🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Здаються в оренду місця: ⁃ нарощування вій/перманент ⁃ місце бровиста ⁃ манікюр/педикюр Локація: 602 16 Ave NW, Calgary За деталями звертайтеся в Дірект 📩
-
Если интересует косметика Атоми то здесь есть представительство ,если подписаны ,можете сами заказать ,если нет можем подписать ,зайдете на официальный сайт и все себе закажите
-
Если интересует косметика Атоми то здесь есть представительство ,если подписаны ,можете сами заказать ,если нет можем подписать ,зайдете на официальный сайт и все себе закажите
-
Дякую.
-
Добрый вечер.Девочки кто проводит обучение-маникюр, White rock, South Surrey, Surrey?
-
Послуги СММ 🖤 Оформплення вашої сторінки від А до Я 🔝 Мій інст: kseniia.maker
-
В нашій школі студії LEADER в Київі можна отримати наступний перелік послуг ; Лазерне видалення татуажу губ , брів , стрілок повністю . Видалення тату . Лазерний карбоновий пілінг . Перманент любої зони обличчя від чемпіонки світу . Збільшення губ . Контурна пластика . Навчання і продаж лазерного обладнання LEADER для видалення татуажу і тату . Обладнання LEADER для видалення волосся , і ще багато чого . Також проводимо навчання молодих майстрів перманенту як з нуля , так і підвищення кваліфікації . Всі консультації , чи отримання інформації пишіть чи телефонуйте 0681288168 Валерій 0681009224 Анна Відправимо сторінки інстаграм для вивчення якості робіт .
-
⚠️👁👁👁 Онлайн-курси за супер-ціною 🧑⚖️ 2 КУРСИ ЗА ЦІНОЮ 399грн💸 📎 Ламінування брів 📎 Ламінування вій 📎 Фарбування вій 📎 Ботокс вій Навчання складається з: ✔️ теоритичних пояснень ✔️ відео відпрацювань на моделях ✔️ підтримки та особистих консультацій ✔️ видачі 2х сертифікатів міжнародного зразка ❕ Всі уроки в записі з необмеженим доступом для вас, тому ви навчаєтесь за індивідуальним графіком у комфортному темпі💛 📚 По закінченню курсу отримаєте Сертифікат міжнародного зразка (українською та англійською мовою), який ви зможете завантажити собі і який ви зможете роздрукувати📃 🤫 Також розповім декілька секретів як стати професійним та популярним в instagram🔥🎓
-
Привіт🌷 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ 📍4723 1 St SW Студія⬆️ Оплата можлива картою😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=MWQ1ZGUxMzBkMA== З любов’ю до ваших брів🤗
-
Доброго дня! Здаються в оренду місця: ⁃ нарощування вій/перманент ($600/міс) ⁃ місце бровиста ($400/міс) ⁃ манікюр/педикюр ($700/міс) Локація: 602 16 Ave NW Недалеко від Даунтауну На території є безкоштовний паркінг Поряд автобусні зупинки, кафе, магазини За деталями звертайтеся в Дірект 📩
-
👋-20% на первое посещение. Приглашаю на маникюр 💅 Работаю быстро и качественно❗️ •Маникюр-гель лак\укрепление •Наращивание (любая длина и дизайн) •Коррекция •Педикюр Адрес: 2026 34 Awe SW Calgary Alberta Студия: Allure Ссылка на мой Инстаграм: 🌸 instagram.com/anastasia_nail_calgary?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Усім привіт ❤️ ▪️Я майстер перманентного макіяжу і бровіст. Всіх дівчат чекаю в гості ☺️ У мене ви можете зробити ⁃ Перманентний макіяж (брови, міжвійки, губи) Візуально м'який фарбування без ефекту татуажу, максимально природні брови на 1,5 року без будь-яких негативних наслідків😌Не татуювання. Не назавжди ⁃ Фарбування, ламінування та корекцію брів ⁃ Ламінування вій ▪️Кабинет знаходиться в Downtown 4 AVE SW CALGARY instagram.com/brows_calgary?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Наращивание ресниц в Калгари🔥 -На мягком кресле-реклайнере -Украинскими материалами -Носка от 4 недель -Бесплатная парковка -Есть онлайн-запись в Инстаграм instagram.com/resni.zp (отзывы, прайс - в хайлатсах) Остановка c-train Southland, район Hаysboro Приходи за отличным настроением и WOW ресницами😍 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари