🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Дівчата хто хоче гарне волосся))) приходьте до мене на доглядові процедури: Кератин, ботокс, холодне відновлення, Нанопластика. Зроблю будь яке волосся ідеальним))) 😍До 21.04. діє знижка будь-яка довжина 200$😍 Пропишемо догляд під ваш тип волосся. Бо не кожному волоссю потрібен Кератин комусь вистачить і холодних процедур + догляд. Можу відповісти на всі ваші питання))) перевірити вашу косметичку, розібрати ваші засоби, і розказати чому ви користуючись ними не отримуєте того результату, який хотіли. Навчу вас правильно доглядати за волоссям. Та як використовувати ті чи інші засоби😍😍😍 Запрошую до себе в інст, де ви можете побачити мої роботи та як я працюю. Знаходжуся на 4 st NW . instagram.com/an.lymanhair?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Калґарі. Перукар-колорист. Хто ще не знайшов свого майстра, запрошую😊🌹 1022 17 Ave SW instagram.com/lukianova_julia686?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Наращивание комфортных ресниц с ноской от 4 недель😊 -Кресло-реклайнер вместо простой кушетки -Материалы украинских брендов -Есть онлайн-запись dikidi.net/16120 - Инстаграм instagram.com/resni.zp (отзывы, прайс - в хайлатсах) 🚉 остановка c-train Southland, район Hаysboro Буду рада стать вашим мастером🌹 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
Я майстер ламінування вій, роблю красиві брівки фарбою та хною, а ще зроблю Вам круту зачіску та макіяж на ваш вибір. Зараз знаходжуся у місті Калгарі, а тому буду рада знайомству та зможу Вас порадувати своїми бюті послугами 🌸🥰 Моя робоча сторінка інстаграм instagram.com/alyona__makeup_?igshid=NDk5N2NlZjQ= #майстер #нарощеннявій #ламінуваннявій #фарбуваннябрівхноюфарбою #місто Калгарі 🤩
-
Сурей. Скільки буде коштувати нарощування волосся?
-
Послуги СММ та просування 🖤 Естетичний візуал та сторіс, оформлення прайсу, обладинок для актуальних Просування яке доступне кожному - накрутка (лайки, перегляди, підписники) або налаштування таргету 🌸 Звертайтесь в особисті, обговоримо більш детально)
-
Девочки, здравствуйте! Подскажите пожалуйста, что делать: сильно выпадают волосы? Кто работает с такими проблемами, напишите пожалуйста в личные сообщения. За ранее благодарю Вас!
-
Благодарю за совет
-
Здравствуйте ,с такими проблемами нужно идти к врачу-трихологу,он сможет помочь и подсказать.
-
Девчонки Всем Привет;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в декабре месяце,в Калгари, здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ маникюр, педикюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки,пишите мне в Директ,с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе NW Hamptons,Calgary! Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Може допомогти щоденний масаж голови, якщо це не критичне випадання волосся
-
Доброго дня ,всiм❣запрошую нових клієнтів))
-
Вінніпег, ценр; юг.Буду рада. Парікмахер - універсал. 4318668982. #hairdresserWinnipeg #Olgavolodarskacolorist #перукарвінніпег
-
Привіт дівчатка, Всім зараз не вистачає друзів, знайомих та наших таких класних вечірніх посиденьок, а так хочеться забути про все і трішки відпочити від усього та набратися нових сил ⭐️ Пропоную втілити в життя класну ідею «Girl’s party»😍, де буде неймовірно атмосферно і дуже весело з крутою Українською музикою 🤍 Хочеш знайти нових друзів, познайомитись з крутими людьми , розповісти про себе і знайти натхнення тоді приєднуйся до нас 🥳 Візьми з собою гарний настрій, вінішко та щось смачненьке до нього 😋 І обовʼязково не забудь зареєструватися в direct за посиланням instagram.com/alyona__makeup_?igshid=YmMyMTA2M2Y= 🚀 Цей захід буде безкоштовний 🔥 Буде проводитися за адресою 85 Quarry Park Rd SE - 29.04. ( субота) початок о 18:00 год🥰 Калгарі ❤️
-
Доброго дня, дівчата 😊 Потрібно 3 моделі на фарбування та корекцію брів і ламінування брів. Для відпрацювання техніки та портфоліо. Працюю в центрі міста Калгарі. Якщо є бажаючі пишіть у приватні повідомлення ❤️ всім гарного дня )
-
Вітаю! Дівчата, хто шукає візажиста на весілля, фотосесію чи будь-який інший івент, запрошую до себе на сторінку. Мене звати Олена. Я відповідальна та весела людина 😃 Працюю в Калгарі та по всій Альберті. Приймаю у себе в ліцензованій студії (McKenzie Towne, Calgary) чи виїжджаю до кліентів. Ставлюся з розумінням до всіх побажань та завжди з радістю вам пораджу і підберу найкращий образ. Вмію працювати з різними типами шкіри. Дуже старанно дотримуюсь гігієни і чистоти робочого місяця .Також виконую ламінування брів. Мій інстаграм @lelit.makeup instagram.com/lelit.makeup?igshid=YmMyMTA2M2Y= #makeup #макіяж #calgary
-
Привіт! Ми в пошуку моделей воскову депіляцію на вівторок, п'ятницю та суботу наступного тижня в районі South Kensington. (Майстри з досвідом роботи, потрібно фото для портфоліо) Якщо когось зацікавить - пишіть у приватні повідомлення instagram.com/qubea.london?igshid=YmMyMTA2M2Y=