🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
www.instagram.com/p/Cm2Og8_DhY-/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Привет всем!!🌸 Приглашаю на наращивание ресниц! Опыт наращивания ресниц более 2,5 лет Классическое наращивание, 2D, 3D ламинирование ресниц, моделирование и окрашивание бровей, ламинирование бровей. Процедура наращивания ресниц занимает до 1,5 часов, ламинирование ресниц до 45-50 минут и бровей до 40 минут. * коррекция бровей - 20-30 Мин. Географически расположен в районе 3105-38ст SW (587) 837-0017 Вы также можете написать Whatsapp/Telegram Вы также можете увидеть мои работы на моей странице в Instagram: Nino_lashes123
-
Ваші відгуки дуже надихнули мене🤗 і я вирішила зробити майстерклас ще раз, для тих хто не зміг бути присутнім.🥳❤ Тому швиденько записуйтесь, поки ще є вільні місця, щоб отримати море вражень і корисних лайфхаків на майстеркласі.. "Макіяж для себе", де ви правильно і грамотно навчитесь використовувати декоративну косметику, зможете підкреслити переваги і приховати недоліки, легко створити оригінальний та неповторний образ на всі випадки життя💄 💓буду асистентувати кожну учасницю, відповім індивідуально на запитання про догляд та візаж 💓повний розбір косметички та поради, щодо брендів косметики у вигляді презентації 💓 інтерактиви, музика, солодощі, витончене шампанське та можливість познайомитися з цікавими людьми у бонус до яскравого вечора🥂 Щоб поєднати приємне із корисним, слід лише написати про своє бажання взяти участь instagram.com/alyona__makeup_?igshid=NDk5N2NlZjQ= Важливо взяти свою особисту косметичку та дзеркальце для майстер класу із самомакіяжу🙏🏻 Вартість: 30 🇨🇦 $ Місце і час: неділя 5 березня 15:00-19:00, 87 Quarry Park Rd SE, party hall Для реєстрації: direct instagram.com/alyona__makeup_?igshid=NDk5N2NlZjQ= Калгарі 💋
-
Дорогие девушки! (ИЩУ СРОЧНО 5 моделей по акционной цене 150$ средняя длина) Edmonton! Подарите себе тепло и заботу о ваших волосах и подготовьте их к летним переменам радуя себя и окружающих своей красотой и блеском! Оформление длины и подбор правильного домашнего ухода в ПОДАРОК!🎁 Понедельник 10:00 Вторник 15:00 Среда 10:00/14:00
-
🔥НАРАЩИВАНИЕ РЕСНИЦ в КАЛГАРИ Остановка c-train Southland 😳Осталось всего 5 мест до 8 марта 💣от 1D до 6D за 1,5-2 часа 👍на мягком кресле-реклайнере 💥Носка ресниц 4-6 недель ✅Есть удобная онлайн-запись-> активная ссылочка в шапке профиля инстаграм👇 instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= Запишись сейчас✍ Места ограничены⏳ #нащиваниеРесниц #нараститьРесницы #ресницыКалгари
-
Внимание! Весенние скидки на массаж лица+уход, антицеллюлитный массаж, SPA массаж тела +уход! Акции с 1 по 20 марта в LiliiaSPA: 1) -30% на Лифтинг массаж лица/ вакуумно роликовый массаж лица + маска альгинатная. Цена процедуры со скидкой - 50 дол/ 60мин 2) -20% скидка на ШУГАРИНГ. Только до 15 марта со скидкой гл. бикини - 40 дол, ноги до колен - 40дол, ноги полностью- 65 дол, руки до локтя - 30 дол., подмышки - 20 дол. 3) - 10% скидка на вакуумно-роликовый антицеллюлитный массаж. Цена со скидкой 70 дол. 4)-20% Лавандово-мятное SPA для тела. Подарите себе релакс с полноценным уходом за телом. Комплекс СПА насыщен аргановым и оливковое маслом, экстрактом водорослей и плодов лимона. SPA включает: скраб тела+расслабляющий массаж тела +маска для тела. Цена со скидкой 80 дол. Со скидкой Вы можете приобрести подарочные сертификаты на данные процедуры. Адрес: 101,638-11Av,SW instagram.com/lilusugar Записаться на процедуру можно через сайт: www.vagaro.com/liliiaspa Или Тел:5878371567
-
Потрібна модель на нарощення вій ,Вінніпег, 9 березня ,Безкоштовно Район Garden city
-
Доброго вечора, Дівчата підкажіть будь-ласка хто може зробити в Калгарі завтра нарощування Вій, після 4:30 pm? Напишіть будь ласка ціну та адресу, буду дуже вдячна! Терміново шукаю майстра
-
Та ціни дуже приємні
-
instagram.com/tori_lash.ca?igshid=YmMyMTA2M2Y= Напишіть ,Вікторії. Вона чудовий майстер)
-
www.instagram.com/p/CkmYB0btABA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
www.instagram.com/p/CkmYB0btABA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Привіт дівчата з Калгарі На вівторок 7 березня о 14.00 Потрібна модель безкоштовно на віі Тривалість занятості 3-3.30 . Бажаючі пішіть в особисті повідомлення
-
#манікюр #нарощування #корекція #нарощування вій Всім привіт! Мене звуть Дарина, я сертифікований майстер манікюру та лашмейкер😊 Шукаю нових клієнтів ! Запрошую Вас до Downtown Vancouver. 📍 1075 Comox street Моя Інстаграм сторінка : instagram.com/dary_nailsandlashes?igshid=YTY2NzY3YTc= Будь-які питання ставте в особисті повідомлення! До зустрічі 💕
-
Привіт усім ! Мене звати Анна , я лікар косметолог - дерматолог з України, з великим досвідом роботи, маю багато нагород в Україні . На даний момент розпочинаю свою діяльність у Калгарі, готова стати для вас надійним другом у сфері краси. Запрошую вас до себе для вирішення різних косметологічних питань , таких як : лазерне лікування пігментації, лазерне видалення судин, фотоомолодження, радіоліфтинг обличчя і тіла , лазерне видалення волосся на шкірі всіх типів, лазерне лікування акне, доглядові процедури ( пілінги , мікротокова терапія, глибоке зволоження шкіри). У нас зручне розташування в самому центрі міста! Але це ще не все - ми також співпрацюємо з провідним канадським брендом косметології, щоб забезпечити нашим пацієнтам найкращі засоби для догляду за шкірою. Українцям ми пропонуємо приємні знижки! А якщо ви прийдете в клініку в українському національному одязі, то отримаєте ще більшу знижку - адже нам потрібні максимально емоційно заряджені клієнти! Так що поспішайте до нас в Beltline і отримуйте максимум задоволення від процедур і море гумору разом з нашою командою! Усі питання ви можете задавати в особисті повідомлення, з радістю відповім❣️. instagram.com/dr._laser_?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
#реклама #стрижкаедмонтон Запрошую в Erican Barber shop & salon за адресою 10994 124 St, Edmonton. Чоловічі, жіночі стрижки, гоління і найкраща косметика (Truefitt and Hill, London Grooming, Reuzel)
-
Всім привіт! Мене звати Марія. Я дипломований #масажист з медичною освітою та сертифікатами. Досвід роботи більше 5 років. Надаю послуги різних видів масажу: - релаксуючий масаж спини та всього тіла - міоліфтинговий масаж обличчя - оздоровчий масаж всього тіла - антицелюлітний (корекція фігури) - баночний масаж - масаж живота, рук, ніг та стоп Приймаю в районі West Kildonan, Winnipeg Піклуйтесь про своє тіло та здоров'я в цей нелегкий час🤍 Для запису та додаткових питань пишіть повідомлення📩