🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Запрошую вас, пропоную якісні послуги: ❤Перманентний макіяж (будь-яка зона: стрілка з розтушовкою, пудрові брови, губи + видалення ремувер), великий досвід роботи, тільки якісні матеріали. ❤Нарощування вій ❤Ламування вій та брів ❤Курси з усіх напрямків Доступний прайс(приклала до фото) Пройшла сертифікацію у Канаді Район Garden city and Polo Park instagram.com/winnipeg_permanent_rubinova_pm?utm_source=qr&igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg%3D%3D
-
ВИБАЧТЕ ЩО ПИШУ ЗА ТАКЕ ! я зараз СЛУЖУ, у кого є можливость поповнити мені мобільний? БУДУ ДУЖЕ вдячний скину назад на карту або на номер, коли тільки з'явиться можливість Реально дуже потрібно Дуже тяжко тут 93 бригада ЗСУ ХОЛОДНИЙ ЯР Якщо не вірите або є сумніви можемо по відео зателефонувати і покажу себе у формі Розумію безглузду ситуацію! Просто терміново потрібно! СЛАВА УКРАЇНІ
-
Привіт всім! Запрошую до перукарні в центрі міста, поруч з Ітон центром Стрижка чоловіча-30$ Стрижка жіноча-38$ Всі види перукарських робіт: фарбування, мелірування,завивка волосся Контактний телефон: (647) 228-50-65 Міла
-
Всім привіт🥰 Girls👸🏼👸🏻запрошую до себе на нарощення вій🧚🏻♂️ Price🍬 Зайнятість 2-2,5 h Для запису звертайтеся в direct📩 instagram.com/lashes_beautylounge_?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Mississauga📍
-
Мені немає чого вдягнути😭 Дівчата, цей день настав! 😁Вам немає чого вдягнути, а речей пів шафи? 🙈Вам хочеться екологічно та правильно збирати свій образ? 😅Шопінг постійний стрес для вас? Наша наступна зустріч зі стилістикою @ksenia_gospodinova вирішить усі ваші дівочо-вдягальні проблеми. Практичний розбір вашого гардеробу, відкриття трендів та лайфхаки від зіркової стилістики Ксенії Господінової. Ксенія шила та створювала образи для Соломії Вітвіцької, Світлани Тарубарової, Ольги Сумської, Даші Коломійць, Джери Хейл… Пятирічний досвід роботи фешн-стилістом — сотні успішних кейсів: стилізація телевізійних та фото проектів, розробка власних навчальних програм, стоворення гардеробів для персональних клієнтів. Часто гостя на телебачані на таких каналах як 1+1, Стб, ISTV, УКРАЇНА, стилістка мейковеру у телепередачі РАНОК З УКРАЇНОЮ Разом ми зробимо для вас справжній день день відкриттів та краси. Картинки з Pinterest- стануть реальністю, а ваші проблеми зі створенням образу - зникнуть назавжди🔥 На додаток до всього ми пропонуємо смаколики, для кращого засвоєння інформації. Теплу атмосферу та розіграші подарунків 😍 А також подарунок від instagram.com/ksenia_gospodinova?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 😍😍😍 Частину коштів, як завжди, переведемо на актуальний збір в Україну. Приходь і назавжди виріши свою проблему з гардеробом. Організатори instagram.com/alyona__makeup_?igshid=MzRlODBiNWFlZA== instagram.com/anhelina.taran?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Ціна: 50$ Локація: Downtown Для запису пишіть нам Direct ❤️🔥 Кількість місць обмежена 🫶🏻
-
Привіт💗 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: -фарбування & корекцію брів 35$ -ламінування & корекцію брів 50$ -ламінування, фарбування & корекцію 65$ -депіляцію над губою 15$ -чоловічу корекція брів 20$ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍 4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада зустрічі 🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! @Denkach28 Мій Instagram для клієнтів: online_fitnessd instagram.com/online_fitnessd?igshid=Yzg5MTU1MDY=
-
-
Вітаю дівчат з Калгарі! Я ліцензований лешмейкер з України і пропоную Вам такі послуги : ламінування вій та класичне нарощування вій ✨ Якщо Ви бажаєте максимально натурально підкреслити свою красу - welcome 🤗 Встигніть записатися по дуже привабливій ціні : ▫️Ламі вій - 30$ (1:30-2 години) ▫️Класичне нарощування - 35$ (3 години) 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta Можлива оплата на карту Приймаю у затишній студіі, смачна кава або чай на вибір 😊 instagram.com/morevamakeup?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт💗 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: -фарбування & корекцію брів 35$ -ламінування & корекцію брів 50$ -ламінування, фарбування & корекцію 65$ -депіляцію над губою 15$ -чоловічу корекція брів 20$ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍 4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада зустрічі 🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Всім привіт! Мене звуть Дарина, я сертифікований майстер манікюру та нарощування вій 😊 Запрошую Вас до Downtown Vancouver. 📍 1075 Comox street Моя Інстаграм сторінка : instagram.com/dary_nailsandlashes?igshid=YTY2NzY3YTc= Будь-які питання ставте в особисті повідомлення! До зустрічі 💕
-
Запрошую вас, пропоную якісні послуги: ❤Перманентний макіяж (будь-яка зона: стрілка з розтушовкою, пудрові брови, губи + видалення ремувер), великий досвід роботи, тільки якісні матеріали. ❤Нарощування вій ❤Ламування вій та брів ❤Курси з усіх напрямків Доступний прайс(приклала до фото) Пройшла сертифікацію у Канаді Район Garden city and Polo Park instagram.com/winnipeg_permanent_rubinova_pm?utm_source=qr&igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg%3D%3D
-
-
Девчонки Всем Привет ;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в Калгари , здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ Маникюр _ Педикюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки , пишите мне в Директ , с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе : ❗ Acadia SE ,Calgary ❗ Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Всім привіт, мене звати Настя. Я сертифікований майстер по нарощуванню вій🙋🏻♀️ Більше 6 років досвіду. Запрошую вас до себе на чудові війки. ✔️Якісні матеріали. ✔️Стерильні інструменти. ✔️Чудова атмосфера. Буду рада бачити кожну з вас❤️ 📍Приймаю за адресою: 208 6 Avenue NE Calgary, Alberta instagram.com/nastia_lashbog?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт! Мене звати Євгенія. Я майстер манікюру з досвідом роботи 10 років! Працюю на якісних матеріалах привезених з України 💅 Турбуюсь про вашу безпеку, тому інструменти проходять всі етапи стерилізації . Буду рада знайомству з Вами🤍 Зняття + Манікюр + покриття- $40 Зняття + Манікюр + покриття полігелем, гелем або акрилом -$55 Нарощення, залежно від довжини- $ 65/70 Педикюр-$45 Педикюр+ покриття-$55 Знаходжуся Edmonton, Millwoods Мій номер: +18259776127 Також проводжу навчання. Мій Instagram: instagram.com/yevheniia_nails_manikur?igshid=ZDdkNTZiNTM= #реклама