🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Мастерам маникюра подтверждать сертификат не нужно. Нужна только бизнес лицензия, если будете работать на себя
-
А если я хочу на салон работать?
-
Тогда не нужно, у работодателя должна быть уже такая лицензия
-
Девочки, привет, ищу мастера маникюра, Торонто❤️
-
#манікюру #нарощуваннянігтів #педикюру #майстрер #CalgarySW Доброго дня. Пропоную послуги майстра нігтьового сервісу. Працюю Calgary SW 28st Працює система знижок, періодично потрібні моделі. За подробицями: Фейзбук Ксенія Гук Телеграмм @ksu091117 Інстаграмм Guk1095 Вотсап 587 585 8242
-
Скажите пожалуйста, Вы в какой провинции?❤️
-
www.instagram.com/p/Ci-JgGOt2VQ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
ПРИГЛАШАЕМ ЗАВТРА НА БЕСПЛАТНЫЙ ВЕБИНАР ПО ССЫЛКА в 15:00 по КИЕВУ
-
Усім привітик! Мене звати Оленка, я майстер ламінування вій, роблю красиві брівки фарбою та хною, а ще зроблю Вам крутий макіяж на ваш вибір. Зараз знаходжуся у місті Калгарі, а тому буду рада знайомству та зможу Вас порадувати своїми бюті послугами 🌸🥰 Моя робоча сторінка інстаграм instagram.com/alona_makeup_?igshid=Y2ZmNzg0YzQ= #майстер #нарощеннявій #ламінуваннявій #фарбуваннябрівхноюфарбою #місто Калгарі 🤩
-
Дівчата з 📍EDMONTON
я-Алла, майстер з реконструкції волосся. Запрошую вас до себе на процедури:
• KERATIN TREATMENT (ця процедура на фото і відео) • HAIR EXTENSION • BOTOX (HOT&COLD) • SPA care
Також можу підстригти посічені кінчики 💇🏽♀️❤️
Всі мої роботи ви можете знайти на моїх сторінках:
Instagram: instagram.com/hair_edm?igshid=YmMyMTA2M2Y= Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100084304345708
-
Дівчата привіт 👋👋 Підскажіть ,може хто займається афронарощування волос ? КАЛГАРІ
-
Добрый вечер девушки! Стали массово поступать сообщения с просьбой записаться ко мне на стрижку😅 я не знаю кто с кем поделиться или где меня не правильно отметили как мастера, но ‼️я не стригу волосы‼️ Я мастер-ТРИТМЕНТОЛОГ и делаю только восстановление,пилинги и консультирую по качественной подборке домашнего ухода! Фото работ для понимания.
-
+делаю Fashion-косички с пирсингом и наращиваю цветные пряди😎🤩 фото для примера 👇