🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
На 21 червня (середа) Потрібні моделі на ламінування брів Безкоштовно 6 чоловік Район Polo park
-
8,9 та 15,16 липня Потрібно 5 чоловік на нарощення вій Безкоштовно Район Polo park
-
Всем здравствуйте! Кто куда ходит на лазерную эпиляцию, поделитесь пожалуйста контактами? Заранее благодарю.
-
Дівчата, доброго вечора! Запрошую усіх на ламінування та нарощення вій по дуже приємним цінам❤️ Ламінування вій 40$ Нарощування від 45 до 65$ Приймаю в салоні в SW ( біля Шинука) Буду рада бачити кожну ❤️ instagram.com/sotnikovaa_n?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== #віїкалгарі
-
Дівчата привіт! Я майстер манікюру з 5-ти річним досвідом 💅🏻 Запрошую вас на: - Манікюр (комбі / апаратний ) - Покриття гель лаком - Укріплення (гель / полігель) - Нарощення / реставрація - Педикюр Знаходжусь район Portage Place / Downtown Інструменти проходять повну стерилізацію 👌🏽 Чекаю Вас з гарним настроєм та приємними цінами 🌸 Інстаграм instagram.com/nails_akk?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Девочки , приглашаю вас на beauty lashes and brows 🫶🏻 ✅Лучшие гипоаллергенные материалы 🇪🇺 и 🇺🇦 Качество, идеальная носка, стерильность, атмосфера, которая тебе понравится - гарантировано 🌸 Классика - 70 2-3D - 85 4-5D - 100 Mega - 120 🌸 Ламинирование ресниц - 75 🌸 Коррекция + окрашивание бровей - 50 Ламинирование бровей - 70 ❣️Edmonton, West , недалеко от West Edmonton Mall instagram.com/your_lashhes_edmonton?igshid=YmMyMTA2M2Y= #реклама
-
Доброго дня! Вас вітає найбільший магазин в Луцьку «ART TATTOO SHOP» Саме у нас Ви зможете підібрати всі необхідні матеріали та обладнання для роботи: - ПЕРМАНЕНТНОГО МАКІЯЖУ - ТАТУ - ПІРСІНГУ - ЛАЗЕРНОГО ВИДАЛЕННЯ Пропонуємо: - ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ ТОВАРУ - ПРИЄМНІ ТА ДОСТУПНІ ЦІНИ - ЗНИЖКУ ПРИ КУПІВЛІ ОПТОМ - ВІДПРАВКА ПО УКРАЇНІ ТА ЗА КОРДОН - ДОПОМОГА У ВИБОРІ ТОВАРУ - ГАРАНТІЯ ЯКОСТІ Instagram:art.tattooshop Швидка доставка по Європі зручним для вас способом🔥💙💛
-
Доброго дня! Вас вітає найбільший магазин в Луцьку «ART TATTOO SHOP» Саме у нас Ви зможете підібрати всі необхідні матеріали та обладнання для роботи: - ПЕРМАНЕНТНОГО МАКІЯЖУ - ТАТУ - ПІРСІНГУ - ЛАЗЕРНОГО ВИДАЛЕННЯ Пропонуємо: - ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ ТОВАРУ - ПРИЄМНІ ТА ДОСТУПНІ ЦІНИ - ЗНИЖКУ ПРИ КУПІВЛІ ОПТОМ - ВІДПРАВКА ПО УКРАЇНІ ТА ЗА КОРДОН - ДОПОМОГА У ВИБОРІ ТОВАРУ - ГАРАНТІЯ ЯКОСТІ Instagram:art.tattooshop Швидка доставка ЗАКОРДОН
-
Доброго дня! Я майстер манікюру з досвідом! Мої послуги: Манікюр гігієнічний 40$ Манікюр + покриття гель лак ( без укріплення) 50$ Манікюр + покриття гель лак (з укріпленням) 60$ Нарощування нігтів від 80$ Педикюр Smart (без покриття) 60$ Педикюр Smart (з покриттям гель лак) 75$ Ламінування вій 85$ Ламінування брів 80$ Працюю в салоні краси: Essential Hair & Spa за адресою: 2515 90 Avenue Southwest Calgary, Alberta Також в салоні маємо, перукарів, косметолога, майстра по перманенту! Моя сторінка з роботами: instagram.com/donailstogether?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
-
Всім привіт ❤️ Поки пекельна спека не зіпсувала вам легке загоєння, пора порадувати себе татулею. Я Таня, ваш тату-майстер! Працюю в стилі хендпоук. 📍м.Реджайна, SK Запрошую вас до себе в дірект))) instagram.com/ta.ttoosya?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
#реклама #стрижкаедмонтон Запрошую в Erican Barber shop & salon за адресою 10994 124 St, Edmonton. Чоловічі, жіночі стрижки, гоління і найкраща косметика (Truefitt and Hill, London Grooming, Reuzel). На перший візит знижка - 50%. Номер 7808621544
-
Наращивание ресниц в Калгари -Мягкое кресло-реклайнер вместо простой кушетки -Украинские материалы -Носка от 4 недель -Бесплатная парковка -Есть онлайн-запись в Инстаграм instagram.com/resni.zp (отзывы, прайс - в хайлатсах) Остановка c-train Southland, район Hаysboro Буду рада стать вашим мастером🌹 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
✨️✨️✨️✨️✨️Якісний перманентний макіяж✨️✨️✨️✨️ Працюю з ліцензією та з якісними матеріалами , сертифікованими Канадою . Адреса : 228 henderson hwy Запрошую на безкоштовну консультацію на якій намалюю ескіз,підберу форму та колір Мій інстаграм: pmu_nataliia_winnipeg 204 952 1453
-
Дівчата, хто проводить навчання на майстра манікюру у Калгарі? Напишіть будь-ласка в приватні повідомлення . Дякую
-
Доброго дня) Мене звати Лілія, я косметолог-естетист. Запрошую до кабінету на 11 авеню в центрі Калгарі на естетичні процедури: - шугаринг, - антицелюлітний вакуумно-роликовий масаж, - спа для тіла (скраб + маска + масаж), - процедури для обличчя (пілінг/ферментотерапія/карбокситерапія) - скульптурно-буккальний масаж обличчя,лімфатичний/кобідо. Мій інстаграм: instagram.com/lilusugar Записатися можно онлайн: www.vagaro.com/liliiaspa #sugaringcalgary #massagecalgary #facialcalgary
-
Привіт🙋♀️ Мене звати Олена, я бров-майстер і я відкриваю запис на свої послуги в Калгарі♥️ -Фарбування брів (20 $) -Ламінування (35 $) -Корекція (віск/пінцет) (20 $) -Повний комплекс ламінування, фарбування, корекція (65 $) -Депіляція над губою (15 $) Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍4723 1 St SW Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 #бровикалгарі