🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Визажисты, напишите пожалуйста в личные сообщения, кто сможет сделать макияж 14 сентября (вторая половина дня) и прайс. Заранее благодарю!
-
Оформлення/ведення/просування вашого інстаграм 💙 Пишіть в особисті, обговоримо деталі співпраці 😏
-
Привіт , мене звуть Марта. Я з України. Я смм фахівець з досвідом 2,5 роки. Основна моя ніша – це бюті. Зараз шукаю круті, нові проекти. Якщо хочеш розвинути свій бізнес і отримати більше нових клієнтів, стати більш пізнаваним у своїй професії. Я з радістю допоможу тобі. Головні завдання, які я вирішую це - створення візуала твого профілю професійне оформлення створення контенту •обробка фото та відео матеріалів •Написання постів створення сторіс •Залучення нової аудиторії. •Просування через алгоритми Інстаграма. Якщо ти хочеш отримати результат своєї роботи, тобі до мене 🤍 Напиши «+» у повідомлення і я скину результати своїх робіт та детальну інформацію
-
Привіт всім🌸 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: -фарбування & корекцію брів 35$ -ламінування & корекцію брів 50$ -ламінування, фарбування & корекцію 65$ -фарбування вій 10$ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍 4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Эдмонтон ❤️ Я ПАРИКМАХЕР УНИВЕРСАЛ . Работаю чисто и качественно Предоставляю услуги с выездом на дом 🏡 от 2 людей : Мужские стрижки 25$ , борода (15$) Детские 20$ Женские от 30$ От 1️⃣ человека : Мужские 30$ Женские 40$ Детские 25$ #парикмахер #барбер #стрижки
-
Вітаю дівчат з Калгарі! Я ліцензований лешмейкер з України і пропоную Вам такі послуги : ламінування вій та класичне нарощування вій ✨ Якщо Ви бажаєте максимально натурально підкреслити свою красу - welcome 🤗 Встигніть записатися по дуже привабливій ціні : ▫️Ламі вій - 30$ ▫️Класичне нарощування - 35$ 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta instagram.com/morevamakeup?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Забираєм халявні 150грн❗💲 Реєструйся за посиланням 👉monobank.ua/r/CWZoms та отримуй свої 150 грн ✅ За кожного друга отримуєш ще +50грн💲❗😉👌 НЕ ПРОПУСТИ!!!⬆️✅
-
😉 За кожного реферала будеш отримувати 4 UAH 🔗 Твоє реферальне посилання для запрошення друзів: t.me/Invitebucks_bot?start=5351610554
-
🤗Заходь та заробляй без вкладень, в боті ❗️ Якщо не виплатить , я вам в 10 раз більше компенсую❗️ 💸 Завдань багато, з постійним оновленням , оплата через пару хв❗️ 👤За людину - 7 грн 🎉 Конкурси різні 🔥Щоденний бонус - 0.1 грн ✅Вивід від 100грн на карту UA🇺🇦 ⬇️Тут посилання на бота⬇️: t.me/kapusta_ukr_bot?start=5351610554
-
Привіт💗 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: -фарбування & корекцію брів 35$ -ламінування & корекцію брів 50$ -ламінування, фарбування & корекцію 65$ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍 4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
⚡️Рассылка⚡️ ❗️Делаем рассылку в любые чаты мира!🌍 ❗️огромная база чатов для любой тематики ❗️присутствует тегер( упоминает участников чата, которые были онлайн за последние 24 часа) ❗️огромный охват аудитории
-
⚡️Рассылка⚡️ ❗️Делаем рассылку в любые чаты мира!🌍 ❗️огромная база чатов для любой тематики ❗️присутствует тегер( упоминает участников чата, которые были онлайн за последние 24 часа) ❗️огромный охват аудитории