🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Привіт дівчатка 👋 Я ліцензований майстер бровист в місті Калгарі, буду рада бачити вас у затишній студії ,,Sotnik Beauty Studio ,, за адресою:📍4723 1 St SW, Калгарі, AB. Я гарантую преміум матеріали і бровки які хочете саме ви ! Приємний бонус смачна кава і карта лояльності, де при кожній 5-й та 10-й процедурі ви отримуєте дуже хорошу знижку ❤️ Мій інстраграм : instagram.com/limebrows_ca?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr #calgarybrows #calgaryeyebrows #calgarybeaitysalon #saloncalgary #eyebrowliftcalgary #eyebrowtontcalgary #beautycalgary
-
Йоу ✌🏻 Меня зовут Тамила! Я начинающий СММ специалист. ✨ Недавно прошла курс с СММ от Tim Bites ! Ищу аккаунты для своего портфолио - БЕСПЛАТНО ! Предпочтительные аккаунты в сфере : ✨ Бьюти ( мастера по бровям/ ресницам/ маникюру, тату и тд. ) 💅 ✨ Личные аккаунты ( при условии если он активно ведется ) 🥰 ✨ Кофейни ☕️ *Любые другие ваши предложения тоже рассматриваю ! Мои услуги на данный момент: - оформление визуала - аудит аккаунта - монтаж риллс / тикток / или ютуб видео. - сценарии для риллс/ тикток. - работа с текстом для постов или сторис - оформление хайлайтс/шапки профиля, дизайн прайса/визиток и тд. ‼️ Это единоразовая услуга. Для меня это +в портфолио, для вас красивое оформление 🩷 Для подробностей пишите в личные сообщения ТГ, или в мой инстаграм: instagram.com/toma.reyy?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ%3D%3D&utm_source=qr * я оставляю за собой право отказать вам, в случае если ваш аккаунт не подходит для портфолио. #калгари #смм
-
Привіт💌 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Фарбування і корекція брів 35 CAD Працюю якісними матеріалами в затишній студії🌸 📍4723 1 Street SW Дівчата встигніть записатись, так як на грудень вже залишилось мало віконечок❣️ Оплата можлива картою або Apple Pay😉 Підписуйся на мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
✨Новорічна акція✨ ‼️Встигніть записатися на гаряче капсульне нарощування волосся‼️ 🔺Акція діє з 9-26 число грудня🔺 Перенаращування волосся: А. подальше нарощування з Вашими волоссям (оплата 50% за роботу) Б. подальше нарощування з нашими волоссям ( оплата 50% за роботу і оплата за волосся) ✅Також якщо ви захочете поєднати якісь процедури між собою, то на наступні процедури також діє акція 20%: - ламінування брів, вій; - оформлення брів Пишіть особисто в повідомлення, що б не упустити містечко 🤗
-
Запрошую всіх на чудові нігті❤️ Деталі в приватних 20% знижки на перший візит)) instagram.com/aliya_creating_art?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Office work 💸 🔸Привіт , запрошую вас на роботу 💲 🔸Робота в чат-режимі /без дзвінків!!! 🔸Заробіток від 400$ ( щотижня). 🔸Графік 5/2 10:30 - 18:00 🔸Беремо студентів / безкоштовне житло та навчання . 🔸ЗП ставка + % 🔸По всім питанням + в дірект 💕
-
Шукаю сторісмейкера до себе в команду Оплата за кожну зроблену сторіс. Важливо: кейси! Навчати часу немає, потрібно одразу приступати до роботи 😌 Перед початком роботи даю текстове завдання: 4 сторіс на обрану мною тематику.
-
✨Новорічна акція✨ ‼️Встигніть записатися на гаряче капсульне нарощування волосся‼️ 🔺Акція діє з 9-26 число грудня🔺 Перенаращування волосся: А. подальше нарощування з Вашими волоссям (оплата 50% за роботу) Б. подальше нарощування з нашими волоссям ( оплата 50% за роботу і оплата за волосся) ✅Також якщо ви захочете поєднати якісь процедури між собою, то на наступні процедури також діє акція 20%: - ламінування брів, вій; - оформлення брів Пишіть особисто в повідомлення, що б не упустити містечко 🤗
-
Office work 💸 🔸Привіт , запрошую вас на роботу 💲 🔸Робота в чат-режимі /без дзвінків!!! 🔸Заробіток від 400$ ( щотижня). 🔸Графік 5/2 10:30 - 18:00 🔸Беремо студентів / безкоштовне житло та навчання . 🔸ЗП ставка + % 🔸По всім питанням + в дірект 💕
-
Вітаю дівчат з Калгарі! Запрошую до себе на нарощування вій та ламінування ✨ Шукаю модель для відпрацювання на 2Д нарощування ‼️сьогодні о 12:00‼️ Також маю вільні віконця на цю неділю 10-го грудня 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta Якщо Ви бажаєте максимально натурально підкреслити свою красу - welcome 🤗 Можлива оплата через термінал Приймаю у затишній студіі, смачна кава або чай 😊 Сторінка інстаграм : instagram.com/morevamakeup?igshid=MzRlODBiNWFlZA==u #yyc #calgarylashes #віікалгарі #нарощуваннявійкалгарі #ламівійкалгарі
-
Привіт💌 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Фарбування і корекція брів 35 CAD Працюю якісними матеріалами в затишній студії🌸 📍4723 1 Street SW Дівчатка встигніть записатись, так як на грудень вже залишилось мало віконечок❣️ Оплата можлива е-трансфер, картою або Apple Pay😉 Підписуйся на мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Добрий вечір ) Запрошую вас на процедури краси Мене звати Вікторія, я майстер - викладач з досвідом понад 7 років. Я надаю такі послуги, як: ▪️Перманентний макіяж: брови / губи / повіки ▪️Нарощування / Ламінування вій Якщо ви хочете отримати якісний та довготривалий результат - тоді скоріше записуйтесь 😊 Моя мета - підкреслити вашу індивідуальність та красу 💫 Приймаю у студії за адресою: Queen Lash Bar 130 615 6th Ave SE Calgary, Alberta Для запису та консультації звертайтесь за телефоном 📲 (587)-777-6980 Вікторія або у особисті повідомлення Більше робіт на сторінці в інстаграм: instagram.com/viktoriia.biriukova.beauty?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт дівчатка 👋 Я ліцензований майстер бровист в місті Калгарі, буду рада бачити вас у затишній студії ,,Sotnik Beauty Studio ,, за адресою:📍4723 1 St SW, Калгарі, AB. Я гарантую преміум матеріали і бровки які хочете саме ви ! Приємний бонус смачна кава і карта лояльності, де при кожній 5-й та 10-й процедурі ви отримуєте дуже хорошу знижку ❤️ Мій інстраграм : instagram.com/limebrows_ca?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr Чекаю на кожну ❣️
-
Подолог в Калгари: -Педикюр аппаратный -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Процедура ,,глубокое увлажнение,, для рук и ног - лечение всех видов грибковых инфекций ногтей и ног -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
❗️Важливо.З 25.12 вся Реклама в групі буде платною. 📝Всі питання стосовно розміщення пишіть в Дірект💥 Вся реклама не узгоджена ,буде автоматично видалятися❗️ Повторно розміщення реклами без узгодження-Бан❗️ Всім гарного настрою та процвітання 🫶
-