🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Будь ласка слідуйте за правилам написання об'яви:
#майстер (чи #шукаюмайстера) #професія #місто #район Ваша об'ява, пишіть ціни на ваші послуги і які послуги надаєте. Також залишайте ваш Інстаграм з роботами.
Писати об'яву один раз на день.
Майстри Не пишіть в приват іншим учасникам групи, як що людина не запитує вас про послугу.
Пишіть, Якщо Не виконують зобов'язаннями майстри!!! #рекомендую чи #нерекомендую
Також пишіть якщо хтось схамить‼️
Будь ласка будьте обережні з об'явами, які пропонують роботу. Група неможе нести відповідальність за ці об'яви. Але Можете писати в групу і питати дівчат чи працювали вони в цьому салоні чи компанії. Так ви матимете feedback.
Всім дякую Будьте ласкаві та приязні до всіх учасників групи.
Всім бажаю здоров'я та мирного неба🌸
-
За посиланням на офіційному сайті Канади можете отримати інформацію по професії та вимогам щодо отримання ліцензії у кожній провінції Канади
www.jobbank.gc.ca/marketreport/requirements/16445/ca
-
Доброго дня. Скадіть будь ласка як отримати ліцензію для майстра манікюру? Дякую
-
Вище як раз був пост на цю тему,подивіться😉
-
Ок. Дякую
-
Доброго дня. Шукаю майстра щоб зробити нарощення з апаратними манікюром і апаратний педикюр, в Калгарі. Дякую.
-
Доброго вечора. Можливо є у вас чати для майстрів Манітоба,Вінніпег. Буду дуже вдячна. Я майстер манікюра,педікюра,нарощування але плануємо їхати в Вінніпег.
-
Їдьте краще в наші края😂
-
С задоволенням ,але в Вінніпег простіше зробити PR.
-
Здравствуйте! Я мастер маникюра и педикюра с большим опытом работы ...27 августа прилетаем в Калгари !
-
Работаю только аппаратными технологиями ,педикюр препаратный сухой Покрытие гель лаком Протезирование ногтевых пластин
-
Мой Инстаграм
-
Благодарю
-
Зі дня на день в Канаді з'явиться довгоочікувана ВИТЯЖКА токcичних випаровувань для lash-майстрів SheMax Lash 👑
SheMax - це український завод-виробник обладнання високої якості для бьюті-салонів та студій. Не лише якість і комфорт, але сучасність і стиль, що працює також на імідж майстра 🏆
З приводу купівлі або партнерства звертайтесь в особисті повідомлення ✍️
www.instagram.com/reel/CgiLCZbgvWU/?utm_source=ig_web_copy_link