🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Усім привіт🙌🏻 Я візажист з України, якщо вам потрібен макіяж на фотосесію, день народження, весілля та інші урочистості, буду рада допомогти😌 Працюю у Вінніпезі в районі Pembina Hwy а також на виїзд в межах міста. Для запису звертайтесь в особисті або у месенджер Інстаграм. Гарного дня! instagram.com/zabarna_mua?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Усім привіт, мене звати Ксенія) Я майстер нігтьового сервісу. Українська якість, та стерильність інструментів) #манікюр #нарощуваннянігтів #педикюру #майстрер #CalgarySW Працюю Calgary SW 28st Періодично потрібні моделі. За подробицями та записом: Фейзбук Ксенія Гук Телеграмм @ksu091117 Інстаграмм Guk1095 Вотсап 587 585 8242
-
Привіт я Тетяна Майстер нарощування вій,ламінування брів і вій Також майстер перманентного макіяжу Запрошую за адресою 9705 Horton Rd 102 Безкоштовна стоянка Ціни від 75$ Перманент 300-250
-
Дівчата, доброго дня! Весна-найкращий час для фотосесій та різних івентів 💫 Я майстер візажист із Одеси, буду рада втілити ваші найніжніші та найсміливіші образи💫 Увесь травень будь який макіяж 60$💫 Буду рада бачити кожну ❤️ Калгарі❤️ #візажисткалгарі #макіяж #калгарівізажист #makeup
-
Девчонки Всем Привет ;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в Калгари , здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ Маникюр _ Педикюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки , пишите мне в Директ , с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе : ❗ NW HAMPTONS ,Calgary ❗ Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Девочки , приглашаю вас на beauty lashes and brows 🫶🏻 ✅Лучшие гипоаллергенные материалы 🇪🇺 и 🇺🇦 Качество, идеальная носка, стерильность, атмосфера, которая тебе понравится - гарантировано 🌸 Классика - 70 2-3D - 85 4-5D - 100 Mega - 120 🌸 Ламинирование ресниц - 75 🌸 Коррекция + окрашивание бровей - 50 Ламинирование бровей - 70 ❣️Edmonton, West , недалеко от West Edmonton Mall instagram.com/your_lashhes_edmonton?igshid=YmMyMTA2M2Y= #реклама
-
-
Доброго вечора! Я майстер манікюру з 6 річним досвідом роботи. Запрошую до себе на манікюр) Працюю в районі Mckenzie Towne (Калгарі) Пишіть в приватні повідомлення) Ціна манікюр і покриття гель лаком 35$ (зняття входить у вартість)
-
Предлагаю услуги подолога Калгари: -Педикюр аппаратный с покрытием гель лака и без: -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Маникюр с покрытием и без: -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
Я майстер ламінування вій, роблю красиві брівки фарбою та хною, а ще зроблю Вам круту зачіску та макіяж на ваш вибір. Зараз знаходжуся у місті Калгарі, а тому буду рада знайомству та зможу Вас порадувати своїми бюті послугами 🌸🥰 Моя робоча сторінка інстаграм instagram.com/alyona__makeup_?igshid=NDk5N2NlZjQ= #майстер #нарощеннявій #ламінуваннявій #фарбуваннябрівхноюфарбою #місто Калгарі 🤩
-
Укажите в каком городе вы находитесь, и Инстаграм у вас закрытый ...
-
Дівчата запрошую на якісний перманентний макіяж. Працюю з ліцензією , сертифікованим матеріалами за адресою: 228 Henderson hwy Для консультації звертайтеся за номером : 2049521453 Instagram :pmu_nataliia_winnipeg За посиланням відгуки клієнтів: www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTY3MDU0ODc1NDk1Nzg3?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Калґарі. Перукар-колорист👩🎨 💥Фарбування в різних техніках 💥Працюю на італійських продуктах преміум марки Davines❤ Адреса:1022 17 Ave SW Suite 201 Інстаграм: instagram.com/lukianova_julia686?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Послуги СММ 🖤 Візьму замовлення на оформлення прайсу, обкладинок для highlights, візуалу Інст kseniia.maker Пиши в особисті, обговоримо деталі
-
Шукаю перукаря в районі Queensland для фарбування.
-
Бажаєш гарний а головне якісний манікюр та педикюр? Тоді вам сюди: instagram.com/myday_nail?igshid=ZDdkNTZiNTM= Район SE, COPPERFIELD, CALGARY❤️
-
Привіт🙌 Топовий 🇺🇦 б’юті майстер вже в Калгарі🔥 Я майстер шугарингу, бровіст, ламімейкер. В б’юті з 2014 року, маю великий досвід, працюю швидко та якісно в центрі Калгарі👌 Якщо втомилась шукати свого найкращого майстра з України, то я вже тут. До зустрічі❤️ Буду рада новим знайомствам🫶🏻 На знайомство дарю знижку 10% 🔥 instagram.com/antonova_beautyspace?igshid=YmMyMTA2M2Y=