🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
⚠️👁👁👁 Онлайн-курси за супер-ціною 🧑⚖️ 2 КУРСИ ЗА ЦІНОЮ 399грн💸 📎 Ламінування брів 📎 Ламінування вій 📎 Фарбування вій 📎 Ботокс вій Навчання складається з: ✔️ теоритичних пояснень ✔️ відео відпрацювань на моделях ✔️ підтримки та особистих консультацій ✔️ видачі 2х сертифікатів міжнародного зразка ❕ Всі уроки в записі з необмеженим доступом для вас, тому ви навчаєтесь за індивідуальним графіком у комфортному темпі💛 📚 По закінченню курсу отримаєте Сертифікат міжнародного зразка (українською та англійською мовою), який ви зможете завантажити собі і який ви зможете роздрукувати📃 🤫 Також розповім декілька секретів як стати професійним та популярним в instagram🔥🎓
-
Привіт🌷 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ 📍4723 1 St SW Студія⬆️ Оплата можлива картою😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=MWQ1ZGUxMzBkMA== З любов’ю до ваших брів🤗
-
Доброго дня! Здаються в оренду місця: ⁃ нарощування вій/перманент ($600/міс) ⁃ місце бровиста ($400/міс) ⁃ манікюр/педикюр ($700/міс) Локація: 602 16 Ave NW Недалеко від Даунтауну На території є безкоштовний паркінг Поряд автобусні зупинки, кафе, магазини За деталями звертайтеся в Дірект 📩
-
👋-20% на первое посещение. Приглашаю на маникюр 💅 Работаю быстро и качественно❗️ •Маникюр-гель лак\укрепление •Наращивание (любая длина и дизайн) •Коррекция •Педикюр Адрес: 2026 34 Awe SW Calgary Alberta Студия: Allure Ссылка на мой Инстаграм: 🌸 instagram.com/anastasia_nail_calgary?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Усім привіт ❤️ ▪️Я майстер перманентного макіяжу і бровіст. Всіх дівчат чекаю в гості ☺️ У мене ви можете зробити ⁃ Перманентний макіяж (брови, міжвійки, губи) Візуально м'який фарбування без ефекту татуажу, максимально природні брови на 1,5 року без будь-яких негативних наслідків😌Не татуювання. Не назавжди ⁃ Фарбування, ламінування та корекцію брів ⁃ Ламінування вій ▪️Кабинет знаходиться в Downtown 4 AVE SW CALGARY instagram.com/brows_calgary?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Наращивание ресниц в Калгари🔥 -На мягком кресле-реклайнере -Украинскими материалами -Носка от 4 недель -Бесплатная парковка -Есть онлайн-запись в Инстаграм instagram.com/resni.zp (отзывы, прайс - в хайлатсах) Остановка c-train Southland, район Hаysboro Приходи за отличным настроением и WOW ресницами😍 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
🔥🔥🔥🔥🔥Якісний перманентний макіяж!!!Чудова пропозиція: отримай дві послуги за ціною однієї!!!!!! При записі на послугу АКВАРЕЛЬНІ ГУБИ або ПУДРОВІ БРОВИ - МІЖВІЙКА В ПОДАРУНОК Працюю в салоні за адресою : 228 Henderson hwy Для запису на консультацію: 2049521453 Посилання на мій Instagram⬇️⬇️ instagram.com/pmu_nataliia_winnipeg?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==
-
Всім привіт! Я ліцензований мастер бровіст, працюю та живу в Калгарі. Потрібні моделі на корекцію & фарбування бровей та корекцію & фарбування & ламінування бровей❤️ Оплата тільки за матеріал❗️ Ви отримаєте не лише гарні брови, а й приємну та затишну атмосферу 🙌🏻 Чекаю саме на Вас! 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta
-
Добрый день!Хочу предложить свои услуги потнаращиванию ресниц я работаю в салоне по адресу 252 Stafford st Winnipeg
-
Вітаю Всіх 👋 Я - перукар з великим досвідом роботи 🇺🇦)))Запрошую Вас до салону : Salon Ruwis' - стрижки чоловічі 💇♂️ -стрижки жіночі 💇🏼♀️ -стрижки дитячі💇 - зачіски 👰 -макіяж 💋 -аквагрим 🥳 -усі техніки фарбування волосся (мелірування, тонування тон в тон , блонд ,тонування блонду , балаяж , шатуш ....) Локація: 83 Sherbrook St, Winnipeg, MB R3C 2B2 Дзвонити +14318772541 або пишіть у месенджер
-
Всім привіт! Шукаємо майстра по нарощуванню вій на своїх матеріалах Локація салону: 602 16 Ave NW, Calgary
-
Привіт! Калгарі шукаю майстра перукаря щоб підстригтися🩷
-
🔥🔥🔥🔥🔥Якісний перманентний макіяж!!!Чудова пропозиція: отримай дві послуги за ціною однієї!!!!!! При записі на послугу АКВАРЕЛЬНІ ГУБИ або ПУДРОВІ БРОВИ - МІЖВІЙКА В ПОДАРУНОК Працюю в салоні за адресою : 228 Henderson hwy Для запису на консультацію: 2049521453 Посилання на мій Instagram⬇️⬇️ instagram.com/pmu_nataliia_winnipeg?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==
-
Привіт всім 😎🦾 Пропоную всім бажаючим тренування в Онлайн форматі (тренування як для залу, так і в домашніх умовах) Допоможу вам отримати тіло своєї мрії, покращити стан здоров'я, стати сильними і витривалими! Ставте лайк або напишіть мені на мій головний акаунт телегам - denkach28
-
Кто искал способы сэкономить на покупке стикoв , сигaрет, ElfВarов - напишите в личные сообщения, скину магазин 😉
-
Девчонки Всем Привет ;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в Калгари , здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ Маникюр _ Педикюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки , пишите мне в Директ , с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе : ❗ NW HAMPTONS ,Calgary ❗ Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=