🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Дівчатка, привіт! 😍 Мене звати Яна, я візажист з 5-річним досвідом роботи, останні 3 роки активно навчаю макіяжу, створюю образи для дівчат на різні події, брала участь на Паризькому тижні моди, робила макіяжі для знаменитостей та багато іншого. Запрошую Вас на курс макіяжу «Сам собі візажист» який включає теорію та практику💄 • Тривалість: 1 день, 5-7 годин (є можливість розділити на 2 уроки) • Кількість макіяжів: 2 макіяжі (денний та вечірній). Також ми аналізуємо вашу косметичку, що є, що підходить вам і що варто змінити. Після курсу я надаю: сертифікат про закінчення курсу, список індивідуально підібраних косметичних засобів та аксесуарів та всю інформацію у вигляді презентації. Обіцяю веселу атмосферу та чудове проведення часу. Це чудова можливість організувати дівич-вечір і прийти з подружкою, мамою або близькою для вас людиною✨ Більше моїх робіт ви можете переглянути в інстаграм: instagram.com/makeup_asipenko?igshid=YmMyMTA2M2Y=ц
-
Виннипег! Нужна модель на пудровые брови и межресничку на 5,7 мая Оплата 50 cad Детали в лс instagram.com/winnipeg_permanent_rubinova_pm?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
ATTANTION ‼️📍Калгари Кому нужны красивые волосы❓ Тогда вам ко мне 💐Меня зовут Маша, и моя стихия это волосы. Я сертифицированный мастер по восстановлению волос, кератиновому выравниванию и ботоксу. Работаю в горячей и холодной техниках, поэтому даже если вы блондинка – я могу вам помочь! Индивидуальный подбор домашнего ухода! Записывайтесь в апреле – консультация по домашнему уходу бесплатно ! 🎁 Подпишись на инстаграмм 👇🏻 instagram.com/keratin_calgary_masha?igshid=YmMyMTA2M2Y= Там много полезного 🤫 #кератин #ботокс #восстановлениеволос #кератиновоевыпрямление #кератинкалгари #кератинальберта #альбертакератин #ботоксдляволос #кератиндляволос #альберта #albertakeratin #calgarykeratin #keratincalgary #мастерповолосам #кератинкалгари
-
НАРАЩИВАНИЕ РЕСНИЦ В КАЛГАРИ 😴За 2 часа 🔥Кресло-реклайнер вместо простой кушетки 💪Носка от 4 недель 👌Бесплатная парковка ⚡Есть онлайн-запись по кнопочке "забронировать" в профиле инстаграм-》instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= 🚉 остановка c-train Southland Буду рада стать вашим мастером🌹 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
Девчонки Всем Привет;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в декабре месяце,в Калгари, здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ маникюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки,пишите мне в Директ,с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе NW Hamptons,Calgary! Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Наскільки я зрозуміла , при влаштуванні на роботу у салоні в якості перукаря чи помічника перукаря,вам надається тимчасова на рік . Через рік ви повинні будете здати екзамен,щоб отримати постійну 🙌
-
instagram.com/lukianova_julia686?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Всім привіт, я Олена🙌 Топовий 🇺🇦 б’юті майстер вже в Калгарі🔥 Я майстер шугарингу, бровіст, ламімейкер. В б’юті з 2014 року, маю великий досвід та бажання продовжувати розвиватися тут в Канаді, працюю швидко та якісно в центрі Калгарі👌 Якщо втомилась шукати свого найкращого майстра з України, то я вже тут в Калгари. До зустрічі❤️ Буду рада новим знайомствам🫶🏻 instagram.com/antonova_beautyspace?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Онлайн курс в записи «Профессиональный бровист - ламимейкер» Что ты будешь уметь после того, как пройдёшь этот курс? 🔥делать безопасное ламинирование 🔥познаешь процесс ламинирования с точки зрения химического процесса 🔥будешь выстраивать эскиз и даже менять черты лица с помощью бровей 🔥увидишь волшебный инструмент и метод использования для идеальной симметрии 🔥узнаешь как строится бровь и как нарисовать красивую форму 🔥будешь знать все про колористику и подбор цвета красителя 🔥сможешь окрашивать не только волоски в бровях, но и кожу 🔥получишь секрет идеально созданного эффекта омбре 🔥изучишь работу с воском и двумя видами пинцетов 🔥и даже научишься исправлять ужасное, неподходящее окрашивание по щелчку пальцев Твои брови не будут прежними! Ещё большим плюсом является наличие обратной связи 😉 + при покупке курса, методическое пособие по оформлению бровей - в 🎁 подарок! 💎В ДОСТУПЕ : с 8 апреля И останется у тебя этот курс навсегда instagram.com/liza_pozhydaeva?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Вітаю😇 Не можете знайти свого майстра манікюру? Не подобається як роблять в місцевих салонах, а в Топ-майстрів все зайнято? Тоді запрошую до мене🤗 Мене звати Каріна, я лише розпочинаю рухатися у сфері майстра манікюру. Шукаю модельок, які готові реалізувати власні ідеї за досить приємною ціною (30$) 📍Vancouver | Burnaby (Grange St.) Звертайтеся в особисті повідомлення, або за номером +17788141083
-
☀️Мене звуть Надін - створюю натуральний та красивий перманентний макіяж ( це як база під макіяж ) що дарує кожного дня свіжий легкий та красивий вигляд Тому буду рада бачити кожну з вас , щоб творити красу разом 🌸 Мій інстаграм : permanent.nadin instagram.com/permanent.nadin?igshid=NzAzN2Q1NTE=
-
Доброго дня! Мене звати Олександра, я лешмейкер, бровіст та майстер перманентного макіяжу. Мій досвід у бьюті більше 6 років, призер всеукраїнського та місцевих чемпіонатів з нарощення вій . Нещодавно прибула до Ванкувера та буду рада бачити наших дівчаток у себе наводити красу 🥰 Мої послуги: - нарощування вій - ламінація вій - моделювання брів - ламінація брів - перманентний макіяж губ та брів Мій інстаграм (сторінка нова, починаю заповнювати ) instagram.com/alexa_beauty.fairy?igshid=YWJhMjlhZTc= 📍Ванкувер, Даунтаун / Кітсілано #Ванкувер #нарощеннявій #вііванкувер
-
Я майстер ламінування вій, роблю красиві брівки фарбою та хною, а ще зроблю Вам круту зачіску та макіяж на ваш вибір. Зараз знаходжуся у місті Калгарі, а тому буду рада знайомству та зможу Вас порадувати своїми бюті послугами 🌸🥰 Моя робоча сторінка інстаграм instagram.com/alyona__makeup_?igshid=NDk5N2NlZjQ= #майстер #нарощеннявій #ламінуваннявій #фарбуваннябрівхноюфарбою #місто Калгарі 🤩