🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
#Мастер #Девчонки кто хочет избавиться от лишних волос 🌵🌵🌵ето ко мне!!! Меня зовут Любовь я мастер Депиляции воском!!!! Ламинирование ресниц, покраска бровей! Нахожусь в Vaughan ON maple 🍁 Falvo street.работаб пока дома!жду вас у себя в гостях.647-534-4990
-
И мне тоже скиньте, пожалуйста)
-
Добрий день потрібно майстра манікюр та бровіста в м. Брендон.Дякую.
-
Ни один человек не написал пока 😂 Похоже самое время самой учиться 😄
-
Може ще не приїхали😉
-
Девочки , кто спрашивал про time for brows ? Открываю запись с 25.09 .
Работаю на европейских брендах высокого качества 🫶🏻
📍NW , Edmonton
instagram.com/your_lashmakerrr?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
📍Друзі,якщо ти перукар або майстер манікюра чи іншіх спеціальностей Бьюті сфери та маєш знайомих в Бьюті сфері то рекомендуй їм нашу групу. 📍Для того,щоб був широкий спектр послуг та кожен зміг найти свого майстра‼️ 🌸Всім дуже дякую
-
Дівчатка, якщо комусь потрібен візаж, рада буду вам в цьому допомогти ) Я візажист . Роблю будь-якої складності візаж!💄💋є інстаграм сторінка з роботами! @mariia_rysak_mua Працюю Вінклер, Вініпег, Морден 😌
-
Це група Альберти, а не Онтаріо. Спробуйте знайти групу свого регіону
-
Тоді треба попросити адміна додати в опис групи інші провінції, бо тут всього 500 людей і буде зрозуміліше.
-
Коли мені прийшло запрошення в групу , то була інформація, що й бьюті майстри Реджайни. Чи це так ? Чи тільки з провінції Альберта ?
-
📍Майстри Бьюті сфери.
✂️Перукарі. 💅Манікюр. 💆Масаж. 🪒Депіляція,бровіст та інші.
📍Або ви Клієнт та🔍шукаєте собі майстра ⬇️ ⛷Калгарі 🏭Ванкувер 🏡Єдмонтон 🏞Вінніпег 🏠Раджайна(Regina)
-
Привіт.підскажіть будьласка,воскоплави працюють при канадській напрузі? Пише 220😞
-
Скажіть будь-ласка , а Брендона можете сторінку скинуть. Дякую