🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Привіт. Шукаю майстрів в NW Calgary Northwest. Відгукніться будь ласка🙏
-
Всем привет!! 💙 Меня зовут Нино Я живу в Калгари Я приглашаю вас на наращивание ресниц! Опыт наращивания ресниц более 2,5 лет Классическое расширение, 2D, 3D-4D, ламинирование ресниц, моделирование и окрашивание бровей. Процедура наращивания ресниц занимает до 1,5 часов. Здравствуйте, Классика -60$ 2Д - 70$ 3Д - 80$ Коррекция бровей 10$ 🌸🌸 Территориально нахожусь в районе 3105-38st SW (587) 837-0017 Также можете писать Whatsapp/Telegram Также мои работы вы можете посмотреть на странице в Инстаграмм: Nino_lashes123
-
🔥Наращивание ресниц в Калгари, район остановки c-train Southland 💣от 1D до 6D за 1,5-2 часа 💥Носка 4-6 недель 👍Есть удобная онлайн-запись-> активная ссылочка в шапке профиля инстаграм👇 instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= Запишись сейчас, и получи подарок ко дню Св.Валентина😉 ⏳Места ограничены⏳
-
#реклама Добрий день , я Ліза 🌸🌸🌸 мастер манікюру та педикюру ❣️ Також роблю нарощення 💅 Все стерильно та безпечно ✅ чекаю всіх у себе 🥰 Манікюр -30$ Манікюр +покриття -40 $ Укріплення /дизайн-10$ Педикюр -40$ Педикюр (тільки пальчики )-45 $ Педикюр комплекс -50 $ Нарощення від 55$ 🔥Адреса Edmonton , Londonderry 🌸 5 хв від Londonderry Mall 15 хв від Clareview На всі питання відповім 🌸🌸 instagram.com/kosenko.elizaveta_nail?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всем привет! Меня зовут Марина, я занимаюсь настройкой таргетированной рекламы. За год был успешный опыт более чем в 10 проектах в совершенно разных нишах. Работала с салоном красоты премиум сегмента где за месяц привела более 100 заявок🔥 работала с мастером по реконструкции волос привела 53 заявки и 24 закрытых записей ,с тату мастером , с перманентным макияжем, с колористом и массажистами , везде имеем окупаемость минимум в 3 раза. Приглашаю к сотрудничеству. instagram.com/maryna_osadchyk?igshid=YmMyMTA2M2Y= Мой профиль в Инстаграм
-
Відкрито набір на курси Makeup artist, на лютий... Потрібні моделі для відпрацювання технік. Район Garden city... На квітень є місця на курси Перманентний макіяж Нарощення вій Ламінування вій та брів Деталі в приват www.instagram.com/tv/Cmwv4NTvgG-/?igshid=OGQ2MjdiOTE=
-
Дівчатка, запрошую на шугаринг, спа обличчя та спа тіла в салон у центрі Калгарі на 11 Avenue (5 хв від зупинки 4 street). Відкрито запис на лютий-березень на такі процедури: 1. Антицелюлітна програма: масаж антицелюлітний + вакуумно-роликовий (ноги + ягодиці + тварин) + скраб + обгортання антицелюлітне. Три роки працюю з дівчатами за цією програмою. Результат після курсу: мінус 5-7см в обсязі проблемних зон, покращення зовнішнього вигляду шкіри та зменшення «апельсинової кірки». Ціна 80 дол./1 процедура близько 90 хв. 2. Спа релакс: релакс масаж тіла + спа для рук/стоп. Ціна 70 дол./1 процедура близько 80 хв. 3. Спа для обличчя: очищення + пілінг ферментний (за бажанням) + ліфтинг масаж (25-30хв) + маска (за бажанням) + крем. Ціна 70 дол. /1 процедура близько 80 хв. 4. Пілінг мигдальний + маска (курс 3-4 процедури 1 раз на 10 днів) - 50 дол/1 процедура 5. Чистка обличчя механічна – 50 дол. 6. Шугарінг – ціни в межах 20-80 дол. Приймаю в салоні та також можливий виїзд додому на деякі процедури.
-
Предлагаю услуги подолога Калгари: -Педикюр аппаратный с покрытием гель лака и без: -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Маникюр с покрытием и без: -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
КАЛГАРІ Всім доброго дня) Я майстер манікюра/педікюра з Польші. Розмовляю вільно польскою та англійською, також розумію українську і трохи говорю. Запрошую до себе на манікюр, виїдждаю до Вас на дім Ціна з виїздом 30$ Все стерильно згідно європейських стандартів
-
КАЛГАРІ Всім доброго дня) Я майстер манікюра/педікюра з Польші. Розмовляю вільно польскою та англійською, також розумію українську і трохи говорю. Запрошую до себе на манікюр, виїдждаю до Вас на дім Ціна з виїздом 30$ Все стерильно згідно європейських стандартів
-
Вы меня простите конечно,а какая вам выгода работать в минус? Цена 30 долл,включая ваши затраты на дорогу. Це дуже сумнівно виглядає. Перегляньте будь ласка цінову політику Калгарі,щоб перестати обезцінювати працю гарних майстрів манікюру.
-
Вирушаю з України завтра. Кому потрібні сигарети, алкоголь, стіки для айкос гло, ліки чи щось подібне - в особисті)
-
💆 Массаж профессионально, Восстановление и реабилитация, Работа с проблемными зонами, Работа с тригерными точками, Общая классика, Снятие зажимов и усталости, Релакс, антистресс, Антицеллюлитный массаж, Глубокая проработка мышц. Работаю только в субботу и воскресенье. За подробностями в личку.
-
Здравствуйте, девушки. Какие планы на день влюбленных? Предлагаю сделать подарок самому любимому человеку -т. е. себе♥️ , провести пару часов в женской компании и научиться делать макияж для себя любимой. Мастер класс макияж для себя включает разбор вашей косметички, советы по макияжу ,лайфкахи как с помощью минимум косметики и времени чувствовать себя уверенней, какая косметика подходит именно мне, какой макияж подчеркнёт мою красоту. Приятная атмосфера, чай кофе.Центр Калгари. Суббота 11.02 и Воскресенье 12.02. Есть паркинг.Цена символическая 25 дол.(%для ЗСУ). Меня зовут Светлана,я визажист со стажем 9 лет.Работала и преподавала в разных странах мира.Буду рада новым знакомствам. Пишите в директ.
-
Ви мене також вибачте, але ви якою мовою спілкуєтесь, не знаю якою вам відписати? А по друге, я тільки приїхав, поки немає роботи в салоні, хочу робити хоть так, щоб не забувати майстерність і відбивати як раз таки матеріал + дорога, але я не збираюсь весь час робити за 30 доларів на виїзд ☺️
-
Нема різниці,для мене ,на якій мові спілкуватись,аби людина була добра🤗 Można też po polsku 😉 Але навіть на початку 30 баксів ,це неможнв робити. Поважайте себе,як майстра. 🌼
-
Аля я вам вже все написав, що ви не зрозуміли? Мені поставити ціну 50-60 доларів і сидіти чекати раз в неділю як ктось напиши? Мені траба руку набивати і не забувати майстерність. Плюс ви не знаєте яка в мене зараз ситуація, що я не можу займатись тим, чим хочу… Взагалі не розумію до чого тут повага, якщо в мене є ціль удосконалювати свою майстерність, практикуватись і займатись коханою справою, а не заробити гроші. Якщо для вас повага це = гроші, то це ваш вибір, але для мене це коханна справа.