🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Послуги СММ 🖤 Візьму замовлення на оформлення прайсу, обкладинок для highlights, візуалу Інст kseniia.maker Пиши в особисті, обговоримо деталі
-
☀️Мене звуть Надін - створюю натуральний та красивий перманентний макіяж ( це як база під макіяж ) що дарує кожного дня свіжий легкий та красивий вигляд Тому буду рада бачити кожну з вас , щоб творити красу разом 🌸 Мій інстаграм : permanent.nadin instagram.com/permanent.nadin?igshid=NzAzN2Q1NTE=
-
А зачем? Просто интересно.
-
Добрый вечер. Интересно. Есть в городе Реджайне. Фотограф ( т.е для фото - сессии). Спасибо.
-
Здравствуйте, ищу моделей для пополнения портфолио Перманентный макияж бровей в технике Гиперреализм🥰 по акционной цене, вместо 200$ всего 130$❤️ мой Инстаграм instagram.com/im.lizaaaaa?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Едмонтон Downtown
-
Привіт) Запрошую Вас на манікюр, педикюр та нарощування Працюю біля Downtown Досвід роботи 6 років Працюю швидко та якісно Інструмент проходить два этапи обробки 14th Ave SW , Calgary T2R 0M2 7 хвилин пішки від станції Victoria Park обо 15 від станції City Hall Буду дуже рада знайомству ❤️ Мій інстаграм instagram.com/nailscalgary.inna.kotova?igshid=MDE2OWE1N2Q=
-
Усім добрий день ❤️ Пропоную такі послуги як : оформлення брів ( корекція , фарбування ), ламінування брів . Матеріали професійні з України 🔥 На перший візит знижка 10% (30$) За відмітку в сторіз знижка 20% на наступний візит Приведи с собою подружку та отримайте обидві знижку 15%🔥🥰 Центр КАЛГАРІ 🤍 instagram.com/poliiina.browss?igshid=ZWIzMWE5ZmU3Zg==
-
Дівчатка кому нарощення вій за 1.30. Запрошую до себе,маю досвід біля 8 років. Також пропоную якісний ,натуральний перманентний макіяж, люба зона Ламінування вій , корекція та фарбування брів. Пропоную курси у всіх напрямках (запис на червень) Прайс додала у фото Район Garden city, Polo park instagram.com/winnipeg_permanent_rubinova_pm?igshid=ZDdkNTZiNTM= #нарощення вій #lashextension #permanent makeup #rubinova #Winnipeg
-
Привіт🌺 Я майстер по ламінуванню вій та бровіст, шукаю роботу в Калгарі👀 Може хтось щось знає? Підкаже? Дякую 🙏🏼
-
Ти майстер манікюру з України? Тоді такий комбо може прикрасити твоє робоче місце та забезпечити тобі комфорт + захист на робочому місці: www.instagram.com/p/CeNYDeIu-bD/?utm_source=ig_web_copy_link