🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28
-
Девчонки Всем Привет;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в декабре месяце,в Калгари, здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры: ~ маникюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки,пишите мне в Директ,с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе NW Hampstead! Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Привіт ❤️ Роблю ✅Banner's, ✅Stories, ✅Reel's, ✅Рекламні відео та ✅Price на замовлення для будь-якої сфери🔥 Ціна мінімальна 💲 Віддача у день замовлення ⏱ Більше робіт можна подивитися у мене на сторінці 🌸 instagram.com/banner_for_masterspmu?igshid=YmMyMTA2M2Y= Чекаю на ваше повідомлення❤️🔥
-
Девочки,я в Виннипеге работаю до 25 Апреля🗓️ Дарю вам скидку на обучение в Апреле🫶🏼 15%. Также 1 место на Базовый курс по перманенту по специальной цене 🥰 •Бровист с 0 •Визажист с 0 •Ламинирование бровей •Ламинирование ресниц •Сам себе визажист •Перманентный макияж с 0 ( брови/глаза/губы) Клиенты,так же запланируйте свой визит заранее🫶🏼 При брони до 31 Марта скидка 15% instagram.com/annnaboichuk?igshid=YmMyMTA2M2Y= #Winnipeg
-
#манікюр #нарощування #корекція #нарощування вій Всім привіт! Мене звуть Дарина, я сертифікований майстер манікюру та лашмейкер😊 Шукаю нових клієнтів ! Виконую такі послуги: 1. Комбінований сухий манікюр 2. Покриття гель лак 3. Нарощування гелем 4. Нарощування полігелем 5. Френч техніка 6. Різні види дизайну 7. Укріплення нігтів 8. Класичне нарощування вій 9. Нарощування вій 2-6D об‘єму Запрошую Вас до Downtown Vancouver. 📍 1075 Comox street Моя Інстаграм сторінка : instagram.com/dary_nailsandlashes?igshid=YTY2NzY3YTc= Будь-які питання ставте в особисті повідомлення! До зустрічі 💕
-
Девчонки Всем Привет;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в декабре месяце,в Калгари, здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры: ~ маникюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки,пишите мне в Директ,с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе NW Hampstead! Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Всем доброго дня,может есть здесь мастера не далеко от нас,нужно маму подстричь,короткая стрижка.Edmonton,Millbourne Road NW?Буду благодарна за ответ.
-
Пропоную послуги: Перманентний макіяж (брови,губи, стрілка) Нарощення вій за 1.30 Ламінування вій та брів Курси у всіх напрямках Доступний прайс Garden city та Polo Park
-
Маєш власний бізнес і не знаєш як гарно та стильно оформити свій профіль в Instagram? Я можу Вам в цьому допомогти. Займаюсь візуальним оформленням та створюю на замовлення ▫️Візуал ▫️Stories ▫️Візитку ▫️Оформлення прайсів, сертифікатів ▫️Створення логотипу ▫️Складання шапки профілю та оформлення актуальних . Мої роботи та відгуки в телеграм каналі t.me/+iwt6r74MhfFhZTEy
-
Привет всем ! Меня зовут Анна, я врач косметолог-дерматолог из Украины, с большим опытом работы, имею много наград в Украине. Сейчас начинаю свою деятельность в Калгари, готовая стать для вас надежным другом в сфере красоты✨ ✅Приглашаю вас к себе для решения различных косметологических вопросов, таких как: 📌лазерное лечение пигментации, 📌лазерное удаление сосудов, фотоомоложение, 📌радиолифтинг лица и тела, 📌лазерное удаление волос на коже всех типов, 📌лазерное лечение акне, 📌уходовые процедуры (пилинги, микротоковая терапия, глубокое увлажнение кожи). ✅У нас удобное расположение в самом центре города! Но это еще не все – мы также сотрудничаем с ведущим канадским брендом косметологии, чтобы обеспечить нашим пациентам лучшие средства по уходу за кожей. Сейчас дейстуют ну оооооочень приятные скидки 🤗 Так что спешите к нам в 📍Beltline и получайте максимум удовольствия от процедур и море юмора вместе с нашей командой! ✅Все вопросы вы можете задавать в личные сообщения, с радостью ответим . instagram.com/dr._laser_?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Ви з якого міста? )
-
Калгарі
-
Привіт, дівчата! Я косметолог-естетист більш ніж з 11-річним досвідом з України. Запрошую вас на свій Авторський Скульптуруючий масаж, в який входить інтраоральний та інтраназальний масаж, глибока робота з фасціями обличчя та лімфодренажні техніки. Після масажу ви побачите ефект ліфтингу і відчуєте полегшення, якщо маєте проблеми з жувальними м'язами та головним болем а також закладеність носа. Ще одна побічна дія масажу - зменшення темних кіл навколо очей та мішків. Регулярна ціна масажу 149 доларів. До кінця березня можна спробувати мій масаж за ціною 80 доларів на перший сеанс. Це дуже гарна можливість, тому буду рада відповісти на будь-які ваші запитання. Також я роблю чистки, мікродермабразію та пілінги. Ціна 95 доларів, але для українців на перше відвідування діє знижка -15%. Працюю зараз в Калгарі на 17 авеню в студії Lucia Esthetics. LUCIAESTHETICS (403) 401-3177 maps.app.goo.gl/1GiEno4rNsb2Rej29 #Калгарі
-
#реклама #стрижкаедмонтон Запрошую в Erican Barber shop & salon за адресою 10994 124 St, Edmonton. Чоловічі, жіночі стрижки, гоління і найкраща косметика (Truefitt and Hill, London Grooming, Reuzel). Ціна стрижки 35$
-
Добрый день, это NBM SUPPLY, мы маникюрный магазин, всем кто делает маникюр дома,либо работает профессионально мы можем предложить вашему вниманию огромное количество баз(по ооочень сладким ценам🤤), вытяжек(только оригиналы AIR MAX), униформа и многое другое. Заходите к нам в онлайн магазин! nbmsupply.com/
-
Добрый день девочки.Подскажите можно ли в Эдмонтоне купить такой окислитель или где можно заказать
-
Посмотри в агазинах Sally beuty