🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Не додивилась😊 Але всім хто в Калґарі дуже рекомендую 👌
-
Вітаємо всіх,з Вербною неділею,нашіх рідних Українців!!! 🙏Вибачте що звертаємося до вас,але більше нідо кого звернутися.🙏 Люди,наші рідні, будь ласка, зверніть увагу,не будьте байдужі, потрібна допомога дівчині,НАШІЙ ЗЕМЛЯЧКІ,її життя залежить від кожного українця. Будь ласка!ДОПОМОЖIТЬ!!! Врятувати молоду дівчину - Анастасію Ковбун, 19 років (біженка з України) в якої важка онкологічна хвороба (Злоякісна пухлина кісток і суглобового хряща шиї і горла). Вона зараз в Польщi. В листопаді місяці 2022 року дитині повинні були провести операції в онкоцентрі, але нажаль війна завадила😭😭😭В операцiї їй вiдмовляють, нажаль випадок скадний😭😭 Wielkopolski Centrum Onkologii взяв її на лікування - в Познанi. Операцiя нам не свiтить, будуть робити (радio терапiю).В неї метостази по горлу 😭😭😭 часами віднімає руки 😭Господи боже мiй😭 Все лікування, аналізи, дослідження і процедури нам проводять безкоштовно, більшу частину ліків покриває страховий поліс. Нажаль, сталося так, що лiки які прописали дитині на постійну основу, щомісяця необхідно купувати, вартість місячного закупити ліків складає 2200 злотих (від 15000грн). В дитини в 2020 році вже була проведена біопсія і радіотерапія, виключно по цій причині, буде проведена нова радіотерапія (процедура безкоштовна), єдине що ми маємо закупити тільки ліки самі, вартість не маленька понад 90000грн((( лікарня на них не має акредитації(( Допоможiть будь ласка, врятувати дівчинку🙏🙏🙏. Я знаю що всі Ви не байдужі, багато хто з Вас допомагає навіть в таку тяжку хвилину!!! Часто пишуть про виїзд дитини до іншої країни, причому негайно ((( нажаль немає такої можливості(((. Я розумiю що зараз важко, але врятувати може кожна копійка... Дитина дуже прагне жити. (prayer_hands)(prayer_hands)(prayer_hands) Я знаю, я Вірю в кожного з Вас, я вірю в себе, в дитину яка витримає все заради одужання ... половину зібрали, зосталося ще трохи...ми вже на пів шляху до одужання. Я сердечно вдячна всім і кожному, в таку тяжку хвилину помочі, за допомогу..ще трохи сил і ми переможемо. .. не йдіть стороною, ми не шахраї. Я хочю щоб ця дитина одужала, зараз важко як ніколи..вона зараз заслуговує той шанс на життя!!! Дитина дуже прагне жити. 🇺🇦 UAH(Ощадбанк ) 4790729934599580 UA133314670000026204000316030 Мама(Ірина) 🇺🇦UAH(Монобанк) 5169155111275283 UA773077700000026208214920363 Мама( Ірина) 🇺🇦USD(Ощадбанк) 4790729914463443 UA373314670000026201000315700 Володимир (брат) 🇺🇦 EURO (Монобанк) 5355571011754306 UA223077700000026205214920388 IBAN( SEPA) Володимир (брат) Проживаемо в Swarzędzu під Познаню та займаємося її лiкуванням. Всі документи, ми можемо предоставити. Дякуємо всім хто відгукнувся,та допоміг в цьому нелегкому часі,не залишився небайдужим.У вас велике серце ❤️,дай Боже здоров'я вам та вашим сім'ям! Ми сильні,бо ми УКРАЇНЦІ! Всім миру,та мирного неба. Все буде Україна!!! ПРОШУ МАКСИМАЛЬНО ПОШИРИТИ!!!
-
Всем привет! Кто наращивает реснички?город Виннипег район polo park🙂
-
Девочки, кто хочет WOW реснички с длительной ноской, приглашаю к себе😊 -Наращивание за 2 часа -Кресло-реклайнер вместо простой кушетки -Носка от 4 недель -Бесплатная парковка Есть онлайн-запись по кнопочке "забронировать" в профиле инстаграм-》instagram.com/resni.zp 🚉 остановка c-train Southland, район Hysboro Буду рада стать вашим мастером🌹 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
Дівчата можливо комусь потрібен догляд за волоссям? Фірма преміум класу MONAT зроб ла просто шалені знижки. Можна 3 засоби купити за смішні кошти. Маска скраб-пілінг термозахист по 13$(замість 80$) кожний засіб при покупці кондиціонеру. Ще дають засіб для обличчя в подарунок. Приклад корзини кидаю нижче. Я майстер з реконструкції волосся і можу підібрати вам усе що потрібно для вашого волосся. instagram.com/an.lymanhair?igshid=YmMyMTA2M2Y= Замовлення доступні по всій Канаді . Посилка приходить до вас додому
-
Девчонки Всем Привет;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в декабре месяце,в Калгари, здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ маникюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки,пишите мне в Директ,с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе NW Hamptons,Calgary! Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Калґарі. Перукар-колорист. Люблю, вмію, практикую🌹 1022 17 Ave SW instagram.com/lukianova_julia686?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Добрий день! Дівчатка, мене звати Альона, я майстер по нарощуванню вій, ламінаціі вій та брів, оформлення брів. Працюю з 2018 року Дуже люблю свою справу, обожнюю доповнювати красу наших дівчат! Запрошую до себе! Для мене найголовніше якісне виконання процедури, завжди найкращі матеріали і щоб моїм клієнтам було комфортно і вони буди задоволені результатом🤍 Ціни на нарощування дуже приємні! 💫 На ламінація шукаю дівчат за мінімальною ціною, так як потребую багато красивих фото та відео🥰 Дуже чекаю саме на тебе! instagram.com/beauty_eyelash_alona?igshid=YmMyMTA2M2Y= Пишіть в приватні повідомлення в телеграм, або інстаграм🤍
-
Добрий день☀️ Пропоную послуги масажу ❤️, досвід роботи 12 років , медична освіта☺️ Калгарі , 102-9705В Horton rd SW 😊На перше відвідування від мене знижка -15% ⚡️Антицелюлітний масаж ⚡️Хіромасаж лиця ⚡️Загальний масаж всього тіла ⚡️Масаж спини та комірцевої зони ⚡️Лімфодренажний масаж ⚡️Позслаблюючий масаж instagram.com/body_sculptor_studio_massage?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Наращивание WOW ресниц с длительной ноской😊 Калгари - за 2 часа -Кресло-реклайнер вместо простой кушетки -Носка от 4 недель -Бесплатная парковка Есть онлайн-запись по кнопочке "забронировать" в профиле инстаграм-》instagram.com/resni.zp 🚉 остановка c-train Southland, район Hysboro Буду рада стать вашим мастером🌹 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
Девчонки Всем Привет;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в декабре месяце,в Калгари, здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ маникюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки,пишите мне в Директ,с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе NW Hamptons,Calgary! Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Запрошую на SPA процедуры: - антицелюлітний вакуумно-роликовий, медовий масаж, - лифтинг масаж обличчя + догляд, - шугаринг, - релакс масаж + спа тіла (скраб + маска). Доступні ціни 50-80дол. Знижки на курс процедур. Приймаю у затишному кабінеті на 11 Авеню. Мій інстаграм instagram.com/lilusugar #masssagecalgary #facialcalgary #sugaringcalgary
-
До кінця тижня 200$ будь-яка довжина на Кератин / Ботокс Дівчата хто хоче гарне волосся))) приходьте до мене на доглядові процедури: Кератин, ботокс, холодне відновлення, Нанопластика. Зроблю будь яке волосся ідеальним))) Пропишемо догляд під ваш тип волосся. Бо не кожному волоссю потрібен Кератин комусь вистачить і холодних процедур + догляд. Можу відповісти на всі ваші питання))) перевірити вашу косметичку, розібрати ваші засоби, і розказати чому ви користуючись ними не отримуєте того результату, який хотіли. Навчу вас правильно доглядати за волоссям. Та як використовувати ті чи інші засоби😍😍😍 Запрошую до себе в інст, де ви можете побачити мої роботи та як я працюю. Знаходжуся на 4 st NW . instagram.com/an.lymanhair?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Я майстер ламінування вій, роблю красиві брівки фарбою та хною, а ще зроблю Вам круту зачіску та макіяж на ваш вибір. Зараз знаходжуся у місті Калгарі, а тому буду рада знайомству та зможу Вас порадувати своїми бюті послугами 🌸🥰 Моя робоча сторінка інстаграм instagram.com/alyona__makeup_?igshid=NDk5N2NlZjQ= #майстер #нарощеннявій #ламінуваннявій #фарбуваннябрівхноюфарбою #місто Калгарі 🤩
-
www.instagram.com/p/CoGnw0Nr7wi/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Всем привет👋. Хочу предложить свои услуги массажа. -классический, -релакс, -массаж глубоких тканей, -ГуаШа, -тейпирование. -массаж лица Джим -детский массаж Кабинет находиться в Даун Таун, Калгари , остановка c-train 7 ave(8ave). Работаю только с женщинами, девушками, девочками(если детки то с мальчиками тоже) Адрес 819 4 Ave SW, Calgary, AB T2P 0K5.
-
Запрошую до себе на Нарощування вій! • 10 хвилин від Downtown 🌇 • Досвід роботи більше 4х років 🧚🏻♀️ • Обіцяю ,що зміню твій погляд 👀 24 Ave SW ,Калгарі 🌆 • +1587-966-3083 Дар'я • @extensions_lash_calgary