🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Привет всем! Меня зовут Оксана, я Стилист, барбер с 15 летним опытом работы, ни на минуту не прекращала радовать клиентов. Работала в салонах, барбершопах Канады. Конечно сейчас оооочень много отличных мастеров и я этому рада, но если кто-то еще в поиске хорошего мастера, прошу довериться мне 🤗и я вас не подведу. Как приятно каждый раз слышать благодарность и видеть улыбки клиентов. Сегодня я, приглашаю Вас на такие услуги: - Стрижки женские, детские, мужские - Окрашивание волос - Корекция бровей нитью - Холодное востоновление волос - Трихология Благодарю моих клиентов за доверие 😊! Запись по телефону 4038704644 или в месенжер🌺
-
Я майстер ламінування вій, роблю красиві брівки фарбою та хною, а ще зроблю Вам круту зачіску та макіяж на ваш вибір. Зараз знаходжуся у місті Калгарі, а тому буду рада знайомству та зможу Вас порадувати своїми бюті послугами 🌸🥰 Моя робоча сторінка інстаграм instagram.com/alyona__makeup_?igshid=NDk5N2NlZjQ= #майстер #нарощеннявій #ламінуваннявій #фарбуваннябрівхноюфарбою #місто Калгарі 🤩
-
Доброго дня! Я спеціаліст з налаштування таргетованої реклами в Fb/Instagram. Головна ціль моєї роботи - це збільшення прибутків для клієнта! В цьому місяці маю можливість взяти ще 3 проекти на налаштування реклами. Якщо, Вас зацікавила моя пропозиція, запрошую Вас в особисті повідомлення на безкоштовну консультацію!
-
Всім привіт. Маю на продаж олійку для,кутикули Комильфо) живу біля Вест Молу та европейського магазину. Кому цікаво - пишіть Єдмонтон
-
Привіт! Запрошую до мене на красиві зачіски, чоловічі стрижки та дитячі. Працюю в центрі салоні The hive hair company 175 Osborn street Ось мій інстаграм👇 www.instagram.com/p/Cm3Bgrbjzxz/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Тут ви можете онлайн записатись до мене на перукарські послуги👇 ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation 📞4313342000 Winnipeg 🤗🤗🤗
-
Давайте знайомитися! Я Анна, живу в Калгарі Займаюсь реконструкцією волосся Два місяці, як я познайомилася з компанією MONAT і стала партнером. Поступово я вбудовувала його у своє життя, і зараз, я безмежно вдячна за ті результати, які я тут отримала в розвитку як особистості, доході, та іще отримаю! MONAT для мене - це можливість розвиватися, заробляти, змінюватися самій і змінювати життя інших людей на краще! Кращого часу, ніж зараз не буде, це факт. І відкладати на потім — безглуздо. Потрібно жити тут і зараз! Із задоволенням візьму до себе в команду бажаючих зробити себе і своє життя особливим! Пишіть у Direct . І можливо з цього моменту розпочнеться новий, яскравий етап твого життя! instagram.com/an.lymanhair?igshid=ZWQyN2ExYTkwZQ== В сторі розповідаю весь процес❤️
-
Дівчата, усім привіт Я майстер-викладач перманентного макіяжу. За плечима більш як 5 років досвіду у ПМ Якщо комусь потрібна корекція/поновлення/ перекриття старого ПМ чи хтось б хотів собі бровки/губи/стрілку. Приймаю у затишному кабінеті, район Inglewood, Calgary. Буду рада знайомству Пишіть в особисті Усім гарного дня🌺 Мій інстаграм instagram.com/pmuby.yuliana?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт - (Denkach28) і я проведу вам повну консультацію!
-
Дівчатка кому нарощення вій за 1.30. Запрошую до себе,маю досвід біля 8 років. Також пропоную якісний ,натуральний перманентний макіяж, люба зона Ламінування вій , корекція та фарбування брів. Пропоную курси у всіх напрямках (запис на червень) Прайс додала у фото Район Garden city, Polo park instagram.com/winnipeg_permanent_rubinova_pm?igshid=ZDdkNTZiNTM= #нарощення вій #lashextension #permanent makeup #rubinova #Winnipeg
-
Дівчата, всім привіт) можливо хтось з вас працює сьогодні та має вільне віконце? мені потрібне нарощування нігтів маленької довжини)
-
☀️Мене звуть Надін - створюю натуральний та красивий перманентний макіяж ( це як база під макіяж ) що дарує кожного дня свіжий легкий та красивий вигляд Тому буду рада бачити кожну з вас , щоб творити красу разом 🌸 Мій інстаграм : permanent.nadin instagram.com/permanent.nadin?igshid=NzAzN2Q1NTE=
-
Привіт, дівчата! 💅🏼 Я майстер манікюру та бровіст. Калгарі Район NW, University Heights. ( ❗Можу приїхати і до вас❤) Мій інстаграм з роботами instagram.com/sasha.workpage?igshid=ZGUzMzM3NWJiOQ==
-
Услуги SMM: •полная упаковка профиля с нуля-100$ •оформление визуала/сторис-50$ •разработка логотипа,визиток,флаеров,рекламные креативы-от 10$ •ребрендинг аккаунта и идеи по развитию •монтаж reels от 5 $ и многое другое💛 открыта к сотрудничеству,срок выполнения 2-3 дня
-
Девчонки Всем Привет ;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в Калгари , здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ Маникюр _ Педикюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки , пишите мне в Директ , с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе : ❗ NW HAMPTONS ,Calgary ❗ Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Предлагаю услуги подолога Калгари: -Педикюр аппаратный с покрытием гель лака и без: -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Маникюр с покрытием и без: -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
Кому гарне волосся? Я Анна майстер з реконструкції волосся, запрошую на послуги: - Кератин - Ботокс - Холодне відновлення - Нанопластика Першим 3 клієнтам знижка - 50$ на перший візит, або холодна реконструкція у 🎁 Також можу підібрати для Вас домашній догляд, щоб підтримувати хороший стан волосся. І нарешті його відростити.😍 Для запису пишіть в мій інстаграм instagram.com/an.lymanhair?igshid=ZWQyN2ExYTkwZQ==
-
Дівчата , я професійний майстер по нарощуванню Вій та ламінуванню брів . Пишуть в приватні повідомлення в інстаграмм 🌺
-
instagram.com/kate_canada_lashes?igshid=MzRlODBiNWFlZA==