10994 124 St, Edmonton. Чоловічі, жіночі стрижки, гоління і найкраща косметика (Truefitt and Hill, London Grooming, Reuzel)