🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Дуже класні спеціалісти тут, роблять усе і є ліцензія www.instagram.com/beneficialcare_best?igsh=ZXI5bmJ3eDV1dmZm
-
Привіт, якщо не можете знайти потрібну вам роботу, а тим більше онлайн, то сміливо можете писати мені, я зацікавлений у тому, щоб людина стала отримувати прибути після першого дня, тому якщо тобі вже 18+ років, є нормальний телефон, то ти можеш писати мені і я тобі напишу що далі робити, тебе одразу вводять у курс справи, пояснюють, теорія, практика – все це є, і за це гроші не візьмемо, пишіть у особисті повідомлення.
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Моя сторінка в інстаграмі👇 www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер. Ось сайт де ви можете записатися 👇 ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation
-
Привіт, я майстер манікюру 💅🏻 Рада запросити Вас на свої послуги за дуже приємними цінами, які діють весь жовтень 🌸 На сьогодні є місце !! Чому варто обрати мене? -Якісні українські матеріали, -Одноразові розхідники, -Стерильність інструментів за канадськими стандартами, -Увага до деталей, манікюр роблю в техніці комбі (з ножничками) -Велика палітра кольорів, -Зручна локація в даунтаун, 2 хв від станції Kerby, також іноді приймаю на Seton SE, -Безкоштовний паркінг. Чекаю Вас за посиланням в інстаграм: www.instagram.com/aleksa_nails_calgary Або в особисті повідомлення тут🙂
-
Запрошую вас, пропоную якісні послуги: ❤Перманентний макіяж (будь-яка зона: стрілка з розтушовкою, пудрові брови, губи + видалення ремувер), великий досвід роботи, тільки якісні матеріали. ❤Нарощування вій ❤Ламування вій та брів ❤Курси з усіх напрямків Доступний прайс(приклала до фото) Пройшла сертифікацію у Канаді Район Garden city and Academy Rd instagram.com/winnipeg_permanent_rubinova_pm?utm_source=qr&igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg%3D%3D
-
Потрібні моделі на тату На фото мої роботи 579 academy rd www.instagram.com/p/DAZ4Zm-N-zq/?igsh=cjdwcTR5Mmo0dXN6
-
Подолог в Калгари: -Педикюр аппаратный -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Процедура ,,глубокое увлажнение,, для рук и ног - лечение всех видов грибковых инфекций ногтей и ног -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
Доброї доби! Є пропозиція для тих, хто хоче знайти собі онлайн-роботу. Графік: собі підбираєте самі Умови: від 18 років та мати смартфон Пишіть мені в особисті повідомлення, всього доброго!)
-
Здається місце в кабінеті в новому салоні (сумісна аренда з іншим майстром манікюру). В кабінеті є стіл, стільці, крісло для педикюру, шафа. Дуже зручна локація- 2 хв від станції Kerby, Downtown, Calgary🏙️ Безкоштовний паркінг для клієнтів. Ціна $500. За деталями пишіть в приват 🙂
-
Дівчатка, запрошую до себе на манікюр. 📍 Location - 1455 17 Ave SW 🚗 Безкоштовний паркінг для клієнтів 🪄Професійні матеріали 💅🏻Велика палітра кольорів За більш детальною інформацією звертайтесь у месенджер або в інстаграм. Буду рада зустрічі 😉 www.instagram.com/nails_calgary_anastasia?igsh=MTZrOTJhN2wweXFpMg%3D%3D&utm_source=qr
-
Предоставляю услуги барбера Подстригу , как стригли ваши любимые барберы дома ❤️😄 Выезд на дом Мужская стрижка от 35$ Женская стрижка от 40$ Детские 30$ Борода 20$ От двух людей 35$ #барбер #реклама #выезжаюнадом #парикмахер Инстаграм / www.instagram.com/alla_barber2023
-
Привіт, красуні! ✨ Я візажист з Вінніпега, і з радістю запрошую вас на професійний макіяж будь-якої складності. Працюю у затишній та комфортній студії за адресою 55 Arthur St, де все створено для вашого максимального комфорту. Я створюю різноманітні образи: від природних нюдових до яскравих вечірніх, сценічних, весільних та навіть дитячих макіяжів. Допоможу підготуватися до будь-якої події — будь то весілля, вечірка чи фотосесія. Також пропоную послугу створення повного образу: зачіска + макіяж за дуже приємною ціною. Зачіски будь-якої складності, а також укладки на Dyson – щоб кожен ваш локон був ідеальним. Більше моїх робіт можна побачити в Instagram, де я також часто шукаю моделей на макіяж за вартістю матеріалів. Не зволікайте, пишіть у особисті повідомлення для запису! Буду рада допомогти вам виглядати неперевершено на будь-якому заході. 💄💫 www.instagram.com/muanna.wpg?igsh=MThjN3U3emk3dXdveA==
-
Хочете збільшити свій дохід, приділяючи кілька годин на день? У нас є пропозиція, яка може вам допомогти! Що ми пропонуємо: 🔽 Стабільний прибуток від $500 до $1000 на тиждень. 🔽 Можливість роботи віддалено, у зручному для вас форматі. 🔽 Повна легальність і прозорість процесу. Наші вимоги: 🔸 Вік: від 21 року 🔸 Доступ до інтернету. 🔸 Готовність приділяти проєкту до 2 годин на день. Що ви отримаєте: 🔼 Підтримку та консультації досвідчених фахівців 24/7. 🔼 Найкращі умови серед конкурентів. 🔼 Можливість збільшити ваш основний дохід на $500-700 у перші тижні роботи. 🤩 Писати сюди: @russhabalin
-
Хочете збільшити свій дохід, приділяючи кілька годин на день? У нас є пропозиція, яка може вам допомогти! Що ми пропонуємо: 🔽 Стабільний прибуток від $500 до $1000 на тиждень. 🔽 Можливість роботи віддалено, у зручному для вас форматі. 🔽 Повна легальність і прозорість процесу. Наші вимоги: 🔸 Вік: від 21 року 🔸 Доступ до інтернету. 🔸 Готовність приділяти проєкту до 2 годин на день. Що ви отримаєте: 🔼 Підтримку та консультації досвідчених фахівців 24/7. 🔼 Найкращі умови серед конкурентів. 🔼 Можливість збільшити ваш основний дохід на $500-700 у перші тижні роботи. 🤩 Писати сюди: @russhabalin
-
-