🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Усім привіт! Я досвідчений мастер бровіст, працюю та живу в Калгарі. Запрошую Вас до себе на такі процедури: ⁃ корекція & фарбування ⁃ корекція & фарбування & ламінування - чоловіча корекція ⁃ фарбування вій ⁃ депіляція зони обличчя Ви отримаєте не лише гарні брови, а й приємну та затишну атмосферу у нашій студії🤍 Чекаю саме на Вас! instagram.com/hh_brows?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta
-
Дівчатка роблю нарощення вій за 1.30. Запрошую до себе,маю досвід біля 8 років. Також пропоную якісний ,натуральний перманентний макіяж, люба зона Ламінування вій , корекція та фарбування брів. Пропоную курси у всіх напрямках (запис на серпень) Прайс додала у фото Район Garden city, Район Polo park (салон) instagram.com/winnipeg_permanent_rubinova_pm?igshid=ZDdkNTZiNTM= #нарощення вій #lashextension #permanent makeup #rubinova #Winnipeg
-
Добрый вечер. Меня зовут Наталья. Я из Саскачеван Реджайна. Опыт работы более 18 лет. Буду рада знакомству.
-
Привет девочкам, кто в Калгари🤍 ✅ Если ты мечтаешь, чтобы волосы выглядели гладкими, ухоженными, блестящими. ✅ забыть о спутанных волосах. ✅облегчить процесс сушки и укладки волос разной длины, пиши мне в direct, я помогу 👇🏻 instagram.com/keratin_calgary_masha?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Я Маша, сертифицированный мастер по кератиновому выравниванию, ботоксу для волос. Работаю с холодным восстановлением Реконструкцией волос. Индивидуально подбираю домашний уход. Каждая процедура, состав/микс составов, техника, а так же температура испарения подбирается индивидуально под вашу структуру волос. 🥰 ПОДПИШИСЬ, ЗДЕСЬ ПОЛЬЗА 👇🏻 instagram.com/keratin_calgary_masha?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт) я Інна сторісмейкер - сценарист, моя задача допомогти спеціалістам, експертам, особистим блогам вести блог в задоволення Я працюю з такими запитами : нерегулярність, немає ідей, мало продажів, невистачає часу на блог Запрошую вас до себе на міні - інтерв’ю, а в замін проведу консультацію, стосовно вашого запиту)
-
Всім привіт🤍 Я надаю послуги нутриціолога-дієтолога: консультації з харчування, індивідуальний супровід, складання раціону, тлумачення аналізів. Якщо ви давно хотіли попрацювати над вагою та харчуванням- пишіть в особисті або Viber/ WhatsApp: +380681943814 Марія🤍
-
Привіт🌷 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Послуги СММ 🪄 Оформлення вашої сторінки від А до Я, або повне ведення 🔝 Офомлення естетичного візуалу, сторіз, логотипу для соцмереж, працсу і інше. Мій інстаграм 👇🏻 instagram.com/kssuu.smm?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Пиши в особисті, обговоримо деталі 👌🏻
-
Привет! Подскажите пожалуйста хорошие комбайны для ухода за кожей? (ультразвук, гидропилинг и тд). Профессиональные
-
Привіт) я Інна сторісмейкер - сценарист, моя задача допомогти спеціалістам, експертам, особистим блогам вести блог в задоволення Я працюю з такими запитами : нерегулярність, немає ідей, мало продажів, невистачає часу на блог Запрошую вас до себе на міні - інтерв’ю, а в замін проведу консультацію, стосовно вашого запиту)
-
Всіх вітаю 🙌. Дівчатка на 2.08 потрібні модельки для видалення татуажу стрілочок з встановленням захисних шильд , для безпечного видалення татуажу . Потрібні лише 2 модельки . Процедура безкоштовна 🔥. Безпечність і якість гарантую як майстер лазерного видалення . Час за узгодженням . Школа студія з перманентного макіяжу і лазерного видалення , за адресою Петропавлівська Борщагівка , Соборна 10г . Валерій 0681288168
-
Репетитор з досвідом. Українська мова та література, світова література, НУШ, підготовка до школи, хімія, історія.. Розвиток мовлення, ділова мова. ДПА, НМТ, мотиваційні листи. Гнучкий графік. Результати. Пробне заняття безкоштовно. Всіх, хто бажає вчитись на 10-12 балів, я чекаю. Онлайн. Писати в приватні повідомлення.
-
🧑⚖️ 2 КУРСИ ЗА ЦІНОЮ 499грн💸 📎 Ламінування брів 📎 Ламінування вій 📎 Фарбування вій 📎 Ботокс вій Навчання складається з: ✔️ теоритичних пояснень ✔️ відео відпрацювань на моделях ✔️ підтримки та особистих консультацій ✔️ видачі 2х сертифікатів міжнародного зразка ❕ Всі уроки в записі з необмеженим доступом для вас, тому ви навчаєтесь за індивідуальним графіком у комфортному темпі💛 📚 По закінченню курсу отримаєте Сертифікат міжнародного зразка (українською та англійською мовою), який ви зможете завантажити собі і який ви зможете роздрукувати📃 🤫 Також розповім декілька секретів як стати професійним та популярним в instagram🔥🎓
-
ДОБРЫЙ ДЕНЬ! Я Ксения трихолог- реабилитолог и визажист опыт работы 15 лет у всех моих клиентов потрясающий результат! Я учу любить себя подчёркивая свою внешность делая себе макияж и уход за волосами ведь волосы это важный аксессуар для каждой девушки и каждый день получать комплименты от окружающих это счастье без границ ! ПРИГЛАШАЮ ВАС НА МАСТЕР-КЛАССЫ ПО МАКИЯЖУ И ВОЛОСАМ🤍 30 ИЮЛЯ ВОСКРЕСЕНЬЕ 22378 119 Avenue Maple Ridge, British Columbia Салон Bexley я проведу еще 2 бьюта мастер класса! Приглашаю всех желающих❤️ Длительность одного класса - 2 часа, будет кофе-брейк с вкусняшками и всем участникам вручу флаер с 15% скидкой на мои услуги и лично мной разработанная пошагавшая схема как ухаживать за кожей головы и волосами в домашних условиях всем в подарок 📌10am – мастер класс по макияжу «Сам себе визажист». Продемонстрирую на модели как быстро и хорошо делать мейк, как подчеркивать линии, овал лица, как подбирать тон. Также обсудим что стоит иметь в косметичке, а чем пользоваться не желательно + дам рекомендации по уходу за кожей лица в домашних условиях Dr.Sorbie Я расскажу и научу как сделать макияж за 5 мин который подчеркнет вашу красоту 📌12pm – лекция «Здоровые волосы»С Брендом профессиональной косметики Dr.Sorbie Dr.Sorbie Поговорим об уходе за кожей головы (как избавиться от проблем с выпадением волос, сухости кожи, себорейного дерматита), как подбирать уход, как правильно мыть голову, какими расческами пользоваться, как быстро и безопасно делать укладки и т.д. 🎁После лекции каждому уделю внимание и сделаю диагностику трихоскопом Стоимость одного мастер класса – 15$ Билет на два мастер класса – 20$ Успей забронировать билет, так как количество мест ограничено ‼️ Для бронирования места пишите в личные сообщениях или комментариях 💌 Благодарю за внимание! Всем хорошего дня! www.facebook.com/profile.php?id=100004563571170&mibextid=LQQJ4d instagram.com/kseniia_seredynska?igshid=MjEwN2IyYWYwYw== 236-513-35-39 Ксения
-
Запрошуємо у закритий телеграм канал для тих, хто хоче ближче познайомитися з Матрицею Долі♥️ Туди входить: 🟩 Чакри 🟩 Сумісність 🟩 Карта здоров'я 🟩 Дитячо-батьківська карма 🟩 Книги по "Матриці Долі" 🟩 Алгоритм з самостійного читання основних зон у Матриці 🟩 Книга «Батьки та діти» 🟩 Книга з розшифровками енергій року 🟩 Зошити з підказками та для запису своїх спостережень 🟩 Книга 22 шляхи призначення 🟩 Книги Матриця долі від А до Я (всі частини) 🟩 Книга «Сім колін Роду» 🟩 Книги Н.Ладіні, Ю.Снігової,А.Матрикс,А.Джудіт 🟩 Книга Особистий бренд 🟩 Приклади повного аналізу Матриці по зонах . Та багато інших книжок - вже більше 45 файлів. Також буду додавати нові матеріали, так що Вам буде цікаво🌞 Вартість 600 грн - (платіть один раз, доступ назавжди!) Якщо вам цікаво: Пишіть @light_iiinside