🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Подолог в Калгари: -Педикюр аппаратный с покрытием гель лака и без: -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Маникюр с покрытием и без: -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
☀️Мене звуть Надін - створюю натуральний та красивий перманентний макіяж ( це як база під макіяж ) що дарує кожного дня свіжий легкий та красивий вигляд Тому буду рада бачити кожну з вас , щоб творити красу разом 🌸 Мій інстаграм : permanent.nadin instagram.com/permanent.nadin?igshid=NzAzN2Q1NTE=
-
Привіт, дівчата! 💅🏼 Я майстер манікюру та бровіст. Калгарі Район NW, University Heights. ( Можу приїхати і до вас❤) Гель лак, педикюр, нарощення нігтів та укріплення гелем Мій інстаграм з роботами instagram.com/sasha.workpage?igshid=ZGUzMzM3NWJiOQ==
-
Девчонки Всем Привет ;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в Калгари , здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ Маникюр _ Педикюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки , пишите мне в Директ , с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе : ❗ NW HAMPTONS ,Calgary ❗ Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Откройте новый уровень наслаждения с Haшими прoдуктaми! Нееts для Іqоs - идеальное сочетание вкуса и комфорта. ЕlfВаr - мягкая альтернатива традиционным cигaретaм. А cигaрeты марок Parliаment, Marlbоro , Sоbranie и других с укр aкцизом предлагают неповторимые вкусовые ощущения классических cигapет. Попрoбуйтe сегодня и открoйте для себя удовольствие безграничного выбopа! Работа только через PayPal !!!
-
Усім привіт 🤍 Я майстер бровист , роблю процедури Корекція і фарбування брів Ламінування брів Матеріали преміум якості з України🔥 На перший візит знижка 10%❤️🔥 Також потрібні моделі для створення контенту 🔥 ( хто вміє працювати на камеру , та без перещіпаних брів ) оплата за матеріал (20$) Центр міста Калгарі 🫶🏽🤍 instagram.com/poliiina.browss?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Добрый вечер. Скажите пожалуйста. Есть в Реджайне фотограф ( для фотосессии). Спасибо.
-
Калґарі. Перукар-колорист👩🎨 💥Фарбування в різних техніках 💥Працюю на італійських продуктах преміум марки Davines❤ Адреса:1022 17 Ave SW Suite 201 Інстаграм: instagram.com/lukianova_julia686?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Пакет онлайн-курсів за супер-ціною🔥 2 курси за ціною 799грн💸 📎Ламінування брів (окремо)499грн🔥 📎Ламінування вій (окремо) 499грн🔥 📎Фарбування вій 📎Ботокс вій Навчання складається з: ✔️ теоритичних пояснень ✔️ відео відпрацювань на моделях ✔️ підтримки та особистих консультацій ✔️ видачі 2х сертифікатів міжнародного зразка Всі уроки в записі з необмеженим доступом для вас, тому ви навчаєтесь за індивідуальним графіком у комфортному темпі💛 По закінченню курсу отримаєте Сертифікат міжнародного зразка (українською та англійською мовою), який ви зможете завантажити собі і який ви зможете роздрукувати📃 Також розповім декілька секретів як стати професійним та популярним в instagram🔥🎓
-
Всим привіт) Запрошую Вас на манікюр, педикюр або нарощування нігтів Досвід роботи 6 років Працюю в Українському салоні за всіма українськими стандартами)) Інструмент проходить всі этапи обробки Также в салоні є послуги нарощування вій, ламінування та оформлення вій та брів 📍602 16 Ave NW Calgary Буду дуже рада знайомству ❤️ Мій інстаграм instagram.com/nailscalgary.inna.kotova?igshid=MDE2OWE1N2Q=
-
Девочки - Виннипег! Кто-то делает акрил ногти? Отзовитесь пожалуйста!
-
На 25 червня Потрібні моделі на фарбування та корекцію брів Безкоштовно 4 чоловіка Район Polo park
-
На 21 червня (середа) Потрібні моделі на ламінування брів Безкоштовно 6 чоловік Район Polo park
-
8,9 та 15,16 липня Потрібно 5 чоловік на нарощення вій Безкоштовно Район Polo park
-
Всем здравствуйте! Кто куда ходит на лазерную эпиляцию, поделитесь пожалуйста контактами? Заранее благодарю.