🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
К кому или кому?
-
Я могу )) 70$ живу на юге )
-
Bridgewater
-
50 мин
-
Всем привет, меня зовут Даша я мастер по наращиванию ресниц, также делаю ламинирование ресниц. Буду рада знакомству
-
Будь ласка слідуйте за правилам написання об'яви:
#майстер (чи #шукаюмайстера) #професія #місто #район Ваша об'ява, пишіть ціни на ваші послуги і які послуги надаєте. Також залишайте ваш Інстаграм з роботами.
Писати об'яву один раз на день.
Майстри Не пишіть в приват іншим учасникам групи, як що людина не запитує вас про послугу.
Пишіть, Якщо Не виконують зобов'язаннями майстри!!! #рекомендую чи #нерекомендую
Також пишіть якщо хтось схамить‼️
Будь ласка будьте обережні з об'явами, які пропонують роботу. Група неможе нести відповідальність за ці об'яви. Але Можете писати в групу і питати дівчат чи працювали вони в цьому салоні чи компанії. Так ви матимете feedback.
Всім дякую Будьте ласкаві та приязні до всіх учасників групи.
Всім бажаю здоров'я та мирного неба🌸
-
📍Майстри Бьюті сфери.
✂️Перукарі. 💅Манікюр. 💆Масаж. 🪒Депіляція,бровіст та інші.
📍Або ви Клієнт та🔍шукаєте собі майстра ⬇️ ⛷Калгарі 🏭Ванкувер 🏡Єдмонтон 🏞Вінніпег 🏠Раджайна(Regina) та інші...
-
За посиланням на офіційному сайті Канади можете отримати інформацію по професії та вимогам щодо отримання ліцензії у кожній провінції Канади
www.jobbank.gc.ca/marketreport/requirements/16445/ca
-
Здравствуйте, какой у вас прайс и где принимаете?
-
Привіт. Якщо знайдете, дайте знати, будь ласка)
-
Здравствуйте. Я мастер депиляции, но только приеду и не знаю пока где буду работать). Вот моя страница Инстаграм если интересно - @sugar.espana
-
Усім привіт! Мене звати Юля, я майстер по нарощенню та ламінуванню вій та брів🤗 Досвід роботи понад 8 років, працюю в Вінніпезі, район Fort Garry
Мій інстаграм instagram.com/yulia_kostetska?utm_medium=copy_link
Запис і ціни за лінком www.thelashloungewpg.com/
-
Всім привіт☺️ мене звати Даша, я майстер по нарощуванні та ламінуванні вій, проживаю та працюю в місті Вінніпег район West Kildonan
Працюю майстром вже 5 років, мої роботи можете переглянути на сторінці в інстаграмм www.instagram.com/p/CiP-RjurgxJ/?igshid=YzA2ZDJiZGQ=
www.instagram.com/p/CVaKdI3ocA1/?igshid=YzA2ZDJiZGQ=
-
Будь ласка слідуйте за правилам написання об'яви:
#майстер (чи #шукаюмайстера) #професія #місто #район Ваша об'ява, пишіть ціни на ваші послуги і які послуги надаєте. Також залишайте ваш Інстаграм з роботами.
Писати об'яву один раз на день.
Майстри Не пишіть в приват іншим учасникам групи, як що людина не запитує вас про послугу.
Пишіть, Якщо Не виконують зобов'язаннями майстри!!! #рекомендую чи #нерекомендую
Також пишіть якщо хтось схамить‼️
Будь ласка будьте обережні з об'явами, які пропонують роботу. Група неможе нести відповідальність за ці об'яви. Але Можете писати в групу і питати дівчат чи працювали вони в цьому салоні чи компанії. Так ви матимете feedback.
Всім дякую Будьте ласкаві та приязні до всіх учасників групи.
Всім бажаю здоров'я та мирного неба🌸
-
📍Майстри Бьюті сфери.
✂️Перукарі. 💅Манікюр. 💆Масаж. 🪒Депіляція,бровіст та інші.
📍Або ви Клієнт та🔍шукаєте собі майстра ⬇️ ⛷Калгарі 🏭Ванкувер 🏡Єдмонтон 🏞Вінніпег 🏠Раджайна(Regina) та інші...
-
За посиланням на офіційному сайті Канади можете отримати інформацію по професії та вимогам щодо отримання ліцензії у кожній провінції Канади
www.jobbank.gc.ca/marketreport/requirements/16445/ca