🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Привіт усім! Я майстер манікюру з України. Працюю в цій сфері уже понад 6 років. В Україні мій маленький beauty куточок довелось закрити, через кляту війну,але ж ми не здаємося💪🇺🇦 А отже, зараз я працюю в Канаді і запрошую до себе, де я вам пропоную 🌿якісний манікюр та педикюр😍 🌿стерильний інструмент❗️ 🌿одноразові матеріали👍 🌿комфортне місце Mississagua , near squre one📍 🌿смачну каву з смаколиками☕️🍪 🌿10% знижки для вас мої любі❤️ Мої роботи можете глянути тут Іnstagram instagram.com/master_iryna_?igshid=YmMyMTA2M2Y= #Mississagua #мастерманикюра
-
Добрий вечір. Шукаю майстра, щоб зробити корекцію брів. Калгарі, район SW
-
Предлагаю услуги подолога Калгари: -Педикюр аппаратный с покрытием гель лака и без: -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Маникюр с покрытием и без: -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях Нахожусь Калгари SW 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
Дівчата, хочу від щирого серця поради майстра манікюру Марію. Я задоволена на всі 100% якість на вищому рівні instagram.com/ms_luckynails?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Дівчатка, запрошую на ШУГАРИНГ, антицелюлітні СПА для тіла (масаж + скраб + обгортання), спа для обличчя (очищення + ліфтинг масаж + маски / та ін.) Доступні ціни 40-70дол. Досвід 3 роки. Працюю з виїздом додому.
-
💫В преддверии новогодних праздников каждому из нас хочется волшебства. 💫🤗Приглашаю вас к себе на реснички и бровки чтобы сделать тебя неописуемо красивой в этот Новый год. 🎄 ✅ Центр города Calgary ✅ 👍 Адекватные цены 👍 💯Качество + гарантия + скорость 💯 📲+ 15874371427 💻 instagram.com/lashes_brows_calgary?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Виннипег Нужен мастер шугаринга, неил,визажист в районе Garden city
-
Займаюсь візуальним оформленням акаунтів в Instagram Оформлення серії stories на замовлення Оформлення логотипів, іконок для актуальних, візитки. Для більш детальної інформації в особистому повідомленні ✍️ Мої роботи та відгуки в моєму телеграм каналі❤️ t.me/+iwt6r74MhfFhZTEy
-
Всем привет! Меня зовут Ирина, я мастер ногтевого сервиса из Украины, г. Одесса 😊 Мне очень нравится делать качественный маникюр и наращивание ногтей для своих клиентов, чтобы они были довольны 🥰 Вы можете увидеть больше фотографий моих работ на моих страницах в Instagram и Facebook @iryna_nails_calgary 📍SW Anderson Station instagram.com/iryna_nails_calgary?igshid=ZmRlMzRkMDU=
-
Дівчата хто може взяти на сьогодні чоловіка на стрижку. Калгарі ,район SW. Може хто живе близко коло Chinook. На вечір
-
Всім доброго дня. Хочу подякувати Насті за її роботу. Уже декілька разів користувалася її послугами з манікюру, дуже задоволена. Щиро всім рекомендую. Я дуже перебірлива і вибаглива, і тому комусь іншому порекомендувати майстра можу тільки в тому випадку, якщо майстр дійсно цього заслуговує. Тож всім рекомендую дуже!!!!!
-
Займаюсь візуальним оформленням акаунтів в Instagram Оформлення серії stories на замовлення Оформлення логотипів, іконок для актуальних, візитки. Для більш детальної інформації в особистому повідомленні ✍️ Мої роботи та відгуки в моєму телеграм каналі❤️ t.me/+iwt6r74MhfFhZTEy