🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
В поиске СММ специалиста для своего бизнеса/блога? Я Даяна - продюсер/SMM специалист. Знаю все о продвижении через соц.сети В работе с брендами, у которых одеваются селебрити🌟 Салонами красоты, рекрутерами, личными блогами🚀 📬 За кейсами и деталями сотрудничества пишите в лс
-
Вітаю всіх 🙂 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Працюю з індивідуальним підходом, допоможу вам: Схуднути та не вгробити здоров'я Накачати сідниці 🍑 та зміцнити спину 💪 Стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування в ПОДАРУНОК 🎁
-
Вітаю всіх 🙂 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Працюю з індивідуальним підходом, допоможу вам: Схуднути та не вгробити здоров'я Накачати сідниці 🍑 та зміцнити спину 💪 Позбутись комплексів та стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування в ПОДАРУНОК 🎁
-
Красавицы всем привет😉 Я Мастер маникюра с 7-летним опытом! Приехала с Украины в Калгари , здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ Маникюр _ Педикюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки , пишите мне в Директ , с удовольствием вам в этом помогу😊 На данный момент - Работаю в двух локациях, подберём удобную для вас👇🏼 ❗️Hamptons NW,Calgary ❗️ ❗ Acadia SE ,Calgary ❗ Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Вітаю ! Маю пропозицію заробляти віддалено не погані на мою думку кошти. Що потрібно : бажання, телефон, та картку банку. Виплати після завершення операції, на добу можна від 2200 заробляти. Якщо цікаво, чекаю на вас у особистих повідомленнях. ( Місця обмеженні )