🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
🔥🔥🔥РОЗПРОДАЖ 🔥🔥🔥 Ми спортивний магазин одягу 💙 instagram.com/my.sport.brand?igshid=YmMyMTA2M2Y= t.me/my_sport_brand Наш одяг закохає тебе в спорт🤤 Тут найкращі push up лосини та костюми 🍑 Великий вибір кольорів😍 Костюми на кожен день та для спорту❤️🔥 Максимально доступна ціна💥 Дешевше ніж у інших😱
-
Послуги СММ 💙 Упаковка профіля з нуля, повне ведення аккаунта, налаштування реклами, оформлення прайсу, монтаж відео та багато іншого 🤩 Буду рада з вами співпрацювати 😉
-
Всім Привіт💐 Хочу Вам отрекламувать УКАЇНСЬКИЙ САЛОН КРАСИ 😍 В якому Ви можете отримати усі види перукарських послуг а також манікюр та педікюр 💎 Ціни дуже доступні. Адресу та номер телефону для запису Ви знайдете на картинці 😊 Мова обслуговування Українська, Англійська та Російська. Майстри всі з України. Будемо Раді Вас Бачити ❤️ Эдмонтон #реклама instagram.com/alona_nails_ed?igshid=MWtsYTNldTN3NzJxbQ==
-
Доставка ліків з України. Безпечна угода через ebay.
-
Calgary
-
Добрий день , вибачаюсь за таку рекламку , але ситуація патова 😅 Буду виїзджати до України , тому зараз розпродаж всього товару , еIf bаrs , cигapeти , cтики для aйкocy і глo , тaбaк для cигapeт і кaльяну, торг доречний, опт привітствується , взагалі шукаю людей , котрі можуть приїхати і забрати все оптом , але і звичайні замовлення чекаю! Якщо когось цікавить , є база всіх кращіх постачальників для данного товару, віддам тільки одній - максимум двум людям . Дякую за увагу . Слава Україні !
-
WOW, I made $6,450 every 3days an investment of $500 I have never known a better yesterday, ever since I meant with Mr mark, you have shown me what a genuine account manager is like, I won't get tired of thanking Mr mark for what he did for me, you take people's problem as your problem, thank you for making much money for me. If others would learn from you then this world would be a better place. Please if you want a genuine account manager who can genuinely trade for you and make lots of money for you then kindly contact Mr mark now JOIN NOW JOIN NOW JOIN NOW JOIN NOW JOIN NOW JOIN NOW JOIN NOW JOIN NOW JOIN NOW
-
Привіт всім 😎💪 Пропоную вам не тільки кваліфіковану допомогу у досягненні ваших спортивних цілей, але й зробити собі виклик і стати кращою версією себе на яку ви заслуговуєте! -повне ведіння -норма калорійності і меню -корекції техніки і підтримка -програми тренувань і різні варіації співпраці Напиши і дізнався більше на мій основний телеграм : (Denkach28) або інстаграм: ( online_fitnessd)
-
Здравствуйте, ищу людей для удаленного заработка в сфере (P2P-Trading ) ,пишите только те кто говорит по русски. Занимает минимум твоего времени в день (1-2 часа) Новички с первой недели зарабатывают от 500$/ 49000руб. Можно совмещать с работой/учебой Если тебе есть 20 лет пиши мне + и я отправлю информацию @sasha_199900
-
Добрий день легальна робота вдома, тільки одна людина, всі подробиці в приватні ,можна на постійній основі працювати, дуже прибуткова, приблизно 5-6 тисяч, за декілька годин
-
Привіт всім) Моя клієнтка шукає майстра вій в районі NW Просила, щоб робота була виконана ідеально і хоча б базовий рівень англійської)) Будь ласка пропозиції в Приват
-
Калгари Инстаграм: instagram.com/lilusugar Онлайн записаться можно тут: www.vagaro.com/liliiaspa Или по тел:5878371576 #sugaringcalgary #facialcalgary #spacalgary #massagecalgary
-
Онлайн-Курс ЛАМІНУВАННЯ ВІЙ ТА БРІВ📚 ‼️599грн ЗНИЖКА‼️ online course pro EYEBROWS and EYELASHES🎓 ✔️6 годин теорії ✔️2 години відпрацювань на моделях ✔️ідеальна викладка та завиток ✔️розбір 5-х брендів складників ✔️посилання на магазини з матеріалами ✔️по закінченню курсу отримаєте Сертифікат (українською та англійською мовою) За 11 годин ти дізнаєшся як стати Топ-майстром в цій сфері😱🔥📚 Я навчу тебе працювати в задоволення та заробляти на цьому від 2000$ в місяць💵😱 У тебе буде вільний графік і можливість заробляти в будь-якій країні🤯 Цікаво?🤩 Пиши мені та бронюй місце на навчання📚