🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Привіт🌷 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: ⁃ Фарбування ⁃ Ламінування ⁃ Корекцію (віск/пінцет) ⁃ Депіляцію над верхньою губою Працюю якісними матеріалами в затишній студії. Фарбування брів + корекція 3️⃣5️⃣$ Ламінування, фарбування, корекція 6️⃣5️⃣$ 📍4723 1 St SW Оплата можлива картою😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== З любов’ю до ваших брів🫶🏼 #бровикалгарі #калгаріфарбуваннябрів #ламінуваннябрів
-
На фото 1-на процедура 👇🏿👇Пропоную послуги по лазерному видаленню неодимовим лазером у школі перманентного макіяжу 🥇LEADER⭐️⭐️⭐️ у Київі . •видалення татуажу брів , губ •видалення тату , •лазерний карбоновий пілінг обличчя , зони декольте , •видалення татуажу брів , губ ремувером •перманентний макіяж від чемпіонки світу 2021 •збільшення губ . Insta mr_tattoovalerii petrukhina_pmu Приймаємо у Київі , за адресою , Петропавлівська борщагівка , вул. Соборна 10г , ЖК Щасливий 🫶🫶🫶 А також проводимо навчання по лазерному видаленню . Навчання професії , майстер з перманенту . Продажами обладнання , лазерів для видалення , і епіляціі . Безкоштовна консультація та запис . 0681288168 Валерій 0681009224 Анна .
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28 Instagram - ( online_fitnessd)
-
Шукаємо МОДЕЛЬ на ХНУ брів/HYBRID tinting ‼️ БЕЗКОШТОВНО ‼️ ЗАВТРА, 22 червня о 12:30 🙌🏻 Location: Edmonton, SW (Summerside) Модель має бути окей з відеозйомкою ✅ Робитиме досвідчений майстер 👌🏻 #реклама
-
Всім привіт) Я майстер-перукар з досвідом роботи більше 10 років. Сертифікований та ліцензійний в місті Вінніпег. Запрошую на фарбування будь якої важкості ( AitTouch, Shatoosh, Balayage, мілке мілірування) Жіночі та чоловічі стрижки Дитячі стрижки Лікування волосся Працюю на преміальній косметиці Мої роботи ви можете подивитись в instagram та в активних познайомитись із цінами instagram.com/semylitalena?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Працюю в салоні Ruwis’ 83B Sherbrook st. Winnipeg Мій номер телефону: (431)293-9351
-
Доброго дня найгарніші жIнки у світі. Я Ольга, майстер з видалення волосся з 8 річним стажем. Я майстер універсал в роботі використовую ВІСК і ШУГАРИНГ. Працюю швидко і максимально комфортно. Мій кабінет знаходиться в салоні в downtown 4th St., всього 5 хвилин від ctrain, зупинка 8th-7th St. West. Є місце де ви можете припаркувати авто. Буду рада кожній з вас. Заходьте на мою сторінку в інстаграм будемо спілкуватися. instagram.com/motorna_epil?igshid=MmIzYWVlNDQ5Yg==
-
Дівчата, Calgary! Роспродаю все своє майно,для манікюру! За подробицями прошу писати в ЛС,або одразу дзвоніть 403 714 87 59
-
-20% на первое посещение. Приглашаю на маникюр 💅 Работаю быстро и качественно❗️ •Маникюр-гель лак\укрепление •Наращивание (любая длина и дизайн) •Коррекция •Педикюр Адрес: 2026 34 Awe SW Calgary Alberta Студия: Allure Ссылка на мой Инстаграм: 🌸 instagram.com/anastasia_nail_calgary?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт дівчата! Відкривається курс по манікюру з 16 по 19 липня З нуля. Курс 4 дня Теорія відпрацювання на тіпсах, відпрацювання на собі і моделях, комбі манікюр, укріплення базами та гелями, покриття під кутикулу, френч, ремонт нігтів! Кого цікавить пишіть в особисті! Калгарі
-
Девчонки Всем Привет ;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в Калгари , здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ Маникюр _ Педикюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки , пишите мне в Директ , с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе : ❗ NW HAMPTONS ,Calgary ❗ Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Наращивание ресниц в Калгари🔥 -На мягком кресло-реклайнере -Украинскими материалами -Носка от 4 недель -Бесплатная парковка -Есть онлайн-запись в Инстаграм instagram.com/resni.zp (отзывы, прайс - в хайлатсах) Остановка c-train Southland, район Hаysboro Приходи и ты🙃 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
Привіт красуні🩷 Давно мрієте про довге, красиве, густе волосся? Тоді вам до мене🤗 Мене звати Іванка і я майстер з нарощення волосся. Зараз у мене діє дуже солодка знижка « Зроби волосся своєї мрії всього за 200$ за 100г волосся» (волосся купляється окремо)❗️такої солодкої ціни ви ніде не знайдете💋 тож запрошую до мене на безкоштовну консультацію 😘 📍Міссіссага
-
Девушки , посоветуйте пожалуйста проверенного нашего !врача!-косметолога Хочу сделать губы 😊 Желательно,поделитесь сразу его инстаграмом
-
KRASIVO PROJECT в пошуку майстрів манікюру та колористів✨ 📍КРАКІВ , ВРОЦЛАВ, ВАРШАВА Krasivo.Project - компанія, яка з маленького салону виросла у великий сучасний бьюті простір, наразі ми підкорюємо міста-мільйонники у Польщі, а в подальшому плануємо підкорити Іспанію та Дубай 🌴🏝️ Що ми пропонуємо? 🔽 ✔️Робота в сучасному салоні ✔️Дружній та талановитий колектив ✔️Гарантована ставка від 1000 💲+ бонуси💸 ✔️Можливість швидкого кар'єрного зростання ✔️Можливість релокаціі (супровід та допомога з переїздом) ✔️Підвищення кваліфікації та навчання Заповнюй анкету і ми з тобою сконтактуємося: ( КРАКІВ, ВРОЦЛАВ) 🔽❤️ docs.google.com/forms/d/1_sKzIzFjhBTiSQbdW5VsNe2Y9RTObFjxbAbeNxlxIgg/edit ВАРШАВА ⬇️ docs.google.com/forms/d/1xcMm9YyQIZRBBLOPXrzmlXUIKzbNiizwJFkxPYFnSe0/edit#response=ACYDBNjZMXWCMUAWAgIR2V4D92sNTiCScvkmIto3REsEhJq9DicczarDM-mb-mwPcXUxuT8
-
Добрый вечер. Извините пожалуйста за обращение. Я со Славянска. Вывожу семью на западную Украину. Доехали до Хмельницкого топливо на нуле. Не хватает на 20-30 литров газа. Руководство с работы пообещали скинуть з.п. а по факту даже трубку не берет. Извините ещё раз за обращение. Кто чем сможет. Любая копейка поможет. На лишнее не нужно, нам только бы доехать. 5167803275825920
-
Здравствуйте) вы в Калгари находитесь? Если да, могу посоветовать одну))
-
На неділю потрібно 3 моделі на покраску та фарбування брів Безкоштовно Район Polo Park
-
Добрый день! Есть мастера наращивание ресниц в Реджайне?
-
Привіт🌷 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: ⁃ Фарбування ⁃ Ламінування ⁃ Корекцію (віск/пінцет) ⁃ Депіляцію над верхньою губою Працюю якісними матеріалами в затишній студії. Фарбування брів + корекція 3️⃣5️⃣$ Ламінування, фарбування, корекція 6️⃣5️⃣$ 📍4723 1 St SW Оплата можлива картою😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 #бровикалгарі #calgary #фарбуваннябрів #ламінуваннябрів #брови