🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Всем привет , косметолог с медицинским образованием приглашаю на увеличение губ , ботокс и с июля лазерную эпиляцию на тортовом александрите Canada gentle max pro (жду доставку с растаможкой с Техаса ) Принимаю в домашнем кабинете в Mahogany (юг Калгари) instagram.com/calgary_hype_beauty
-
Девчонки Всем Привет;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в декабре месяце,в Калгари, здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ маникюр, педикюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки,пишите мне в Директ,с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе NW Hamptons,Calgary! Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Привіт. Мене звати Марина, я займаюся таргетованою рекламою. За рік маю досвід більше ніж у 10 проектів. Від бьюті-послуг до виробництва. Ось мій останній кейс: В кінці сезону, за місяць, виробництву хутрових виробів та верхнього одягу привела 870 цільових заявок-середня вартість заявки 0.71$ , та 823 підписника. Бажаєте збільшити кількість своїх клієнтів-пишіть в дірект🤗 Посилання на інстаграм www.instagram.com/p/CrTVDnkNZKf/?igshid=ODM2MWFjZDg=
-
Дівчата запрошую до себе : - лазерна епіляція - воскова епіляція - шугарінг - ламінування вій - також проводжу навчання www.instagram.com/reel/CrEkhD9gJ7e/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Вінніпег , Bridgewater
-
Всім привіт☺️ Мене звати Таня. Я спеціаліст у б’юті сфері. Працюю у канадському б’юті салоні. Наша команда успішно поєднала українські стандарти якості із канадськими протоколами, яка надає можливість удосконалювати знання та має неперевершений ефект в індивідуальному порядку для наших клієнтів☝️. Ми працюємо виключно з професійними лінійками косметики від французьких, американських та німецьких брендів. Надаємо такі послуги як: Косметологія обличчя та тіла; Інʼєкційна косметологія; Нарощення вій; Лазерна епіляція; Корекція фігури та ін. Проводиться індивідуальний підбір дерматологічної та професійної косметики по догляду за обличчям та тілом. Будемо раді Вас бачити у нашому салоні, бережіть себе❤️ місто Едмонтон www.beautydiamondmedispa.ca/
-
☀️Мене звуть Надін - створюю натуральний та красивий перманентний макіяж ( це як база під макіяж ) що дарує кожного дня свіжий легкий та красивий вигляд Тому буду рада бачити кожну з вас , щоб творити красу разом 🌸 Мій інстаграм : permanent.nadin instagram.com/permanent.nadin?igshid=NzAzN2Q1NTE=
-
Всем привет! Я ПАРИКМАХЕР! Живу и работаю на юге Виннипега❣ рада новым клиентам🤗 olga.volodarskacolorist #Olgavolodarskacolorist #hairdresserWinnipeg #перукарвінніпег #zolotovolos
-
Наращивание ресниц в Калгари -Кресло-реклайнер вместо простой кушетки -Украинские материалы -Носка от 4 недель -Бесплатная парковка -Есть онлайн-запись dikidi.net/16120 - Инстаграм instagram.com/resni.zp (отзывы, прайс - в хайлатсах) Остановка c-train Southland, район Hаysboro Буду рада стать вашим мастером🌹 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
Запрошую на ламінування та фарбування вій в травні промо $65 Instagram :pmu_nataliia_winnipeg
-
Take advantage of the offer in the last day Скористайтеся пропозицією в останні дні Записатися на консультацію можна в Instagram : pmu_nataliia_winnipeg 204 9521453 Працюю з ліцензією та дорогими сертифікованими Канадою матеріалами Адреса 228 Henderson hwy
-
Всім привіт !Я майстер по нарощуванню вій з пʼяти річним досвідом!!!працюю на дуже якісни матеріалах з 🇺🇦!!! Адреса : 2020 Guardian Rd NW, Edmonton Ціна : Classic-65 2d - 75 cad 3d - 90cad 4d - 110 cad 5d/6D -130cad lamination-60 cad ‼️‼️‼️на перше відвідування 15% для знайомства зі мною Кого цікавить пишіть на робочу сторінку в інсаграмі instagram.com/natali_lashes_edmonton_?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Девчонки Всем Привет;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в декабре месяце,в Калгари, здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ маникюр, педикюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки,пишите мне в Директ,с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе NW Hamptons,Calgary! Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Привіт) Запрошую Вас на манікюр Працюю біля Downtown Досвід роботи 6 років Працюю швидко та якісно Інструмент проходить два этапи обробки 14th Ave SW , Calgary T2R 0M2 7 хвилин пішки від станції Victoria Park обо 15 від станції City Hall Буду дуже рада знайомству ❤️ Мій інстаграм instagram.com/nailscalgary.inna.kotova?igshid=MDE2OWE1N2Q=
-
Здравствуйте. Требуются модели на восковую депиляцию на субботу на этой неделе в районе South Kensington. Работу будет выполнять мастер с опытом. Кто заинтересован, пишите в личные сообщения. Всем хорошего дня!
-
Привіт всім. Підкажіть,де можна пройти якесь міні навчання,по тонкощам розпису мехенді в Калгарі. Дякую)