🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Вытяжка для маникюра настольная Air Max PANTHER 2в1 с НЕРА фильтром не – nbmsupply nbmsupply.com/products/%D0%B2%D1%8B%D1%82%D1%8F%D0%B6%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D1%8E%D1%80%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0%D1%8F-air-max-panther-2%D0%B21-%D1%81-hepa-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BC-%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D1%8C-66%D0%B2%D1%82?_pos=3&_psq=%D0%B2%D1%8B%D1%82%D1%8F%D0%B6%D0%BA%D0%B0&_ss=e&_v=1.0
-
Подскажите пожалуйста, где приобретали переходники на технику ? На Амазон ?
-
Адаптери ЄС > Канада - Для тих, хто потребує адаптерів для підзарядки телефонів, лептопів тощо.
-
Спасибо большое 😊
-
Доброй ночи! Занимаюсь решением проблем стопы: от гигиенического педикюра до сложных проблематик. Принимаю на дому в районе Callingwood, в отдельном кабинете с соблюдением всех норм. Буду рада предложить всем желающим свои услуги! С любыми вопросами обращайтесь в личные сообщения или пишите здесь! Всем доброй ночи🌺
-
Будь ласка слідуйте за правилам написання об'яви:
#майстер (чи #шукаюмайстера) #професія #місто #район Ваша об'ява, пишіть ціни на ваші послуги і які послуги надаєте. Також залишайте ваш Інстаграм з роботами.
Писати об'яву один раз на день.
Майстри Не пишіть в приват іншим учасникам групи, як що людина не запитує вас про послугу.
Пишіть, Якщо Не виконують зобов'язаннями майстри!!! #рекомендую чи #нерекомендую
Також пишіть якщо хтось схамить‼️
Будь ласка будьте обережні з об'явами, які пропонують роботу. Група неможе нести відповідальність за ці об'яви. Але Можете писати в групу і питати дівчат чи працювали вони в цьому салоні чи компанії. Так ви матимете feedback.
Всім дякую Будьте ласкаві та приязні до всіх учасників групи.
Всім бажаю здоров'я та мирного неба🌸
-
Всім привіт 👋🏻☺️ Запрошую Вас до свого магазину корейської косметики. ❗️Тільки оригінал
✅Весь товар у наявності ✅Доставка по Канаді ✅Самовівоз з Едмонтона ✅Постійні акції та розіграші ✅Знижки на товар тижня
Всім хто зробить замовлення та скаже промокод «Телеграм» отримує знижку -10%
-
instagram.com/koreancosmeticsca?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
#шукаюмайстра #перукар
Добрый день 🌞 ищу мастера парикмахера для женской стрижки. Идеально в Еирдри или в Калгари желательно NW, NE.
-
Будь ласка слідуйте за правилам написання об'яви:
#майстер (чи #шукаюмайстера) #професія #місто #район Ваша об'ява, пишіть ціни на ваші послуги і які послуги надаєте. Також залишайте ваш Інстаграм з роботами.
Писати об'яву один раз на день.
Майстри Не пишіть в приват іншим учасникам групи, як що людина не запитує вас про послугу.
Пишіть, Якщо Не виконують зобов'язаннями майстри!!! #рекомендую чи #нерекомендую
Також пишіть якщо хтось схамить‼️
Будь ласка будьте обережні з об'явами, які пропонують роботу. Група неможе нести відповідальність за ці об'яви. Але Можете писати в групу і питати дівчат чи працювали вони в цьому салоні чи компанії. Так ви матимете feedback.
Всім дякую Будьте ласкаві та приязні до всіх учасників групи.
Всім бажаю здоров'я та мирного неба🌸
-
Доброго дня 😊
Мене звати Анастасія, я адміністратор інстаграм 🤓
Пропоную вам безкоштовну консультацію по просуванню вашого бізнесу 🔝 Дам рекомендації для залучення більшої кількості клієнтів, саме під вашу сітуацію.
Пишіть для запису на зручний час. Є всього 2 місця ‼️
-
#Мастер #Девчонки кто хочет избавиться от лишних волос 🌵🌵🌵ето ко мне!!! Меня зовут Любовь я мастер Депиляции воском!!!! Ламинирование ресниц, покраска бровей! Нахожусь в Vaughan ON maple 🍁 Falvo street.работаб пока дома!жду вас у себя в гостях.647-534-4990
-
#Alberta #Edmonton #hairstylist Всім привіти. Шукаю роботу перукаря в Едмонтоні. Стаж є. Англійську активно вивчаю. Тому, бажано райони де живуть українці і поляки. Інста: svitlana_colourist
-
-
Всім доброго дня! Мене звуть Настя! Я майстер манікюру з досвідом роботи більше 2 років. Недавно переїхала до Канади, і на даний момент працюю на дому,за адресою 1326 Shannon Ave, SW. Робоча сторінка в інстаграмі instagram.com/_nails_rd?igshid=YmMyMTA2M2Y= Буду рада відповісти на всі питання в дірект )
-
Доброго вечора. Майже 3 місяці як приїхали в Канаду. Можна робити макіяж в дома? Зі своїм укр.сертифікатом ..