🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Калґарі. Перукар-колорист. 1022 17 Ave SW Balayage, AirTouch, Blond, Konturing, Highlights та інше 💃 Кому цікаво ,інстаграм👇 instagram.com/lukianova_julia686?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Дівчата, цікавить мілірованіє в Калгарі. Хто робить , напишіть в приват! Дякую
-
instagram.com/tatianahair_love?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всім привіт! Дівчата хто працює в салоні NE, відгукніться!! Потрібно зробити мілірування волосся?!
-
Добрий день😊 Пропоную послуги масажу❤️, медична освіта, досвід роботи 12 років☺️ 📍Калгарі, 102-9705В Horton rd SW 🙂На перше відвідування, від мене знижка -15% ⚡️Антицелюлітний масаж ⚡️Хіромасаж лиця ⚡️Загальний масаж всього тіла ⚡️Масаж спини та комірцевої зони ⚡️Лімфодренажний масаж ⚡️Розслаблюючий масаж ⚡️Сауна instagram.com/body_sculptor_studio_massage?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Добрий день😊 Пропоную послуги масажу❤️, медична освіта, досвід роботи 12 років☺️ 📍Калгарі, 102-9705В Horton rd SW 🙂На перше відвідування, від мене знижка -15% ⚡️Антицелюлітний масаж ⚡️Хіромасаж лиця ⚡️Загальний масаж всього тіла ⚡️Масаж спини та комірцевої зони ⚡️Лімфодренажний масаж ⚡️Розслаблюючий масаж ⚡️Сауна
-
Всіх зі святом! Христос Воскрес! Звертаюсь до майстрів перукарів, і перманентного макіяжу, та тату! У нас в салоні краси звільнилось крісло для перукаря, і місце для перманента! Матеріали всі ваші! Адреса салону: 2515 90 Ave SW, Calgary, AB T2V 0L8 Номер телефону куди звертатись: Власниця знає англійську, українську, російську, іврит +1 (587) 966-0252
-
А є у вас стіки glo?
-
☀️Мене звуть Надін - створюю натуральний та красивий перманентний макіяж ( це як база під макіяж ) що дарує кожного дня свіжий легкий та красивий вигляд Тому буду рада бачити кожну з вас , щоб творити красу разом 🌸 Мій інстаграм : permanent.nadin instagram.com/permanent.nadin?igshid=NzAzN2Q1NTE=
-
Привіт дівчата . Запрошую на такі послуги за адресою 228 Henderson hwy: ✨️перманентний макіяж( в ціну входить корекція ): 🔥🔥🔥🔥Акварельні губи в квітні $400 (регулярна ціна $550) Брови -$ 500 ✨️Корекція та фарбування брів $35 ✨️Фарбування вій-$ 20 ✨️Ламінування брів -$50 ✨️Ламінування вій-$70 ✨️Ламінування брів + ламінування вій +фарбування -$100 ✨️нарощування вій-$50 +1204 9521453
-
Предлагаю услуги подолога Калгари: -Педикюр аппаратный с покрытием гель лака и без: -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Маникюр с покрытием и без: -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
Доброго дня! Я спеціаліст з налаштування таргетованої реклами в Fb/Instagram. Головна ціль моєї роботи - це збільшення прибутків для клієнта! В цьому місяці маю можливість взяти ще 3 проекти на налаштування реклами. Якщо, Вас зацікавила моя пропозиція, запрошую Вас в особисті повідомлення на безкоштовну консультацію!
-
Друзья 27 апреля в 15.00 по Киеву, я, Геворкова Светлана, колорист-практик, основатель Международной Школы Колористики, проведу закрытый эфир в ZOOM на тему "Решение проблем в колористике. Сложи свой пазл идеального окрашивания". ☝️ Длительность семинара НЕ ОГРАНИЧЕНА! Доступ к эфиру постоянно будет у вас. НИ ОДИН вопрос не останется без ответа ))) Чтобы узнать стоимость семинара - пишите "+" в комментариях и куратор ответит Вам 😉
-
Займаюсь візуальним оформленням акаунтів в Instagram Оформлення серії stories на замовлення Оформлення логотипів, іконок для актуальних, візитки. Для більш детальної інформації в особистому повідомленні ✍️ Мої роботи та відгуки в моєму телеграм каналі❤️ t.me/+iwt6r74MhfFhZTEy