🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
🩵🩷❤️🧡💛💚 Роблю як свої схеми так і на Ваш смак) ( колір, орнамент) Виготовлення від 2-7 днів 💎🕊️ 💚💛🧡❤️🩷🩵
-
Пропоную послуги манікюру у Калгарі ! Українська якість🇺🇦 Тільки стерильні інструменти Одноразові розхідні матеріали Підбираю зручний час для Вас 🕰️ inst: www.instagram.com/alena_nails_calgary?igsh=MTc5aXJqZmZlcTk2OA%3D%3D&utm_source=qr
-
В поиске СММ специалиста для своего бизнеса/блога? Я Даяна - продюсер/SMM специалист. Знаю все о продвижении через соц.сети В работе с брендами, у которых одеваются селебрити🌟 Салонами красоты, рекрутерами, личными блогами🚀 📬 За кейсами и деталями сотрудничества пишите в лс
-
В поиске СММ специалиста для своего бизнеса/блога? Я Даяна - продюсер/SMM специалист. Знаю все о продвижении через соц.сети В работе с брендами, у которых одеваются селебрити🌟 Салонами красоты, рекрутерами, личными блогами🚀 📬 За кейсами и деталями сотрудничества пишите в лс
-
Вітаю всіх 🙂 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Працюю з індивідуальним підходом, допоможу вам: Схуднути та не вгробити здоров'я Накачати сідниці 🍑 та зміцнити спину 💪 Стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування в ПОДАРУНОК 🎁