🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Дівчатка майстрині, хто живе у Ванкувері! Я масажист я знаю як у вас болять спинки після годин педікюрів і манікюрів, як ниють ніжки від стоячої роботи перукарів. Всього 30 хвилин масажу кілька разів і це допоможе якісно змінити ваше самопочуття ! Не шкодуйте на себе часу і грошей, не забивайте на себе ! Я можу прийняти вас в той самий день, працюю в Вест Енді Ванкуверу. Зробіть собі приємність візьміть собі масаж !
-
Привіт усім ! Мене звати Анна , я лікар косметолог - дерматолог з України, з великим досвідом роботи, маю багато нагород в Україні . ✅На даний момент розпочинаю свою діяльність у Калгарі, готова стати для вас надійним другом у сфері краси. 📍Запрошую вас до себе для вирішення різних косметологічних питань , таких як : лазерне лікування пігментації, лазерне видалення судин, фотоомолодження, радіоліфтинг обличчя і тіла , лазерне видалення волосся на шкірі всіх типів, лікування акне, доглядові процедури ( пілінги , мікротокова терапія, глибоке зволоження шкіри). ☝️У нас зручне розташування в самому центрі міста! 🤗Але це ще не все - ми також співпрацюємо з провідним канадським брендом косметології, щоб забзпечити наших пацієнтів лише професійними і якісними засобами по догляду за обличчям✅ 📍Так що поспішайте до нас в Beltline і отримуйте максимум задоволення від процедур і море гумору разом з нашою командою! Усі питання ви можете задавати в особисті повідомлення, з радістю відповім❣️ instagram.com/dr._laser_?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всім привіт. Питання по роботі масажистом: на alberta.ca вказано, що масажист не ліцензується в Альберті, але, щоб працювати зі страховими треба реєструватися в асоціації, а для цього треба 2200 годин навчання в місцевій школі. Так? Чи можна працювати масажистом, як self-employed, без вступу в асоціації, та не називаючи свій масаж терапією, а наприклад пропонувати розслабляючий масаж?
-
Набираю групу дівчат в проект " ХУДНЕМО до ЛІТА" 5- 7 кг за місяць гарантую і мій безкоштовний супровід. Актуально ? Став : + або пиши в приват.
-
Дівчата, якщо у вас є проблеми з волоссям : 1) сухість 2) вони не вкладаються 3) кудряві, неслухняні 4) пушисті, електризуються 5) матові, а хочеться щоб вони були ідеальними. І вкладалися за 10 хв тільки за допомогою рук і фену ( без жодних брашів). ТО ВАМ ДО МЕНЕ Я Аня - майстер тритментолог з 2 річним стажем, виконую усі види реконструкції волосся: 1)КЕРАТИН 2)БОТОКС 3) НАНОПЛАСТИКА 4) ХОЛОДНА РЕКОНСТРУКЦІЯ 5) ТОТАЛЬНА РЕКОНСТРУКЦІЯ ( підложка + плюс гаряча процедура) Стрижка кінців 🎁 Час виконання 2.5-3 год. При записі до неділі діє фікс прайс - 200$ довжина до 55 см Плюс повний розбір домашнього догляду і підбір нового😍 Мій інст instagram.com/an.lymanhair?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Привет , есть барбер , стрижет в дт, могу дать контакты
-
+1 778 325 4659
-
-
Девочки поделитесь пожалуйста как вы там работаете на дому без доков ? На свой страх и риск ?
-
А что не понятного ?)🙈там это в Канаде .о чем ? Группа бьюти значит о бьюти сфере 🙈в смысле без доков , в том смысле что как дома, все работали дома без доков разрешительных
-
Это нужно у моего арендодателя спрашивать правильно не полив ли он ? А сколько стоит лицензия мастеру маникюра подскажите и не знаете на сколько мне известно обрезной маникюр нельзя делать в Канаде без мед образования ? Или я ошибаюсь ?
-
А Канаді не можна працювати без ліцензії, не важливо, де ви це робите - вдома чи ні. Це загрожує серйозними проблемами з законом і депортацією з країни.
-
А где взять лицензию ? И посмотреть ее стоимость ?
-
Де ви знаходитесь?