🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Де ви проживаєте?
-
#Едмонтон #South Allendale #майстерманікюру Привіт👋🏼 Мене звати Настя я майстер манікюру, мій стаж роботи близько 5 років. Я тільки почала працювати, знаходжусь в районі South (Allendale) Манікюр+гель-лак 40$ Манікюр + гель 50$ Нарощення від 55$ Моя сторінка в Інстаграмі
instagram.com/shy.nails?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Вітаю! Потрібен парикмахер-колорист у Вінніпезі. Підкажіть, будь ласка
-
Привет. Меня зовут Ангелина. Я специалист в сфере естественного омоложения(тейпирование, самомассаж, индивидуальный подбор техник) Работаю онлайн + возможно офлайн в Эдмонтоне. Провожу индивидуальные консультации с подбором техник, которые подходят именно для вас (сейчас 15$ c ноября будет 55$) Также есть личное сопровождение на протяжении 2-х недель (сейчас 40$ c ноября будет 85$) Также провожу индивидуальное обучение по тейпированию Мой инстаграм @gavrilova.antiage
-
Девочки ищу мужского парикмахера в Калгари, район SW.
-
Podiatrist, nail master, pedicure master Subscribe to my Instagram: www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
instagram.com/daria_barber.calgary?igshid=YmMyMTA2M2Y= Только на SE
-
Добрий вечір !💛💙 Я з Києва ,майстер манікюру , покриття гель-лаком , укріплення і нарощення нігтів гелем. Працюю з матеріалами CND Shellac, Kodi, Komilfo, Naomi, All Season. З червня місяця працюю в 🍁 Едмонтоні, район leger, Southwest
Буду рада познайомитись , пишіть мені в особисті повідомлення 😉 або дзвоніть : 780 982 8095
Додавайтесь в Інстаграм 🥰: instagram.com/gk_nails_ukraine?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Дорогие девушки! 🌹 на обучение мне понадобится 3-4 модели,на восстановление волос. Даты 15,16,17,18 октября(12:00/15:00) средняя длина и густота волос(фото Директ)Абсолютно любая процедура для вас,оплата только за материал! Время отработки на обучение 3,5-4ч,время носки процедуры после 3-6месяцев+ скидка на домашних уход -10%🔥
Напоминаю обучения будет под моим четким присмотром и руководством,сделаем все по красоте,никаких подводных камней!😉👌🏻 Эстетика и здоровье изнутри-вот что нам нужно! Напитанность,глубокое увлажнение и блеск от корней до самых кончиков!✨ Все подробности в ЛС🌹#восстановлениеволосэдмонтон
-
Доброго дня, а можна запропонувати свої послуги тут, але вони не бьюті☺️ але вони можуть зацікавити вас ❤️
мене звати Марія, я також з України та хочу запропонувати Вам шоколад з логотипом🍫
Зараз я працюю в готелі в Калгарі, вибачте, що починаю здалеку) В Україні я мала свій невеликий бізнес - робила саме шоколад з логотипом . Хочу і тут спробувати займатись цим же, але вже як хоббі)
Так от, шоколад з логотипом - це приємний та смачний бонус для ваших клієнтів. Ви можете здивувати та запам’ятатись не тільки неперевершеним сервісом та послугами , але й самими дрібничками!)
Наразі я пропоную таку кількість: 55 шт 🍫= 60$ 110 шт 🍫= 110$
Шоколад молочний в золотій обгортці, папір - глянцевий, А макет обгортки я роблю в подарунок!) 🎁
Дякую за увагу, і якщо будуть питання - з радістю на них відповім 💙💛
І це посилання на мій аккаунт в інстаграм, нещодавно створений instagram.com/shokolavka.ca?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Здрастуйте, мене звати Людмила, я майстер перукар. Зараз живу в Принц Альберт, тут я зіткнулася з такою ситуацією, щоб працювати в салоні, потрібно узаконити ваш диплом, тут це коштує 400 доларів. Це все оплачується офіційно. Загалом у мене взяли мій диплом, всі мої сертифікати, відсканували і відправили до Саскатуна, там їх перевірять, дадуть цим документам оцінку і після перевірки моїх документів, мені прийде відповідь на пошту.
-
Чи дають Вам 8 годин роботи в день? Оформляють всюди, без оформлення ніхто не працює. Але чи є години?… Мене в салоні ніхто про дипломи не запитував- дивились на роботу. Можливо, в тому салоні високі вимоги.
-
Дякую Вам Людмила за відповідь🤗