🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Подскажите, может есть контакты где можно пройти обучение и получить лицензию по стрижкам и колористике волос? Калгари
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка майстра з нарощення волосся в Калгарі.
-
Добрий день, підкажіть майстра з нарощення волосся, Віннипег.
-
Дівчатка потрібен brow master Вінніпег?
-
Всім привіт! Запис відкрито ) 📍Winnipeg
Я майстер перманентного макіяжу , маю досвід більше 5 років .
Член IABA (оформлення брів) 🏆TOP MASTER PMU 2021 IBA 🥇TOP-10 BROW STYLIST 2021 Судья ГО СМКУ Акредитація КССК
Володію техніками :
🔝БРОВИ •пудрове напилення •апаратні волоски (гіперреалізм) •ефект «хни» •перекриття татуажу
🔝ГУБИ •помадний ефект •акварельні губи •NUDE BLUSH •реконструкція червоної кайми губ •перекриття татуажу
🔝ПОВІКИ •міжвійка •класична стрілка •стрілка з розтушована •перекриття татуажу
Проводжу курси :
➕ “BROW STYLIST. Base” ➕ “PROpermanent make-up” ➕ “Level- up”( brows, lips, eyes)
Мій інстаграм : Liza_pozhydaeva
-
Добрый день .Девочки ,подскажите контакт хорошого мастера по наращиванию ресниц .Цвет Мокко .Буду благодарна вам !
-
Я делаю ,только мокко у меня в изгибе L www.instagram.com/p/B3AwrbbIa1S/?igshid=NzNkNDdiOGI=
-
З 0 до профі🔝 🔥Весь пакет всіх онлайн-курсів за супер-ціною🔥
Все разом 799грн🔥🔥
📎Ламінування брів (окремо)499грн 📎Ламінування вій (окремо) 499грн 📎Фарбування вій 📎Ботокс вій
Навчання складається з: ✔️ теоритичних пояснень ✔️ відео відпрацювань на моделях ✔️ підтримки та особистих консультацій ✔️ видачі 2х сертифікатів міжнародного зразка
Курс з теоритичною частиною та відео відпрацюванням на моделі, в закритому телеграм каналі, а це означає, що вам не треба чекати початку курсу, адже ви одразу отримуєте доступ до матеріалів і можете приступити до навчання🙋🏻♀️
☑️ Доступ до курсу зберігається за вами НАЗАВЖДИ! В будь-який момент ви можете переглядати курс. Ви можете дивитися курс у будь який зручний для вас час.
По закінченню курсу отримаєте Сертифікат міжнародного зразка (українською та англійською мовою), який ви зможете завантажити собі і який ви зможете роздрукувати📃
Також розповім декілька секретів як стати професійним та популярним в instagram🔥🎓
-
В каком городе ? Я в Калгари
-
Добрый день! Девочки, все в силе? Встреча будет сегодня???
-
Да. Ждём вас