🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Хочешь получать клиентов на свои услуги ⁉️ Тогда тебе ко мне ✌️ Я таргетолог с опытом работы по бьюти больше года , имею кейсы по продвижению косметологов , салонов красоты , перманентного макияжа по Украине 🇺🇦 и Дубаю 🇦🇪 ) Все кейсы присылаю по запросу 🚀 Если я тебя заинтересовал, пиши в личные сообщения и получай скидку на первый месяц сотрудничества -100$ Жду тебя в личных 👇
-
Привіт🌷 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
🔥Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! @Denkach28 Мій Instagram для клієнтів: online_fitnessd instagram.com/online_fitnessd?igshid=Yzg5MTU1MDY=
-
Усім привіт! Я досвідчений мастер бровіст, працюю та живу в Калгарі. Запрошую Вас до себе на такі процедури: ⁃ корекція & фарбування ⁃ корекція & фарбування & ламінування - чоловіча корекція ⁃ фарбування вій ⁃ депіляція зони обличчя Ви отримаєте не лише гарні брови, а й приємну та затишну атмосферу у нашій студії🤍 Чекаю саме на Вас! instagram.com/hh_brows?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta
-
Дівчатка роблю нарощення вій за 1.30. Запрошую до себе,маю досвід біля 8 років. Також пропоную якісний ,натуральний перманентний макіяж, люба зона Ламінування вій , корекція та фарбування брів. Пропоную курси у всіх напрямках (запис на серпень) Прайс додала у фото Район Garden city, Район Polo park (салон) instagram.com/winnipeg_permanent_rubinova_pm?igshid=ZDdkNTZiNTM= #нарощення вій #lashextension #permanent makeup #rubinova #Winnipeg
-
Добрый вечер. Меня зовут Наталья. Я из Саскачеван Реджайна. Опыт работы более 18 лет. Буду рада знакомству.
-
Привет девочкам, кто в Калгари🤍 ✅ Если ты мечтаешь, чтобы волосы выглядели гладкими, ухоженными, блестящими. ✅ забыть о спутанных волосах. ✅облегчить процесс сушки и укладки волос разной длины, пиши мне в direct, я помогу 👇🏻 instagram.com/keratin_calgary_masha?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Я Маша, сертифицированный мастер по кератиновому выравниванию, ботоксу для волос. Работаю с холодным восстановлением Реконструкцией волос. Индивидуально подбираю домашний уход. Каждая процедура, состав/микс составов, техника, а так же температура испарения подбирается индивидуально под вашу структуру волос. 🥰 ПОДПИШИСЬ, ЗДЕСЬ ПОЛЬЗА 👇🏻 instagram.com/keratin_calgary_masha?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт) я Інна сторісмейкер - сценарист, моя задача допомогти спеціалістам, експертам, особистим блогам вести блог в задоволення Я працюю з такими запитами : нерегулярність, немає ідей, мало продажів, невистачає часу на блог Запрошую вас до себе на міні - інтерв’ю, а в замін проведу консультацію, стосовно вашого запиту)
-
Всім привіт🤍 Я надаю послуги нутриціолога-дієтолога: консультації з харчування, індивідуальний супровід, складання раціону, тлумачення аналізів. Якщо ви давно хотіли попрацювати над вагою та харчуванням- пишіть в особисті або Viber/ WhatsApp: +380681943814 Марія🤍
-
Привіт🌷 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Послуги СММ 🪄 Оформлення вашої сторінки від А до Я, або повне ведення 🔝 Офомлення естетичного візуалу, сторіз, логотипу для соцмереж, працсу і інше. Мій інстаграм 👇🏻 instagram.com/kssuu.smm?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Пиши в особисті, обговоримо деталі 👌🏻
-
Привет! Подскажите пожалуйста хорошие комбайны для ухода за кожей? (ультразвук, гидропилинг и тд). Профессиональные
-
Привіт) я Інна сторісмейкер - сценарист, моя задача допомогти спеціалістам, експертам, особистим блогам вести блог в задоволення Я працюю з такими запитами : нерегулярність, немає ідей, мало продажів, невистачає часу на блог Запрошую вас до себе на міні - інтерв’ю, а в замін проведу консультацію, стосовно вашого запиту)
-
Всіх вітаю 🙌. Дівчатка на 2.08 потрібні модельки для видалення татуажу стрілочок з встановленням захисних шильд , для безпечного видалення татуажу . Потрібні лише 2 модельки . Процедура безкоштовна 🔥. Безпечність і якість гарантую як майстер лазерного видалення . Час за узгодженням . Школа студія з перманентного макіяжу і лазерного видалення , за адресою Петропавлівська Борщагівка , Соборна 10г . Валерій 0681288168
-
Репетитор з досвідом. Українська мова та література, світова література, НУШ, підготовка до школи, хімія, історія.. Розвиток мовлення, ділова мова. ДПА, НМТ, мотиваційні листи. Гнучкий графік. Результати. Пробне заняття безкоштовно. Всіх, хто бажає вчитись на 10-12 балів, я чекаю. Онлайн. Писати в приватні повідомлення.