🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
🔥Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! @Denkach28 Мій Instagram для клієнтів: online_fitnessd instagram.com/online_fitnessd?igshid=Yzg5MTU1MDY=
-
Доброго дня! Вас вітає найбільший магазин в Луцьку «ART TATTOO SHOP» Саме у нас Ви зможете підібрати всі необхідні матеріали та обладнання для роботи: - ПЕРМАНЕНТНОГО МАКІЯЖУ - ТАТУ - ПІРСІНГУ - ЛАЗЕРНОГО ВИДАЛЕННЯ Пропонуємо: - ШИРОКИЙ АСОРТИМЕНТ ТОВАРУ - ПРИЄМНІ ТА ДОСТУПНІ ЦІНИ - ЗНИЖКУ ПРИ КУПІВЛІ ОПТОМ - ВІДПРАВКА ПО УКРАЇНІ ТА ЗА КОРДОН - ДОПОМОГА У ВИБОРІ ТОВАРУ - ГАРАНТІЯ ЯКОСТІ Instagram:art.tattooshop Швидка доставка ЗАКОРДОН
-
Привіт🌷 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: ⁃ Фарбування ⁃ Ламінування ⁃ Корекцію (віск/пінцет) ⁃ Депіляцію над верхньою губою ⁃ Чоловічу корекцію брів Працюю якісними матеріалами в затишній студії. Фарбування брів + корекція 3️⃣5️⃣$ Ламінування, фарбування, корекція 6️⃣5️⃣$ 📍4723 1 St SW Оплата можлива картою😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 #калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів
-
Відкрито набір на курс на серпень Нарощення вій Ламінування вій та брів Фарбування та корекція брів Перманентний макіяж(всі зони включно зі стрілкою) Район Polo Park На фото роботи учениць
-
Всім привіт! Я ліцензований мастер бровіст, працюю та живу в Калгарі. Для поповнення портфоліо потрібні моделі❤️ (згода на фото та відеозйомку) Запрошую Вас на такі процедури: ⁃ Корекція ( пінцет та віск) ⁃ Фарбування (фарба/хна) ⁃ Ламінування ⁃ Депіляція на губою Оплата тільки за матеріал❗️ Ви отримаєте не лише гарні брови, а й приємну та затишну атмосферу 🙌🏻 Чекаю саме на Вас! 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta
-
Дівчата, прошу вашої поради. Який у Канаді можно купити гарний, зволожуючий шампунь для догляду за окрашиними в рижий колір волосся ?
-
Приїхала з такии , но він вже на підході
-
Здаються в оренду місця: ⁃ нарощування вій/перманент ⁃ місце бровиста ⁃ манікюр/педикюр Локація: 602 16 Ave NW, Calgary За деталями звертайтеся в Дірект 📩
-
Если интересует косметика Атоми то здесь есть представительство ,если подписаны ,можете сами заказать ,если нет можем подписать ,зайдете на официальный сайт и все себе закажите
-
Если интересует косметика Атоми то здесь есть представительство ,если подписаны ,можете сами заказать ,если нет можем подписать ,зайдете на официальный сайт и все себе закажите
-
Дякую.
-
Добрый вечер.Девочки кто проводит обучение-маникюр, White rock, South Surrey, Surrey?
-
Послуги СММ 🖤 Оформплення вашої сторінки від А до Я 🔝 Мій інст: kseniia.maker
-
В нашій школі студії LEADER в Київі можна отримати наступний перелік послуг ; Лазерне видалення татуажу губ , брів , стрілок повністю . Видалення тату . Лазерний карбоновий пілінг . Перманент любої зони обличчя від чемпіонки світу . Збільшення губ . Контурна пластика . Навчання і продаж лазерного обладнання LEADER для видалення татуажу і тату . Обладнання LEADER для видалення волосся , і ще багато чого . Також проводимо навчання молодих майстрів перманенту як з нуля , так і підвищення кваліфікації . Всі консультації , чи отримання інформації пишіть чи телефонуйте 0681288168 Валерій 0681009224 Анна Відправимо сторінки інстаграм для вивчення якості робіт .