🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
#манікюру #нарощуваннянігтів #педикюру #майстрер #CalgarySW Доброго дня. Пропоную послуги майстра нігтьового сервісу. Працюю Calgary SW 28st Періодично потрібні моделі. За подробицями: Фейзбук Ксенія Гук Телеграмм @ksu091117 Інстаграмм Guk1095 Вотсап 587 585 8242
-
Привет) Приглашаю Вас на маникюр Работаю возле Downtown Опыт работы 6 лет Работаю быстро и качественно Инструмент проходит два этапа обработки Маникюр гель лак 50 Педикюр 70 Наращивание 85 В стоимость включено: укрепление, френч, омбре, ремонт 1-2 ногтя и дизайн 14th Ave SW Calgary T2R 0M2 7 минут пешком от станции Victoria Park обо 15 от станции City Hall Буду очень рада знакомству ❤️ Мой инстаграм instagram.com/nailscalgary.inna.kotova?igshid=YmMyMTA2M2Y= #манікюр #калгарі
-
Девчонки Всем Привет;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в декабре месяце,в Калгари, здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры: ~ маникюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки,пишите мне в Директ,с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе NW Hamptons! Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Я майстер ламінування вій, роблю красиві брівки фарбою та хною, а ще зроблю Вам круту зачіску та макіяж на ваш вибір. Зараз знаходжуся у місті Калгарі, а тому буду рада знайомству та зможу Вас порадувати своїми бюті послугами 🌸🥰 Моя робоча сторінка інстаграм instagram.com/alyona__makeup_?igshid=NDk5N2NlZjQ= #майстер #нарощеннявій #ламінуваннявій #фарбуваннябрівхноюфарбою #місто Калгарі 🤩
-
Доброго дня Підкажіть, будь ласка, номер хорошого перукаря. Треба малюка підстригти 1 рік 9 міс, дуже боїться щей стригтись
-
Город и желательно район?
-
Девочки, всем привет 🪷меня зовут Маша , я мастер по волосам в Калгари ❤️ Внимание ❕ бьюти мастера Кто в поиске дополнительного заработка , напишите мне в инстаграм 👇🏻Провинция не имеет значение ✨ instagram.com/keratin_calgary_masha?igshid=YmMyMTA2M2Y= Я набираю бьюти мастеров в свою команду, и даю рабочий алгоритм действий, чтобы заработать 3000 $ в первый же месяц !
-
Калгарі, NE
-
Calgary NE
-
Всім привіт 👋🏻☺️ Запрошую Вас до свого магазину корейської косметики. ❗️Тільки оригінал ✅Весь товар у наявності ✅Доставка по Канаді ✅Самовівоз з Едмонтона ✅Постійні акції та розіграші ✅Знижки на товар тижня Зараз можно вийграти бокс косметики🌷 www.instagram.com/p/CpdljN1tBFA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Дівчатка, в кого є досвід оренди в салоні кабінета, або місця під манікюр в Альберті? Поділіться інформацією в особисті. Є деякі питання по умовах оренди. А то щось мені якісь казкові пропонують, маю питаннячка.
-
🤩НАРАЩИВАНИЕ РЕСНИЦ В КАЛГАРИ ⏳️За 2 часа 💣Любой цвет, эффект, объём, длина 💥Носка от 4 недель 💫Стоимость от 75$ 🔥Кресло-Реклайнер вместо простой кушетки ⚡Есть онлайн-запись 😉Запишись прямо сейчас, без долгих переписок с мастером, по кнопочке "забронировать" в профиле -》instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= 🤫Места ограничены 🚉 остановка c-train Southland Буду рада стать вашим мастером🌹
-
Девчонки Всем Привет;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в декабре месяце,в Калгари, здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры: ~ маникюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки,пишите мне в Директ,с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе NW Hampstead! Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Доброго дня! Мене звати Олександра, я лешмейкер, бровіст та майстер перманентного макіяжу. Мій досвід у бьюті більше 6 років, призер всеукраїнського та місцевих чемпіонатів з нарощення вій. Нещодавно прибула до Ванкувера та буду рада бачити наших дівчаток у себе наводити красу 🥰 Мої послуги: - нарощування вій - ламінація вій - моделювання брів - ламінація брів - перманентний макіяж губ та брів Мій інстаграм (стррінка нова, починаю заповнювати ) instagram.com/alexa_beauty.fairy?igshid=YWJhMjlhZTc= Ванкувер, Кітсілано / Даунтаун
-
www.instagram.com/p/Cm2Og8_DhY-/?igshid=YmMyMTA2M2Y=