🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Дівчата , я професійний майстер по нарощуванню Вій та ламінуванню брів . Пишуть в приватні повідомлення в інстаграмм 🌺
-
instagram.com/kate_canada_lashes?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Хто шукав де придбати ельфи 5% і стіки - напишіть в приватні повідомлення і я вам надішлю посилання на магазин 😊
-
Я проводжу,Виннипег instagram.com/winnipeg_permanent_rubinova_pm?igshid=OTk0YzhjMDVlZA==
-
Усім привіт, мене звати Ксенія) Я майстер нігтьового сервісу. Українська якість, та стерильність інструментів) #манікюр #нарощуваннянігтів #педикюру #майстрер #CalgarySW Працюю Calgary SW 28st Періодично потрібні моделі. За подробицями та записом: Фейзбук Ксенія Гук Телеграмм @ksu091117 Інстаграмм Guk1095 Вотсап 587 585 8242
-
#реклама #стрижкаедмонтон Запрошую в Erican Barber shop & salon за адресою 10994 124 St, Edmonton. Чоловічі, жіночі стрижки, гоління і найкраща косметика (Truefitt and Hill, London Grooming, Reuzel). На перший візит знижка - 50%. Номер 7808621544
-
Усім привіт ❤️ ▪️Я майстер перманентного макіяжу і бровіст. Всіх дівчат чекаю в гості ☺️ ▪️Кабинет знаходиться в Downtown 4 AVE SW CALGARY instagram.com/brows_calgary?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всім привіт) Я майстер-перукар з досвідом роботи більше 10 років. Сертифікований та ліцензійний в місті Вінніпег. Запрошую на фарбування будь якої важкості ( AitTouch, Shatoosh, Balayage, мілке мілірування) Жіночі та чоловічі стрижки Дитячі стрижки Лікування волосся Працюю на преміальній косметиці Мої роботи ви можете подивитись в instagram та в активних познайомитись із цінами instagram.com/semylitalena?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Працюю в салоні Ruwis’ 83B Sherbrook st. Winnipeg Мій номер телефону: (431)278-26-12
-
Всім привіт. Кому потрібні ВИШИВАНОЧКИ🌺🥰 instagram.com/ukrainian_beauty_calgary?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Калґарі. Перукар-колорист👩🎨 💥Фарбування в різних техніках 💥Працюю на італійських продуктах преміум марки Davines❤ Адреса:1022 17 Ave SW Suite 201 Інстаграм: instagram.com/lukianova_julia686?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Всім привіт) до кінця місяця звільнилося пару місць на процедуру кератин / ботокс/ холодное відновлення 🔥Ціна фіксована- будь-яка довжина 150$🔥 Вирівнювання кінчиків, та діагностика шкіри голови- в подарунок 🎁 Адреса- 9950 Macleod Trail SE #115 instagram.com/sergeevna.keratin?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Наша мета - об'єднати фахівців з різних галузей краси (волосся, макіяж, догляд за шкірою і т.д.) та створити спільну платформу для обміну досвідом, ідеями та можливостями залучення нових клієнтів. t.me/beauty_hunter_winnipeg