🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Всім привіт! Мене звуть Дарина, я сертифікований майстер манікюру та нарощування вій 😊 Запрошую Вас до Downtown Vancouver. 📍 1075 Comox street Моя Інстаграм сторінка : instagram.com/dary_nailsandlashes?igshid=YTY2NzY3YTc= Будь-які питання ставте в особисті повідомлення! До зустрічі 💕
-
КУРСИ-ЛАМІНУВАННЯ 🔥 2 курси за ціною 499грн💸 📎Ламінування брів (окремо)499грн🔥 📎Ламінування вій (окремо) 499грн🔥 📎Фарбування вій 📎Ботокс вій Навчання складається з: ✔️ теоритичних пояснень ✔️ відео відпрацювань на моделях ✔️ підтримки та особистих консультацій ✔️ видачі 2х сертифікатів міжнародного зразка Всі уроки в записі з необмеженим доступом для вас, тому ви навчаєтесь за індивідуальним графіком у комфортному темпі💛 По закінченню курсу отримаєте Сертифікат міжнародного зразка (українською та англійською мовою), який ви зможете завантажити собі і який ви зможете роздрукувати📃 Також розповім декілька секретів як стати професійним та популярним в instagram🔥🎓
-
Дівчатка❤️ кому потрібно гарно та привабливо зробити • Візуальне оформлення профілю • Оформлення stories, шапки профілю, іконок для актуальних • Логотипи, прайси, візитки, сертифікати, банери, ваучери. • Рекламні макети, флаєри, запрошення, подарункові та бонусні картки. Звертайтесь, з радістю допоможу.
-
Доброго дня, Ганна! Як ви раніше фарбували порошком чи фарбою? Можливо вам не підходить фарба, або взяли не той оксід. Я маю можливість своїх перевірених дівчат фарбувати у салоні, але усе у особисти смс. Я колорист, працюю з різними техніками для блонду, дуже ретельно працюю, щоб не нашкодити волоссю. Якщо є питання пишіть мені. Мене звати Марина
-
Kijiji
-
Так
-
Market place
-
Привіт💗 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: -фарбування & корекцію брів 35$ -ламінування & корекцію брів 50$ -ламінування, фарбування & корекцію 65$ -депіляцію над губою 15$ -чоловічу корекція брів 20$ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍 4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада зустрічі 🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Доброго дня, запрошую Вас на манікюр з покриттям 💅 ‼️ Вартість 35$ ‼️ (потрібно для поповнення портфоліо та напрацювання швидкості) Час виконання приблизно 2 години Працюю якісними матеріалами, стерильними інструментами та одноразовими розхідниками Салон знаходиться в районі downtown, безкоштовний паркінг Пригощаю кавою або чаєм💖 Будь-ласка, хто зацікавлений, пишіть❤️ instagram.com/aleksa_nails_calgary #манікюркалгарі
-
Девчонки Всем Привет ;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в Калгари , здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ Маникюр _ Педикюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки , пишите мне в Директ , с удовольствием вам в этом помогу, нахожусь в районе: ❗ Acadia SE ,Calgary ❗ Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Привіт дівчатка 🤍 Давно мрієте про довге, красиве, густе волосся? Тоді вам до мене🤗 Мене звати Іванка і Я МАЙСТЕР З НАРОЩЕННЯ ВОЛОССЯ ❗️тож запрошую до мене на безкоштовну консультацію 😘 я допоможу підібрати ідеальне волосся по структурі та кольору 🤩 А також у мене Ви зможете освоїти нову професію «Курси з нарощення волосся» -10% ❤️ instagram.com/hair.extensions_toronto?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 📍Міссіссага, Торонто #torontohairextensions #наращиваниеволосторонто
-