🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Всем привет , меня зовут Алла, я переехала из Украины в Эдмонтон, начав работать в парикмахерской и салоне Erican. Я приветствую новых клиентов специальным предложением на стрижку за 10 долларов! Пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации. 10994 124 СТ СЗ пишите мне в директ💈💇♂️
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста, у вас барбер шоп или салон для всех?
-
Всем привет! Меня зовут Ирина, я мастер ногтевого сервиса из Украины, г. Одесса 😊 Мне очень нравится делать качественный маникюр и наращивание ногтей для своих клиентов, чтобы они были довольны 🥰 Вы можете увидеть больше фотографий моих работ на моих страницах в Instagram и Facebook @iryna_nails_calgary instagram.com/iryna_nails_calgary?igshid=ZmRlMzRkMDU= 📍Калгари, SW Anderson Station
-
💥💥💥 Новий рік та Різдво вже дуже близько 💥💥💥 Запрошую всіх на процедури 💫макіяж перманентний ( брови, губи, міжвійка) 💫ламінування, фарбування та корекцію брів 💫ламінування вій 💫пілінги, маски обличчя 💫японський масаж обличчя Кобідо та класичний масаж обличчя Calgary SE район станції Heritage Більше інформації instagram.com/svitlanamalchuk_pm?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Я майстер ламінування вій, роблю красиві брівки фарбою та хною, а ще зроблю Вам крутий макіяж на ваш вибір. Зараз знаходжуся у місті Калгарі, а тому буду рада знайомству та зможу Вас порадувати своїми бюті послугами 🌸🥰 Моя робоча сторінка інстаграм instagram.com/alona_makeup_?igshid=Y2ZmNzg0YzQ= #майстер #нарощеннявій #ламінуваннявій #фарбуваннябрівхноюфарбою #місто Калгарі 🤩
-
Девочки последнее окошки на прекрасное преображение ваших волос ,пишите в ЛС и получите скидку -15%😉😉🎄 всех жду в центре Эдмонтона!
-
З‘явилися в продажу настільні витяжки міні XS. 😷🤧Забирають манікюрний пил на 99%. Легка та компактна, разом з майстром у сумці при переміщенні. Кількість обмежена. www.instagram.com/p/Cl1tDNpumn0/?igshid=YWJhMjlhZTc=
-
Привіт ❣️ Дівчата , запрошую вас навести красу і бути готовими до свят на всі 💯. Залишилося декілька місць на гарні lashes та brows . ✅ Найкращі гіпоалергенні матеріали з 🇪🇺 та 🇺🇦 . ✅ Якість . ✅ Ідеальна носка . ✅ Стерильність . ✅ Атмосфера , яка тобі сподобається . ✅ Доступний прайс ❣️ Edmonton , West , не далеко від West Edmonton Mall instagram.com/your_lashhes_edmonton?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Ботокс Привіт дівчата, вже Різдвяні свята та і Новий Рік на підході. Всі готуються до свят і кожен хоче гарно виглядати. Я пропоную знижку на послуги Ботокс в медичних і косметичних цілях. Працюю я в Едмонтоні медсестрою вже 20 років і якщо мої послуги вас зацікавили то звертайтеся 780-953-3040 буду рада вас проконсультувати.
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street . Моя сторінка в інстаграмі www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер. Працюю з 10:00-19:00
-
Подскажите парикмахера нашего в Калгари NW желательно.
-
Будь ласка слідуйте за правилам написання об'яви: #майстер (чи #шукаюмайстера) #професія #місто #район Ваша об'ява, пишіть ціни на ваші послуги і які послуги надаєте. Також залишайте ваш Інстаграм з роботами. Писати об'яву один раз на день. Майстри Не пишіть в приват іншим учасникам групи, як що людина не запитує вас про послугу. Пишіть, Якщо Не виконують зобов'язаннями майстри!!! #рекомендую чи #нерекомендую Також пишіть якщо хтось схамить‼️ Будь ласка будьте обережні з об'явами, які пропонують роботу. Група неможе нести відповідальність за ці об'яви. Але Можете писати в групу і питати дівчат чи працювали вони в цьому салоні чи компанії. Так ви матимете feedback. Всім дякую Будьте ласкаві та приязні до всіх учасників групи. Всім бажаю здоров'я та мирного неба🌸
-
Привет всем 😎💪 Тренировки в Зале и в домашних условиях! Предлагаю вам полное Онлайн Fitness ведение: - свои видео-материалы где я показываю технику всех упражнений - рассчитываю Калорийность и БЖУ отталкиваясь от ваших целей -контроль и поддержка которая помогает выйти на результат Помогу тебе: ✅получить тело твоей мечты ✅улучшить здоровье ✅стать сильнее и выносливее ✅быть рельефными и чувствовать себя намного лучше и энергичнее 😇Кому интересно ставьте лайк или напишите мне на мой основной телеграм акаунт и я проведу вам полную консультацию) @Denkach28