🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Всем привет. Приглашаю на маникюр 🌹 Инструмент проходит 3 этапа стерилизации. Уютный кабинет и хорошее настроение 😁 Маникюр + гель лак всего 35$. Работаю на Украинских материалах. 👌 Нахожусь 177 st возле европкйсконо магазина в 2х минутах. Едмонтон Мой инстаграмм instagram.com/alona_nails_ed?igshid=ZDdkNTZiNTM= #реклама
-
Всім добридень , скільки коштує реклама в цьому каналі ? Займаюсь продажем eльф барів 1500-5000 тяг , cтiки на айкoc , cтiки на глo і цигapки , тaбaк для кaльянy . Чи можна тут публіковати рекламу тaбaчниx виробів на постійній основі ? Вибачаюсь , не можу знайти контакт адміна ( Тaбaчні вироби з Українською aкцизою , eльф бapи 5%
-
Девчонки Всем Привет;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в декабре месяце,в Калгари, здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ маникюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки,пишите мне в Директ,с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе NW Hamptons,Calgary! Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Привіт всім!🧔🏻 Я барбер, приїхав з сім'єю з України 🇺🇦 Пропоную послуги у затишному "Faded barbershop" 6610 127 Ave NW, Edmonton, AB T5C 1P9 Чекаємо всіх джентльменів віком від 2-100р. 💇💇🏻♂️🧔🏻 Послуги перукарів пропонуємо українською, російською, арабською, англійською, мовами. Запрошуємо !!!
-
Привіт дівчата я майстер з реконструкції волосся і до 08.04. роблю подарунки😍 Кератин/ботокс/Нанопластика фікс прайс ❤️ 200 $ будь-яка довжина❤️ лише 4 місця по такій ціні. Підбираю догляд для вас в подарунок. ІНДИВІДУАЛЬНИЙ підхід до вашого волосся. ПРЕПАРАТ змиваємо на місці✨ Стрижка кінців у 🎁 Адреса 4st NW Запис в інст: instagram.com/an.lymanhair?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
-
www.instagram.com/p/CqkoatJILq_/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Привіт! Я - Олена, психолог, психотерапевт. Допомагаю людям розібратись в собі, зрозуміти чого вони хочуть насправді, стати більш відкритими та врівноваженими. Вирішувати проблеми без стресу. Для знайомства заходьте на профіль нашої академії.🌷
-
Девочки, кто хочет WOW реснички с длительной ноской, приглашаю к себе😊 КАЛГАРИ 😴Наращивание за 2 часа 🔥Кресло-реклайнер вместо простой кушетки 💪Носка от 4 недель 👌Бесплатная парковка ⚡Есть онлайн-запись по кнопочке "забронировать" в профиле инстаграм-》instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= 🚉 остановка c-train Southland Буду рада стать вашим мастером🌹 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
Кому интересны ElfBar5% и Heets напишите в личные сообщения
-
Мастера в какой сфере? Я работаю в Garden city instagram.com/winnipeg_permanent_rubinova_pm?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
www.instagram.com/p/Cm-yqALsUSi/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Гарден сити мастер маникюра
-
Мастер маникюра
-
Дівчата, всім доброго вечора. Запрошую всіх бажаючих на депіляцію. Приймаю в районі West Kildonan на McPhillips street. До 10.04.23 діє акція «Знайомство з майстром» - При першому візиті знижка 10% на весь прайс. Маю великий досвід роботи, даю рекомендаціі щодо догляду за шкірою, працюю легально. За більш детальною інформацією звертайтесь в особисті.
-
Чи є тут майстри з ботексу та гелуронки?