🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Оператор чату в офісі Албанії, Польщі, Турції, Румунії або України. - ЗП близько 3000$ (Ставка + %) - Вік 18-35 років - Виплати щотижня Досвід не потрібен — надаємо навчання. Пиши за подробицями, поки є місця: @anna_hrs
-
Оператор чату в офісі Албанії, Польщі, Турції або України. - ЗП близько 3000$ (Ставка + %) - Вік 18-35 років - Виплати щотижня Досвід не потрібен — надаємо навчання. Пиши за подробицями, поки є місця: @anna_hrs
-
Привітd!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
🎬🔤АМЕРИКАНСЬКИЙ РЕЖИСЕР ЗНЯВ ФІЛЬМ ПРО УКРАЇНСЬКИХ АТЛЕТІВ🇺🇦🇺🇸‼️ 📹Американський режисер Габріель Верас загорівся ідеєю відзняти фільм про українських спортсменів після того , як побачив українського каратиста Станіслава Горуна у військовій формі на американському телеканалі CNN. ℹ️Фільм про чемпіонів Жана Беленюка, Марину та Владиславу Алексієвих, Станіслава Горуну, Ганну Письменську, Ірину Коляденко, Дениса Берінчика був представлений в Європейському Парламенті, а глядачі Торонто мали змогу побачити стрічку 31 серпня завдяки медіа простору 43 паралель 📺Ця стрічка про українських спортсменів, що гартували сили під звуки вибухів, хто досягав перемог та пʼєдесталів, але взяли до рук зброю, щоб здобути найомріянішу перемогу у війні, хто поліг у боротьбі за волю. ℹ️Детальніше в Ютуб каналі 📹 Підпишись 🇺🇦⬇️⬇️⬇️ www.youtube.com/watch?v=GbXI8XcsmzQ
-
Наше напрaвление дает от 850 доллаpов за неделю. Нужно два часа свободного времени в день, амбиции и интернет. Всё прoзрачно и зaконно. Пишите плюс в личные сообщения сейчас
-
Шукаєте стабільний дохід і гнучкий графік? Приєднуйтесь до нашої команди! Відкриті вакансії для всіх старше 18 років, можливо поєднувати з основною роботою.
-
Подолог в Калгари: -Педикюр аппаратный -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Процедура ,,глубокое увлажнение,, для рук и ног - лечение всех видов грибковых инфекций ногтей и ног -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
Привіт,усім красуням!👐 Запрошую вас на маникюр,🕺💅 Працюю в районі Evergreen, (Eversyde)SW Працюю в салоні,також у себе вдома. Досвід роботи 5 років, Працюю швидко та якісно, Інструмент проходить всі етапи обробки, Велика палітра кольорів, Дуже якістні матеріали, Буду рада знайомству ❤️ Мій інстаграм www.instagram.com/neils_yliia?igsh=MTN6ZmF2OW52aTAwdg%3D%3D&utm_source=qr
-
Дівчатка, запрошую до себе на манікюр. 📍 Location - 1455 17 Ave SW 🚗 Безкоштовний паркінг для клієнтів 🪄Професійні матеріали 💅🏻Велика палітра кольорів За більш детальною інформацією звертайтесь у месенджер або в інстаграм. Буду рада зустрічі 😉 www.instagram.com/nails_calgary_anastasia?igsh=MTZrOTJhN2wweXFpMg%3D%3D&utm_source=qr
-
Вітаю всіх 👋 Я онлайн тренер і дієтолог із сертифікатами 🏋️♂️ Мій індивідуальний підхід допоможе вам: 🤝 Скинути вагу та покращити здоров'я 🍑 Зробити красиві сідниці та вузьку талію ✔️ Стати кращою версією себе 📞 Отримайте БЕЗКОШТОВНУ консультацію та ПОДАРУНКОВЕ тренування 🎁
-
Здpaвствyйтe! Предлагаем пoгpyзиться в нoвoe нaпpaвление c нaшим пpoeктoм. Проект: Web2/Web3 ✅Нaшм ycлoвия: ▫️Oпыт нe тpeбyeтся - пpeдocтaвляeм бecплатнoe oбyчeниe ▫️Дoxoд- oт $600 в неделю c пeрвoгo мecяцa. ▫️Удалeннaя занятocть ✅Тpeбoвaния к тeбe: ▪️Cmapшe 21 года ▪️Cвoбoдный доcтyп к интеpнeтy ▪️Писaть иcключительно пo дeлy 😇Вac пpoкoнcyльтиpyет: Timofey
-
Здpaвствyйтe! Предлагаем пoгpyзиться в нoвoe нaпpaвление c нaшим пpoeктoм. Проект: Web2/Web3 ✅Нaшм ycлoвия: ▫️Oпыт нe тpeбyeтся - пpeдocтaвляeм бecплатнoe oбyчeниe ▫️Дoxoд- oт $600 в неделю c пeрвoгo мecяцa. ▫️Удалeннaя занятocть ✅Тpeбoвaния к тeбe: ▪️Cmapшe 21 года ▪️Cвoбoдный доcтyп к интеpнeтy ▪️Писaть иcключительно пo дeлy 😇Вac пpoкoнcyльтиpyет: Timofey
-
Запрошую на професійний манікюр та педикюр! ✨ Калгарі Перше відвідування-20%🤩 В своїй роботі я використовую лише якісні матеріали, дотримуюся високих стандартів гігієни і завжди готова створити унікальний дизайн, що підкреслить ваш стиль. 💅 Що пропоную: •Класичний, комбінований, апаратний манікюр та педикюр •Різноманітні техніки покриття гель-лаком •Дизайни на будь-який смак: від класики до найтрендовіших новинок •Індивідуальний підхід до кожного клієнта •Зручне розташування та затишна атмосфера •Висока якість роботи за доступну ціну ✨ Додайте краси своїм рукам і ногам, записуйтесь на процедури та подаруйте собі впевненість у кожному жесті! Прайс в інстаграм👇 Інстаграм з моїми роботами: www.instagram.com/manicure_calgay/profilecard/?igsh=MXhqeGFoaHhpYjJ6Ng== 📍Адреса: 3333 8 street SE, Calgary AB, T2G 3A4 📲 Для запису: пишіть в особисті
-
💥 Ваш бізнес заслуговує на результативну рекламу! Вітаю! Я Владислав – спеціаліст із таргетованої реклами, який допомагає бізнесам отримувати більше клієнтів без зайвих витрат. 🔥 Що я можу для вас зробити? Забезпечити потік нових клієнтів уже за 5 днів. Побудувати ефективну рекламну стратегію для вашого бізнесу. Повернути окупність інвестицій у рекламу від 300%. 💪 Мої результати: ✔️ Досвід у роботі з бюджетами $10,000+. ✔️ Успішно реалізовано 15+ проєктів у різних нішах. ✔️ Працюю з клієнтами з України, США, Європи та ОАЕ. 🌟 Чому я? Бо я працюю не лише з цифрами, а з вашим успіхом. 📩 Напишіть “+” у Direct, і я БЕЗКОШТОВНО проведу консультацію і відповім на всі питання
-
На сторінці в інстаграм ви можете переглянути роботи викладача та учениць під час проходження курсів ( пости та актуальні) www.instagram.com/viktoriia.biriukova.beauty?igsh=eGNsemM1a2R6ajl3
-
Шyкaю aктивниx тa цiлecпpямoвaниx людeй, якi хoчyть пpaцювaти тa зapoбляти oнлaйн, нe виxoдячи з дoмy. 🔹 Cфepa: cкaм pycнi нa кpиптoвaлютi. 🔹 Бeз вклaдeнь. 🔹 Пoтрiбнo мaти щoнaймeншe 8 гoдин вiльнoгo чacy нa дeнь тa бaжaння пpaцювaти. 🔹 Haдaємo вci нeoбxiднi iнстpyмeнти для poбoти тa пiдтpимкy. Зaцiкaвлeниx зaпpoшyю пиcaти в ocoбиcтi пoвiдoмлeння.
-
⚡️ Ваша реклама працює, але не приносить результатів? Давайте це виправимо! Я Владислав – фахівець із таргетованої реклами, який знає, як залучати клієнтів із мінімальними витратами. 🔥 Що ви отримаєте? Рекламну стратегію, яка ОКУПАЄТЬСЯ. Системний підхід до просування ваших продуктів. Реальну підтримку на всіх етапах. 💼 Мій досвід: ✔️ Бюджети $10,000+ у рекламі. ✔️ Робота в понад 10 різних нішах. ✔️ Успішні проєкти в Україні та за кордоном. 📩 Напишіть “+” у Direct, і я БЕЗКОШТОВНО проведу консультацію і відповім на всі питання