🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Добрый вечер. Скажите пожалуйста. Есть в Реджайне фотограф ( для фотосессии). Спасибо.
-
Калґарі. Перукар-колорист👩🎨 💥Фарбування в різних техніках 💥Працюю на італійських продуктах преміум марки Davines❤ Адреса:1022 17 Ave SW Suite 201 Інстаграм: instagram.com/lukianova_julia686?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Пакет онлайн-курсів за супер-ціною🔥 2 курси за ціною 799грн💸 📎Ламінування брів (окремо)499грн🔥 📎Ламінування вій (окремо) 499грн🔥 📎Фарбування вій 📎Ботокс вій Навчання складається з: ✔️ теоритичних пояснень ✔️ відео відпрацювань на моделях ✔️ підтримки та особистих консультацій ✔️ видачі 2х сертифікатів міжнародного зразка Всі уроки в записі з необмеженим доступом для вас, тому ви навчаєтесь за індивідуальним графіком у комфортному темпі💛 По закінченню курсу отримаєте Сертифікат міжнародного зразка (українською та англійською мовою), який ви зможете завантажити собі і який ви зможете роздрукувати📃 Також розповім декілька секретів як стати професійним та популярним в instagram🔥🎓
-
Всим привіт) Запрошую Вас на манікюр, педикюр або нарощування нігтів Досвід роботи 6 років Працюю в Українському салоні за всіма українськими стандартами)) Інструмент проходить всі этапи обробки Также в салоні є послуги нарощування вій, ламінування та оформлення вій та брів 📍602 16 Ave NW Calgary Буду дуже рада знайомству ❤️ Мій інстаграм instagram.com/nailscalgary.inna.kotova?igshid=MDE2OWE1N2Q=
-
Девочки - Виннипег! Кто-то делает акрил ногти? Отзовитесь пожалуйста!
-
На 25 червня Потрібні моделі на фарбування та корекцію брів Безкоштовно 4 чоловіка Район Polo park
-
На 21 червня (середа) Потрібні моделі на ламінування брів Безкоштовно 6 чоловік Район Polo park
-
8,9 та 15,16 липня Потрібно 5 чоловік на нарощення вій Безкоштовно Район Polo park
-
Всем здравствуйте! Кто куда ходит на лазерную эпиляцию, поделитесь пожалуйста контактами? Заранее благодарю.
-
Дівчата, доброго вечора! Запрошую усіх на ламінування та нарощення вій по дуже приємним цінам❤️ Ламінування вій 40$ Нарощування від 45 до 65$ Приймаю в салоні в SW ( біля Шинука) Буду рада бачити кожну ❤️ instagram.com/sotnikovaa_n?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== #віїкалгарі
-
Дівчата привіт! Я майстер манікюру з 5-ти річним досвідом 💅🏻 Запрошую вас на: - Манікюр (комбі / апаратний ) - Покриття гель лаком - Укріплення (гель / полігель) - Нарощення / реставрація - Педикюр Знаходжусь район Portage Place / Downtown Інструменти проходять повну стерилізацію 👌🏽 Чекаю Вас з гарним настроєм та приємними цінами 🌸 Інстаграм instagram.com/nails_akk?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Девочки , приглашаю вас на beauty lashes and brows 🫶🏻 ✅Лучшие гипоаллергенные материалы 🇪🇺 и 🇺🇦 Качество, идеальная носка, стерильность, атмосфера, которая тебе понравится - гарантировано 🌸 Классика - 70 2-3D - 85 4-5D - 100 Mega - 120 🌸 Ламинирование ресниц - 75 🌸 Коррекция + окрашивание бровей - 50 Ламинирование бровей - 70 ❣️Edmonton, West , недалеко от West Edmonton Mall instagram.com/your_lashhes_edmonton?igshid=YmMyMTA2M2Y= #реклама
-
Доброго дня! Вас вітає найбільший магазин в Луцьку «ART TATTOO SHOP» Саме у нас Ви зможете підібрати всі необхідні матеріали та обладнання для роботи: - ПЕРМАНЕНТНОГО МАКІЯЖУ - ТАТУ - ПІРСІНГУ - ЛАЗЕРНОГО ВИДАЛЕННЯ Пропонуємо: - ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ ТОВАРУ - ПРИЄМНІ ТА ДОСТУПНІ ЦІНИ - ЗНИЖКУ ПРИ КУПІВЛІ ОПТОМ - ВІДПРАВКА ПО УКРАЇНІ ТА ЗА КОРДОН - ДОПОМОГА У ВИБОРІ ТОВАРУ - ГАРАНТІЯ ЯКОСТІ Instagram:art.tattooshop Швидка доставка по Європі зручним для вас способом🔥💙💛
-
Доброго дня! Вас вітає найбільший магазин в Луцьку «ART TATTOO SHOP» Саме у нас Ви зможете підібрати всі необхідні матеріали та обладнання для роботи: - ПЕРМАНЕНТНОГО МАКІЯЖУ - ТАТУ - ПІРСІНГУ - ЛАЗЕРНОГО ВИДАЛЕННЯ Пропонуємо: - ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ ТОВАРУ - ПРИЄМНІ ТА ДОСТУПНІ ЦІНИ - ЗНИЖКУ ПРИ КУПІВЛІ ОПТОМ - ВІДПРАВКА ПО УКРАЇНІ ТА ЗА КОРДОН - ДОПОМОГА У ВИБОРІ ТОВАРУ - ГАРАНТІЯ ЯКОСТІ Instagram:art.tattooshop Швидка доставка ЗАКОРДОН
-
Доброго дня! Я майстер манікюру з досвідом! Мої послуги: Манікюр гігієнічний 40$ Манікюр + покриття гель лак ( без укріплення) 50$ Манікюр + покриття гель лак (з укріпленням) 60$ Нарощування нігтів від 80$ Педикюр Smart (без покриття) 60$ Педикюр Smart (з покриттям гель лак) 75$ Ламінування вій 85$ Ламінування брів 80$ Працюю в салоні краси: Essential Hair & Spa за адресою: 2515 90 Avenue Southwest Calgary, Alberta Також в салоні маємо, перукарів, косметолога, майстра по перманенту! Моя сторінка з роботами: instagram.com/donailstogether?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
-
Всім привіт ❤️ Поки пекельна спека не зіпсувала вам легке загоєння, пора порадувати себе татулею. Я Таня, ваш тату-майстер! Працюю в стилі хендпоук. 📍м.Реджайна, SK Запрошую вас до себе в дірект))) instagram.com/ta.ttoosya?igshid=YmMyMTA2M2Y=