🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28
-
Дівчата, шукаю колориста, який працює на дому чи в салоні, в Calgary бажано SE. Раніше мене фарбували з технікою airtouch, довге волосся)
-
Всім привіт❤️ Мене звати Таня Я #тату-майстер Працюю без машинки технікою хендпоук 📍Regina, SK Шукаю моделей для поповнення портфоліо, з задоволенням реалізую ваші ескізи або можете використати мої Пишіть в direct за подробицями instagram.com/ta.ttoosya?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Девчонки Всем Привет;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в декабре месяце,в Калгари, здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры: ~ маникюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки,пишите мне в Директ,с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе NW Hampstead! Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Друзі привіт,я початківець візажист не професіонал,кажу так як є Також фотограф 🎥 Зараз я більше займаюся візажом,так як хочу дуже поступити в КАМП Безкоштовно зараз фарбую, набиваю руку до тих пір як буду поступати До кінця весни цієї Кому дійсно цікаво, пишіть обов'язково допоможу,буду намагатися зробити щоб сподобалося моя робота Інстаграм @viktoriavisagiste
-
Всім привіт! Надаю послуги манікюра (гель лак, укріплення твердими матеріалами, корекція, нарощування…) Працюю в районі East Kildonan #Winnipeg Сторінка в Istagram👇🏻 instagram.com/romanchuk__nails?igshid=NTdlMDg3MTY=
-
#манікюр #нарощування #корекція #нарощування вій Всім привіт! Мене звуть Дарина, я сертифікований майстер манікюру та лашмейкер😊 Шукаю нових клієнтів ! Виконую такі послуги: 1. Комбінований сухий манікюр 2. Покриття гель лак 3. Нарощування гелем 4. Нарощування полігелем 5. Френч техніка 6. Різні види дизайну 7. Укріплення нігтів 8. Класичне нарощування вій 9. Нарощування вій 2-6D об‘єму Запрошую Вас до Downtown Vancouver. 📍 1075 Comox street Моя Інстаграм сторінка : instagram.com/dary_nailsandlashes?igshid=YTY2NzY3YTc= Будь-які питання ставте в особисті повідомлення! До зустрічі 💕
-
Привет всем!!🌸 Приглашаю на наращивание ресниц! Опыт наращивания ресниц более 2,5 лет Классическое наращивание, 2D, 3D ламинирование ресниц, моделирование и окрашивание бровей, ламинирование бровей. Процедура наращивания ресниц занимает до 1,5 часов, ламинирование ресниц до 45-50 минут и бровей до 40 минут. * коррекция бровей - 20-30 Мин. Географически расположен в районе 3105-38ст SW (587) 837-0017 Вы также можете написать Whatsapp/Telegram Вы также можете увидеть мои работы на моей странице в Instagram: Nino_lashes123
-
Всем привет! Ищу мастера по наращиванию ресниц! Интересует классика! Район BC: Абботсфорд, Лэнгли! Спасибо
-
Город?
-
Abbotsford или Langley
-
Спасибо, есть страничка?
-
Ok спасибо большое!